haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

arkadaşım yarınki transferin hayırla geçsin inşallah hadi bakalım bundan sonra guzel haberlerini bekliyoruz

hayirlisi olsun tatlim iyi haberlerini bekliyoruz yarin.. transfer cok kolay geciyor birkac dakikalik birsey zaten.. cok erken su icmeye baslama ben idrarimdan zehirlenicem sanmistim :)

canım ben elazığdan diyarbakıra gidicem transfer için o yüzden 1 gece kalıcam orda persembe aksam üzeri döneriz inşallah.ya bende vajinismus olduğu için transferim de anestezili olacak su içme derdim olmayacak yaniiii

çok sağol tatlımm Allah razı olsun inşallah pozitif sonuçlanır...yarın aksam kandil dualarınızda beni de unutmayın lütfenn.....
tabiki cnm dualarım sizinle hepimiz birbirimize dualarımızı gönderiyoruz sırtımız yere gelmez artık allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Selam arkadaşlar.
Uzun zamandır giremiyordum.
Bugün benim transferin 7 günü. Yarın kan testi yaptırıcam
Bakalım hayırlısı

Selam arkadaşlar.
Bakalım hayırlısı
benimde yarın 7. günüm bende napacağım bilemiyorum vallahi,normalde p.si randevu aldım ama...
sonra eşimle aman test yaptırmayalım zaten 9 u test günü 11 i adet günü ,adet olmayı bekleyim diye konuşuyoruz,
off sıkıntılı değilim dicem yalan mı söylemiş olucam,sadece belli olsa,iyi yada kötü ,kabullenme aşamasına geçsek,şimdi arafta gibiyim,ne sevinebiliyorum ne üzülüyorum

Sanada şimdiden hayırlı olsun ins hersey yolunda gider ve 12 gün sonra guzel sonucları aliriz

haziran ayında 2 embriyo transferi yapıldı. dün kanda gebelik pozitif verdi. cumartesi günü embriyoların ikiside i yoksa biri mi tuttu belli olacak. insallah sorunsuz bi gebelik geciririm. Allah sizlere de nasip etsin inşallah. benim ilk denememdi. istanbul ataseir memorial hastanesi doc dr cem demirel. tavsiye edebilirim.

Canım benim eşim çok istiyor. Bana kalsa en güzeli adet tarihini beklerim.
Bence bekliyebiliyorsanız bekleyin.
Allah herkeze hayırlısını versin

Selam arkadaşlar.
Bakalım hayırlısı

transferin 12. günü kan tahlili istiyorlar ama ben cok heyecanlanmıs ve 6. gününden itibaren 48 saatte bir baktırdım. kan tahlillerim 6. gün 3.13, 8. gün 25.55, 10. gün 79,24, 11. gün 107, 12. gün 169,54 cıktı. sonucum pozitif yani. dün 12. günüydü ve dün son adet tarihine göre hesaplandıgı için tam 4 haftalık gebe oldugum söylendi. 2 embriyo transfer edilmişti. cumartesi tutan bebek sayısı belli olacak. sizinde pozitif cıkar inşallah.

kızlar 22.20 de çatlatma iğnesini yaptırdım. perşembe günü yumurta toplama işlemi yapılacak. çok heyecanlıyım. bu arada ne halde üşüttüğüm için ishal, kusma, mide ağrısı beni bugün resmen mahvetti. ama şuan Allah a şükür daha iyiyim. neden sürekli tedavi boyunca bol bol su içmemizi söylüyorlar sizce?

Tebrik ediyorum çok sevindim inşaallah ikizlerin olur canım.
Benim eşim çok heyecanlı , benden sabırsız
Bakalım sonuç ne çıkıcak.

Arkadaşlar samsunda oturuyorum.

Burda şu an felaket yağmur yağıyor. Ana yollar bile kapandı.
Bütün heryeri su bastı
Allah zor durumda olanlara kolaylık versin

Tebrik ediyorum çok sevindim inşaallah ikizlerin olur canım.
Benim eşim çok heyecanlı , benden sabırsız
Bakalım sonuç ne çıkıcak.

Ne mutlu ,tebrik ederim...hangi tüp bebek merkezinde yaptırdınız,kaç yaşındasınız,2 embriyo mu transfer edildi?Ben 43 yaşımdayım,2010 da ilk bahçecide yaptım tutmadı.gene 2 yi aynı merkezde deneyeceğim ,ama içime sinmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…