- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.641
arkadaşım yarınki transferin hayırla geçsin inşallah hadi bakalım bundan sonra guzel haberlerini bekliyoruzhayırlı olsun transferleriniz kızllaarrrrr yarın da benim 3.30da transferim varr.8 tane embriyo varmıs simdi yarına ne olur bilemem....2 embriyo transferi yapılacak bana...inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bizlereee
hayirlisi olsun tatlim iyi haberlerini bekliyoruz yarin.. transfer cok kolay geciyor birkac dakikalik birsey zaten.. cok erken su icmeye baslama ben idrarimdan zehirlenicem sanmistim :)
arkadaşım yarınki transferin hayırla geçsin inşallah hadi bakalım bundan sonra guzel haberlerini bekliyoruz
tabiki cnm dualarım sizinle hepimiz birbirimize dualarımızı gönderiyoruz sırtımız yere gelmez artık allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunçok sağol tatlımm Allah razı olsun inşallah pozitif sonuçlanır...yarın aksam kandil dualarınızda beni de unutmayın lütfenn.....
tabiki cnm dualarım sizinle hepimiz birbirimize dualarımızı gönderiyoruz sırtımız yere gelmez artık allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Selam arkadaşlar.
Uzun zamandır giremiyordum.
Bugün benim transferin 7 günü. Yarın kan testi yaptırıcam
Bakalım hayırlısı
hosgeldin canımm...erken değilmi test için:26: hayırlısı olsun tatlım...
Selam arkadaşlar.
Bakalım hayırlısı
benimde yarın 7. günüm bende napacağım bilemiyorum vallahi,normalde p.si randevu aldım ama...Selam arkadaşlar.
Bakalım hayırlısı
hayırlı olsun transferleriniz kızllaarrrrr yarın da benim 3.30da transferim varr.8 tane embriyo varmıs simdi yarına ne olur bilemem....2 embriyo transferi yapılacak bana...inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bizlereee
benimde yarın 7. günüm bende napacağım bilemiyorum vallahi,normalde p.si randevu aldım ama...
sonra eşimle aman test yaptırmayalım zaten 9 u test günü 11 i adet günü ,adet olmayı bekleyim diye konuşuyoruz,
off sıkıntılı değilim dicem yalan mı söylemiş olucam,sadece belli olsa,iyi yada kötü ,kabullenme aşamasına geçsek,şimdi arafta gibiyim,ne sevinebiliyorum ne üzülüyorum
Selam arkadaşlar.
Bakalım hayırlısı
transferin 12. günü kan tahlili istiyorlar ama ben cok heyecanlanmıs ve 6. gününden itibaren 48 saatte bir baktırdım. kan tahlillerim 6. gün 3.13, 8. gün 25.55, 10. gün 79,24, 11. gün 107, 12. gün 169,54 cıktı. sonucum pozitif yani. dün 12. günüydü ve dün son adet tarihine göre hesaplandıgı için tam 4 haftalık gebe oldugum söylendi. 2 embriyo transfer edilmişti. cumartesi tutan bebek sayısı belli olacak. sizinde pozitif cıkar inşallah.
Tebrik ediyorum çok sevindim inşaallah ikizlerin olur canım.
Benim eşim çok heyecanlı , benden sabırsız
Bakalım sonuç ne çıkıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?