- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.581
Merhaba canım ben de hazıranda baslayacagım dıye doktora gıttım kıstler varmıs
Bana da dogum kontrol hapı verdıı dun sonuncusunu ıctım sımdı 2 temmuzda adet
Olmayı beklıyorum bakalım bu ay baslayabılce mıyım cok dogru soylemıssın herseyde
Bı hayır vardır ben de ılk basta moralım bozulmustu ama sonra senın gıbı
Dusunup sakınlestım herseyın hayırlısı senın de hayırlısı olsun ben baslarsam
Tedavıye yazarım kıstlerımız gıder de hayırlısıyla baslarız tedavılerımıze ınsallah
allah razı olsun canım darısı tüm isteyenlere herkese dua ediyorum doktor düşük dedi inşallah artar ikiye katlanır ne olur dua edin
canim merak ettim seni test yaptirdinmi tekrar?
Benimde 2. kez 20 Haziran´da 3.gün 2 embryo transferim yapildi. Transfer sonrasi üc-dört gün sonra adet agrilarim basladi. Annem psikolojiktir dedi. Kendimi öyle bir hazirladimki olmayacakmis gibi. Siyah ic camasiri, siyah günlük ped vede siyah tuvalet kagidi aldim. Cünkü ilkinde 8. gün lekelenmeler ve ardindan adetim baslamisti. Bu sefer görmek istemiyordum kirmiziyi. 8. günü atlattim oh dedim. Ama 9. gün annemlere gittim ziyarete, siyah tuvalet kagidim yoktu ve yine kirmizi....Doktorumu aradim kan sulandirici hapi biraktim, vajinal ilaca devam ediyorum. Ve dün itibariyle tam gününde ve saatinde hic sasmadi adetim basladi.Buarada hafta sonu zehir gibiydi salya sümük misali. Evi kaldirdim temizlik yaptim. Maalesef sigara..Hatta dün evlilik yildönümüzmüs onu bile unutmusum. Esim sinemaya götürdü dün orda söyledi.
Test tarihim carsamba 4 Temmuz, Doktorumu aradim yarin gelmemi söyledi test icin. Ne icin gideceksem..... dedim ve evde bir tane gebelik testim vardi onu yaptim. Insan duramiyor iste. Hupsss sok oldum sanki incecik silik zor görünen 2. bir cizgi. Yok ya dedim yine piskolojiktir. Gözüm öyle görmek istiyor yaniliyorum. Belide test bozuk cikti. Icimi bir heycan kapladi yinede ya tuttuysa. Kimyasal gebelik olsa ona bile sevinecegim nerdeyse....
Hayirlisi bakalim, yarin bi olsaydi. Herkesin Allah diledigini versin.
Arkadaslar merhaba,benimde Cumartesi toplama işlemi oldu yarın veya Çarşamba transfer olacak ilk denemem bu ins son olur.sizden ricam transfere gitmeden nelere dikkat etmeliyim idrar sıkışık gidilmeli falan diye duydum ama tam emin değilim ne yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim cvp verirseniz sevinirim
Arkadaslar .allah herkesin gönlüne göre versin .
kızlar dün 29.18 dibugün tam 12.gün 48.44 çıktı çok şükür inşallah katlana katlana gider dualarınızı eksik etmeyin
Arkadaslar merhaba,benimde Cumartesi toplama işlemi oldu yarın veya Çarşamba transfer olacak ilk denemem bu ins son olur.sizden ricam transfere gitmeden nelere dikkat etmeliyim idrar sıkışık gidilmeli falan diye duydum ama tam emin değilim ne yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim cvp verirseniz sevinirim
Arkadaslar .allah herkesin gönlüne göre versin .
bende cumartesi opu oldum ya yarin yada persembe gunu transferim olacak.benimde ilk denemem olacak insallah bu tedavimizde ben ve sizler hamile oluruz.
idrara sikisik gitmeye gerek yokmus canim benim,merkeze gittiginde icersin suyu.evde icmeye baslayinca idrari tutmanda zorlanirsin ben evden ciktigimda yolda bir bardak icerim merkeze varincada bir iki bardak yine icerim.
ayrica ananas yada orjinal suyunu bulabilirsen ic tutunmayi sagliyo transferden once basla icmeye ve transferden sonrada bir hafta kadar ic yada ye.ben orjinal suyunu alip iciyorum.
kuru incir kuru uzum filan ye. bal tarcin corek otu karisimini muhakkak ye bence.transferden sonra uc gun dinlen uzan arasira ayaklarini yuksekte tut.
kızlar dün 29.18 dibugün tam 12.gün 48.44 çıktı çok şükür inşallah katlana katlana gider dualarınızı eksik etmeyin
Canım cok Sagol cvp verdigin icin seninde hayırlı olsun ins guzel sonuclar alırız tüm bekleyenler ve bız.bende ananas yiyorum haZir suları cok şekerli. Burada sen kilo aldınmi tedaviye başladığından beri ben cok şişmiş gibi hissediyorum kendimi.
Canım cok Sagol cvp verdigin icin seninde hayırlı olsun ins guzel sonuclar alırız tüm bekleyenler ve bız.bende ananas yiyorum haZir suları cok şekerli. Burada sen kilo aldınmi tedaviye başladığından beri ben cok şişmiş gibi hissediyorum kendimi.
canim bana avrupa havasi yaramiyo sanirim burdayken gobek cikiyo turkiyedeyken cok zayifliyorum rejim yapmadan bile.
hele igneleride vurununca kilo almadim ama igneler gogsumu ve gobegimi sisirdi.hele gogus uclarim cok aciyor.
birde bisey sorcam bende opudan sonra aksama kadar kanama oldu az az ama. birgun sonra yani dun simsiyah bir aknti geldi dunden beride lekelenmeler oluyo bugunde adet sancisi gibide bir agri sende de boyle olmusmuydu?
Bu arada nerde tedavi goruyorsun ben belcikada tedavi goruyorum sorun esimde.once azospermdi allaha sukur ilaclar ve dogal seylerle sperm sayisi yukseldi.
Canım benim kanamam falan olmadı ama az az sancılar oldu ama o az kanamalarda normalmiş Dr söylemişti.ben izmirde irenbe tup bebekte tedavi görüyorum . Sebepsiz indirilirse bizim bakalım yarın sabah bilgi verecekler bugün aradılar bölünmeler gayet iyi dediler. Yarın öğleden sonra transfere cagirabiliriz dedi bakalım heyecanla bekliyoruz:)
dileeeekkkk gözünaydın canım bol bol artsın inş. değerlerin bebişin seni bırakmıcak demiştim darısı başıma ben bugün hiç iyi değilim resmen tıslıyorum karnım çok şiş nefes alamıyorum sol kasığımdaki ağrı arttı göğüslerim şişti tabiki bunlarla bitmiyor belim ağrıyor ara ara ateşleniyorum bunlar normalmi arkadaşlar((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?