haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

evet canım biliyorumm bakalım yarınki sonuç ne olacak..5.günde iyi cesaret ettin sen varyaaa
klasik soruyu soruyorummmmm herhangi bi belirtin varmıydı adettendir sorayım dedimmm

7-8 ve 9 uncu gunlerde kasiklarimda hafif bi sizi vardi, karnim cok sisti gobusumu icime cekemiyordum ve gazdan oluyordum ama dunden beri hicbir belirti yok sanki tup bebek tedavisinin oncesi gibiyim ayni.. sen ne alemdesin?

7-8 ve 9 uncu gunlerde kasiklarimda hafif bi sizi vardi, karnim cok sisti gobusumu icime cekemiyordum ve gazdan oluyordum ama dunden beri hicbir belirti yok sanki tup bebek tedavisinin oncesi gibiyim ayni.. sen ne alemdesin?

Nur efsan Derya ne yaptınız kızlar ben az once geldim transferim oldu ins hayırlısı ile ayın 15 i test gunu dediler ama pazara geliyor büyük ihtimal cmts gideriz bana kalsa pzts yi beklerim ama esim beklemez cok sabırsız.tek embriyo transfer edildi bakalim ne olacak 5 tanede dondurdular.

hayirli olsun canim.. INSALLAH hayirli saglikli yavrun/yavrularin olur.. Kac embryo transfer edildi ve nerde yaptirdin ?

Meraba arkadaslar saat 2 30 da transferım oldu;kalıtelı dendı embrıyoya sordugumuzda;allaha sukurler olsun ınsallah hamıle kalabılırım
transferden cıkınca esıme gıt bı sor dedım kac tane dondurulmus opuda benden sadece 1 yumurta almıslar kalan 3 gelısmıs yumosu almamıslar sınır oldum ya nerden ınancam almadıklarına belkı bırıne donasyon verecekler ınsallah oyle bırsey olmaz
tek embrıyo koydular dua edıyorum rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın;

hayirli olsun canim.. INSALLAH hayirli saglikli yavrun/yavrularin olur.. Kac embryo transfer edildi ve nerde yaptirdin ?

Teşekkür ederim canım ins hepimiz icin guzel sonuclar olur.izmir irenbe tup bebek merkezinde yaptırdık.1 embriyo transfer edildi 5 adet de donduruldu kalitelilerden. Bakalım sonuc bekliyoruz.sen hangi asamadasin?

Kızlar transferi ilk gun sayarsak bugun 13. gün. Bugun test yaptırdım degerim 47.9. Ne dersiniz yarınmı yoksa perşembeyi bekliyeyimmi tekrar test yaptırmayı ayrıca degerim biraz düşük değilmi ? ne dersiniz?

hayirli olsun canim.. 12 gun sonra hayirli haberleini bekliyoruz

canim benim canini sikma bir tane olsun bebis olsun :) meraklanma kimseye donasyon veremezler cok buyuk suctur oyle birsey yapmak ustelik az bi para karsiliginda bu isi yapabilecek o kadar cok kadin varki inanamazsin.. hersey yolunda gitmis MAASALLAH.. hayirli haberlerini bekliyoruzzzzz

hayırlı olsun transferleriniz kızllaarrrrr yarın da benim 3.30da transferim varr.8 tane embriyo varmıs simdi yarına ne olur bilemem....2 embriyo transferi yapılacak bana...inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bizlereee

canim benim icimi rahatlattin ama ablamda diyorki o kalan yumurtalar kist yapabilir inss yapmaz

Kızlar transferi ilk gun sayarsak bugun 13. gün. Bugun test yaptırdım degerim 47.9. Ne dersiniz yarınmı yoksa perşembeyi bekliyeyimmi tekrar test yaptırmayı ayrıca degerim biraz düşük değilmi ? ne dersiniz?

canım sen persembe günü testini tekrarla sonuçta en az 2 katına çıkmıs olması yeterli..değerinde sonuçta hamilelik için normal hadi gözün aydın tatlımmm

hayirlisi olsun tatlim iyi haberlerini bekliyoruz yarin.. transfer cok kolay geciyor birkac dakikalik birsey zaten.. cok erken su icmeye baslama ben idrarimdan zehirlenicem sanmistim :)

canim benim icimi rahatlattin ama ablamda diyorki o kalan yumurtalar kist yapabilir inss yapmaz

canim kist genelde PKO olu kadinlarda yapiyor sendekiler yapmaz canini sikma.. bendede 5 tane vardi aslinda ama 2si alindi sadece digerleri transfer yapilacak buyuklukte olmadigindan alinmiyor.. cok kucukler yani..

bugun transferi yapılan butun arkadaşların hayırlıolsun önce göbuşlerine sonrada kucaklarına bebişleri konsun inşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…