haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

canım transferin hayırlı olsun..bebişlerinin sıkı sıkı tutunsunlar sana....eğer embriyoların geri kalanı iyi durumdaysa dondurt....inşallah tutar ama olmazsa dondurulmuş tedavisi hem maddi hem manevi daha kolay canımmm ...inşallah hayırlı haberler verirsinnn.....

mrb cnm hayırlı kandiller ne oldu test yaptırabildin mi yaptırdıysan eğer hayırlı haberler verirsin inşallah

Kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz yawwwwwwwwwwwwwwww kimsecikler yooooooooooooooooook noldu bu topiğeeeeeeeeeee böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

sekercanlar selam..

bugun 12. gun sonucum 235.5.. iki gun sonra bir kez daha yaptirmami istedi doktor egerki yuzde yuz veya ustu artis olur ise 15 gun sonra ultrasona gitmemi istiyor..cok mutluyum!!!

12.gün 48 14.gün 51 kimyasal gebelik yaşıyormuşum bu mübarek günde rabbim sabır ver ilk defa umutlandım ilk defa o değeri gördüm ilk defa bebeğim var dedim en önemlisi hamileyim dedim ama olmadı olmadı rabbim sabır ver

sekercanlar selam..

bugun 12. gun sonucum 235.5.. iki gun sonra bir kez daha yaptirmami istedi doktor egerki yuzde yuz veya ustu artis olur ise 15 gun sonra ultrasona gitmemi istiyor..cok mutluyum!!!
gözun aydın cnm inşallah hamileliğin mutlu ve huzurlu geçer her gunu doya doya yaşa çunku hamilelik sureci çok özel bir durum allah butun isteyenlere yaşatsınnn

cok uzuldum canım ama yarın bıle daha farklı dusuneceksın emın ol gecen hafta yasadım aynı duyguları

dilekciğim çok geçmiş olsun cnm çok uzuldum bu durum da nedene bilinirki nedesek boş hayırlısı olsun cnm

ne kadar uzulme desem uzuleceksin rabbim sabir ve guc versin
insallah bir dahaki sefere ikizlere hamile kalirsin

Çok üzüldüm canım
Ne söylesek boş ama umudunu kaybetme derim

canim benim cok cok gecmis olsun.. ALLAH birdahakine nasip eder INSALLAH.. Umutlarini yitirme.. Simdi biliyoruz ki hamile kalabiliyorsun, bir sonrakinde olacak INSALLAH!!!!

gözun aydın cnm inşallah hamileliğin mutlu ve huzurlu geçer her gunu doya doya yaşa çunku hamilelik sureci çok özel bir durum allah butun isteyenlere yaşatsınnn

cok saol canim.. keseyi gorup kalp atislarini duymadan icim rahat etmiyecek benim.. ALLAH'in izni ile INSALLAH onuda goruruz/duyariz.. Darisi tum isteyenlerin basina.. ALLAH tum isteyenlere hayirli saglikli bebisler kismet eder INSALLAH..

cok saol canim.. keseyi gorup kalp atislarini duymadan icim rahat etmiyecek benim.. ALLAH'in izni ile INSALLAH onuda goruruz/duyariz.. Darisi tum isteyenlerin basina.. ALLAH tum isteyenlere hayirli saglikli bebisler kismet eder INSALLAH..

AMiNNNNNNNNNNNNN AMiNNNNNNNNNNNNN

cnm şu sıralar transferin oluyordur heralde hayırlısı olsun bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlar inşallah dualarım seninle cnm

tebrik ederim arkadaşım,Allah inşallah önce kalp atışlarını duymayı nasip etsin,sonra da sağlıkla kucağına almayı

Allah sabrını versin canım,hepimiz aynı umutla bekliyoruz,tek duamız hayırlısı olsun,hayırlısı böyleymiş diyeceğiz,sabredicez,yılmayacağız ve minik masumları kucağımıza alacağız,inancını yitirme tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…