- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.661
hayırlı olsun transferleriniz kızllaarrrrr yarın da benim 3.30da transferim varr.8 tane embriyo varmıs simdi yarına ne olur bilemem....2 embriyo transferi yapılacak bana...inşallah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bizlereee
sekercanlar selam..
bugun 12. gun sonucum 235.5.. iki gun sonra bir kez daha yaptirmami istedi doktor egerki yuzde yuz veya ustu artis olur ise 15 gun sonra ultrasona gitmemi istiyor..cok mutluyum!!!
gözun aydın cnm inşallah hamileliğin mutlu ve huzurlu geçer her gunu doya doya yaşa çunku hamilelik sureci çok özel bir durum allah butun isteyenlere yaşatsınnnsekercanlar selam..
bugun 12. gun sonucum 235.5.. iki gun sonra bir kez daha yaptirmami istedi doktor egerki yuzde yuz veya ustu artis olur ise 15 gun sonra ultrasona gitmemi istiyor..cok mutluyum!!!
12.gün 48 14.gün 51 kimyasal gebelik yaşıyormuşum bu mübarek günde rabbim sabır ver ilk defa umutlandım ilk defa o değeri gördüm ilk defa bebeğim var dedim en önemlisi hamileyim dedim ama olmadı olmadı rabbim sabır ver
mrb cnm hayırlı kandiller ne oldu test yaptırabildin mi yaptırdıysan eğer hayırlı haberler verirsin inşallah
12.gün 48 14.gün 51 kimyasal gebelik yaşıyormuşum bu mübarek günde rabbim sabır ver ilk defa umutlandım ilk defa o değeri gördüm ilk defa bebeğim var dedim en önemlisi hamileyim dedim ama olmadı olmadı rabbim sabır ver
hayırlı olsuunnn hamılesın :):):) allahım kucagına almayı nasıp etsın canım
gözun aydın cnm inşallah hamileliğin mutlu ve huzurlu geçer her gunu doya doya yaşa çunku hamilelik sureci çok özel bir durum allah butun isteyenlere yaşatsınnn
cok saol canim.. keseyi gorup kalp atislarini duymadan icim rahat etmiyecek benim.. ALLAH'in izni ile INSALLAH onuda goruruz/duyariz.. Darisi tum isteyenlerin basina.. ALLAH tum isteyenlere hayirli saglikli bebisler kismet eder INSALLAH..
tebrik ederim arkadaşım,Allah inşallah önce kalp atışlarını duymayı nasip etsin,sonra da sağlıkla kucağına almayıhaziran ayında 2 embriyo transferi yapıldı. dün kanda gebelik pozitif verdi. cumartesi günü embriyoların ikiside i yoksa biri mi tuttu belli olacak. insallah sorunsuz bi gebelik geciririm. Allah sizlere de nasip etsin inşallah. benim ilk denememdi. istanbul ataseir memorial hastanesi doc dr cem demirel. tavsiye edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?