- 1 Mayıs 2011
- 353
- 2
- 68
- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.601
kızlar dün opu m vardı 14 yumos toplandı.9u döllenmiş yarın tekrar haber verecekler.
kasıklarımda ve karnımda aşırı derecede ağrı ve batmalar var normal midir opu dan sonra olur mu böyle şeyler.ayakta duramıyorum hiç hep yatıyorum
Ateşlenme ve arada üşüme bende de çok var korkuyorum üşüttüm mü bu yaz ayında diye? Sanırım transferlisin, kaçıncı günün?
inşallah kaliteli embiriyolar oluşur cnmkızlar dün opu m vardı 14 yumos toplandı.9u döllenmiş yarın tekrar haber verecekler.
kasıklarımda ve karnımda aşırı derecede ağrı ve batmalar var normal midir opu dan sonra olur mu böyle şeyler.ayakta duramıyorum hiç hep yatıyorum
ayni gun transfer olacaz gibi insallah ayni gunde dogum yapariz allah yar ve yardimcimiz oOlsun insallah emeklerimiz inssss bosa cikmaz
inşallah kaliteli embiriyolar oluşur cnm
ayrıyetende geçmiş olsun
teşekkurederim cnm iyiyimsağolasın canım...görüşemedik uzun zamandır sen nasılsın nesecim???
kızlar dün 29.18 dibugün tam 12.gün 48.44 çıktı çok şükür inşallah katlana katlana gider dualarınızı eksik etmeyin
cnm kaçıncı gun embiriyosu transfer edilecek sana yumuş sayın iyi maşallahsağolasın canım...görüşemedik uzun zamandır sen nasılsın nesecim???
cnm kaçıncı gun embiriyosu transfer edilecek sana yumuş sayın iyi maşallah
bazi kadinlarda oluyormus boyle.insallah hamilesindir yine de sigara icmemeye calis allah yardimcin olsun insallah.
sizde sorun neydi acaba?igneler vurunurkende sigara ictinizmi?kac yumosun cikti
bende sigara kullananlardanim dunden beri icmiyorum biraz zor oluyor benimde yarin yada persembe gunu transferim olacak.
dileeeekkkk gözünaydın canım bol bol artsın inş. değerlerin bebişin seni bırakmıcak demiştim darısı başıma ben bugün hiç iyi değilim resmen tıslıyorum karnım çok şiş nefes alamıyorum sol kasığımdaki ağrı arttı göğüslerim şişti tabiki bunlarla bitmiyor belim ağrıyor ara ara ateşleniyorum bunlar normalmi arkadaşlar(((([/QUOT
allah razı olsun canım bendede oldu onlar sadece göğüs şişmesi yoktu içini ferah tut ama dinlen bol bol rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
gunaydın kızlarrrrrrrr cnm burdan okuduklarıma göre ilk gun sayılmıyorsa senin dediğin gibidir senin için kalitesi daha önemli olmalı ben senin şartlarından öturu inşşş pozitif alacağına çok inanıyorummmmmdün toplandı çarsamba ya da persembe transfer edilecekmiş embriyo gelişimine göre...o zaman 3 ya da 4.gün mü oluyo:26:
kizlar 11, gun degerim 165.6 nasil sizce? yarinda yaptiricaz kan testi..
canım hayırlı olsun gözün ayddıınnnn
saol tatlim.. yrin gidip tup bebek doktorumu gorecegim ve oda test isteyecek.. o zaman 12. gunde yaptir demisti de ben cok yaramazlik yapip 5. 8. ve 11. gunlerde yaptirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?