- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.681
sekercanlar selam..
bugun 12. gun sonucum 235.5.. iki gun sonra bir kez daha yaptirmami istedi doktor egerki yuzde yuz veya ustu artis olur ise 15 gun sonra ultrasona gitmemi istiyor..cok mutluyum!!!
12.gün 48 14.gün 51 kimyasal gebelik yaşıyormuşum bu mübarek günde rabbim sabır ver ilk defa umutlandım ilk defa o değeri gördüm ilk defa bebeğim var dedim en önemlisi hamileyim dedim ama olmadı olmadı rabbim sabır ver
cok saol canim.. keseyi gorup kalp atislarini duymadan icim rahat etmiyecek benim.. ALLAH'in izni ile INSALLAH onuda goruruz/duyariz.. Darisi tum isteyenlerin basina.. ALLAH tum isteyenlere hayirli saglikli bebisler kismet eder INSALLAH..
İnşallah bana da Haskız gibi şans getirirsin, minik mucizeme kavuşurum...
icin rahat olsun canim benim degerlerin iyi artti cogul gebelik gibi gorunuyor.takvimin hayirli olsun :))
bizleri de unutma canim dualarinda
canim senin test tarihin ne zaman?
janim benim test günüm p.tesi.....ama ben önceden uğur getirsin diye bir arkadaşım yaptı pozitifi gördü bende yapayım dedimhamilelik takvimini..... inşallah rabbim yüzümü güldürür......
tedavin hayırlı olsun cnm inşşşş guzel haberlerini de burdan okuruzkızlar bugün adet oldum cuma başlicam hayırlısıyla sanırım çok nete girip haberleşemem sizle duanızı eksik etmeyin
​saol tatlım ya benim kafam karıştı şimdi ben dkh kullanıp yarıda bıraktım kanamam geldi ama çok az acaba sorun olurmu çok kafam karıştı benimtedavin hayırlı olsun cnm inşşşş guzel haberlerini de burdan okuruz
kızlar bilgisi olan yokmu bana cevap yazın ne olurrrrrrrr kafam karıştı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?