haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Normal cnm endişe etme, bende de olmuştu doğrulamıyordum. Hadi hayırlısı inşallah kaliteli embriyoların olur ve annesine sımsıkı tutunur....

inşallah kaliteli embiriyolar oluşur cnm
ayrıyetende geçmiş olsun

Adetim öyle bi hizlandiki saril saril derler ya aynen o sekilde. Umudum yok yarinki kan testinden ama yinede mecbur gidilecek. Yas 28, sorun yumurta rezerve azligi. Valla ilk denememde ignelerde sigarayi birakmistim. 2. seferde bide icerek deneyim dedim. Yine ayni yumurta sayisi (7) oldu.

dün toplandı çarsamba ya da persembe transfer edilecekmiş embriyo gelişimine göre...o zaman 3 ya da 4.gün mü oluyo:26:
gunaydın kızlarrrrrrrr cnm burdan okuduklarıma göre ilk gun sayılmıyorsa senin dediğin gibidir senin için kalitesi daha önemli olmalı ben senin şartlarından öturu inşşş pozitif alacağına çok inanıyorummmmm

kızlar nasılsınız bikaç gündür giremedim umarım herkez iyidir ben 4 gözle adet bekliyorum hayırlısıyla

merhabalar elimde 8 adet puregon 300 var. 2 tüp bebek denememde raporla oldu 10 adet olan ilac hakkımın hepsini ne olur ne olmaz diye aldım 12 kutusunu kullandım 8 adet kaldı elimde. ilgilenenlere çok çok uygun fiyatla verebilirim son kul tarih:2013 12. ay sibeldcan@hotmail.com-544 563 91 27 den ulaşabilirsiniz

saol tatlim.. yrin gidip tup bebek doktorumu gorecegim ve oda test isteyecek.. o zaman 12. gunde yaptir demisti de ben cok yaramazlik yapip 5. 8. ve 11. gunlerde yaptirdim :)

evet canım biliyorumm bakalım yarınki sonuç ne olacak..5.günde iyi cesaret ettin sen varyaaa
klasik soruyu soruyorummmmm herhangi bi belirtin varmıydı adettendir sorayım dedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…