haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

sekercanlar selam..

bugun 12. gun sonucum 235.5.. iki gun sonra bir kez daha yaptirmami istedi doktor egerki yuzde yuz veya ustu artis olur ise 15 gun sonra ultrasona gitmemi istiyor..cok mutluyum!!!

Canimm cok sevindim tebrik ederim bence katlanarak artacak merak etme. İns bizde aynı sonucu görebiliriz

Dilencim.üzülme ins bir dahaki sefere görürsün guzel sonucu.uzulme demek cok kolay biliyorum öyle umitlenip böyle hayal kırıklığı düşünmek bile cok can sıkıcı ama balalım bizlerin imtihanında bu galiba(

Dilekcim canım rabbim sabır versin bunda da vardır bir hayır tatlım...inşallah bir sonrakinde bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın canımmmm..inan bunları söylemek o kadar da kolay değil..2 kez negatifi yaşayan biri olarakkk..ama üzülme...meleklerin birgün gelecekk....
Janim seni de tebrik ederim canım ..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..bizlere de dua et boooooooooool booooooooolll..darısı başımızaaaa inşallah.....herşeyinn hayırlısı olsun hakkımızdaaaaaaaaaaaaaaa......

cok saol canim.. keseyi gorup kalp atislarini duymadan icim rahat etmiyecek benim.. ALLAH'in izni ile INSALLAH onuda goruruz/duyariz.. Darisi tum isteyenlerin basina.. ALLAH tum isteyenlere hayirli saglikli bebisler kismet eder INSALLAH..

icin rahat olsun canim benim degerlerin iyi artti cogul gebelik gibi gorunuyor.takvimin hayirli olsun :))
bizleri de unutma canim dualarinda

icin rahat olsun canim benim degerlerin iyi artti cogul gebelik gibi gorunuyor.takvimin hayirli olsun :))
bizleri de unutma canim dualarinda

Nurcum cok tesekkurler.. evet degerler icin doktorda iyi dedi.. INSALLAH ikizdir.. inanki hic farketmez.. ikiz/tek/kiz/erkek yeterki hayrli/saglikli bir evlat/evlatlar olsun.. Dualarim sizlerle.. INSALLAH bundan sonra hep olumlu sonuclar alacagiz bu forumda..

janim benim test günüm p.tesi.....ama ben önceden uğur getirsin diye bir arkadaşım yaptı pozitifi gördü bende yapayım dedimhamilelik takvimini..... inşallah rabbim yüzümü güldürür......

iyi yapmissin canim ben gunumu bekleyemedim 5. 8. ve 11. gunlerde test yaptim.. aa hakkaten millet bosladikca bosladi burayi..

kızlar bugün adet oldum cuma başlicam hayırlısıyla sanırım çok nete girip haberleşemem sizle duanızı eksik etmeyin

kızlar bişi sorucam dr bana doğum kontrol hapı vermişti ben yarıda bıraktım bana dokundu ilaç şimdi adet oldum ya acaba adetten sayılırmı sorun olurmu kafam karıştı ne olur yardım edin

kızlar bilgisi olan yokmu bana cevap yazın ne olurrrrrrrr kafam karıştı benim

canim dogumkontrol hapini kesinlikle birakmayacaksin. ilk basta vucudun alisana kadar kanamanin gelmesi normal. 1-2 gun ara verdiysen hemen devam et ara daha uzunsa doktoruna danis.

canim dogumkontrol hapini kesinlikle birakmayacaksin. ilk basta vucudun alisana kadar kanamanin gelmesi normal. 1-2 gun ara verdiysen hemen devam et ara daha uzunsa doktoruna danis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…