haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Günaydın kızlar.
Bugün transferimin 9 günü idrar testi yaptım negatif çıktı.
Acaba idrar testi için çokmu erken

[SUP][/SUP]

günaydın canım
benim 6.günüm kan testi yaptırsammı diye düşünüyom idrarda çıkmayabilir

kızlar kesınlıkle yaptırmayın derım..ben 9.gunumde dayanamayıp gıttım ve kan testı yaptırdım sonuc negatıf cıktı kı zaten bu normalmıs ama benı asırı etkıledı moralımı cok bozdu..sonrakı 3 gun zehır oldu resmen..3 gun sonrasında da sonuc negatıftı..idrarda da bakmıstım o da negatıftı..doktorlar gununuzu bekleyın dıyorlar cunku 12.gunde kana karısıyormus tam bellı edıyormus kendını..idrarda zaten kesınlıkle erkenden cıkmıyor cunku normalde bıle adet gecıkınce bakılıyor ıdrardan..bence psıkolojınız acısınızdan sabır derım..

Günaydın kızlar.
Bugün transferimin 9 günü idrar testi yaptım negatif çıktı.
Acaba idrar testi için çokmu erken
cnm idrar için erken olabilir bazen kanda bile çıkmayabiliyor sen bence hiç moralini bozma test gununde,inşallah bize guzel haberini verirsin tnm

transferin 8. günündeyim,bu tedavi boyunca çok dua etmedim,biliyorum hatalıyım ama 3 aşılamam geçen sene öyle kötü geçti ve biz yıkıldık ki,sorgulamadan yapamadım,boşluğa düştüm,dün nette gezerken beraat gecesi yapılacak ibadetleri okudum ve kafama bir kaya düştü resmen,ben bundan 5 sene önce yine bu gecenin namazını kılmış bebek için dua etmiştim ve Rabbim bana bebeğimi göndermişti,kalbi atmadı,aldırmak zorunda kalmıştıma ama benim için umuttu.Dün apor topar abdest alıp ,ibadetimi yaptım,nasıl ağlıyorum ama içimdeki zehir aktı gitti sanki,hayırlısı dedim durdum hep,bugün biraz daha hafiflemiş gibiyim,olmasada hayırlısı buymuş diyeceğim,belki çocuk benim için hayırlı olmayacaktı,hep vatana millete ,anasına babasına,islama hayırlı olsun diye dua ediyorum...

kızlar bugün adet oldum cuma başlicam hayırlısıyla sanırım çok nete girip haberleşemem sizle duanızı eksik etmeyin

encanımmmmmmmmmmm rabbim bu yolda yar ve yardımcın olsun tatlımmmmmmmmmmm...inşallah sağlıcakla bebişlerine kavuşursun tatlım.....tedavin hayırlı olsun..hayırlı haberler alasın inşallahhhhhhhhh......herşey gönlünce olsun encanımmmmmmmmm....

merhaba kizlar nasilsiniz?

ya benim basim buyuk dertte :) :) benim insallah pazar yada pazartesi transferim gerceklesecek. veee bugun yarin kayinvaldemler bize gelecekler yatili tabiki en az okullar acilana kadar kalirlar durda. bizim tup bebekden haberleri yok bilmelerinide istemiyoruz acikcasi. ne yapcam ben ya evimde cok buyuk degil ben bu halde birde misafirmi agirliyacagim uff dusundukce icime sikinti basiyor.

arkadaşım söylemediysen senin için çok zor olur transferden sonraki ilk hafta çok önemli bir hafta sonraya en azından onların gelmesini eşin bir şekilde sağlayamazmı cnm eğer olmaz diyorsanda söylmen senin için daha önemli neticede gelinlerisin anlayış gösterirler herhalde hayırlsı olsun inşallahhhh

ya canim esim bilmelerini istemiyor, bende israr edemiyorum. sorun benden kaynaklansa biraz daha rahat davrana bilirdim ama esimde oldugu icin bu konuda ona baski yapamiyorum.

kayinvalidem cok anlayisli biridir asla benden hizmet beklemez amaa yinede insan evinde misafir olunca ev sahibi icin her durumda zor oluyor. kayinpederimde sagolsun evden disari adimini atmaz hava almaya bile cikmaz. anca burda akrabalari var onlari ziyaret etmek gerekirse zoraki disari cikar. evde surekli bir erkegin olmasi cok zor. esim hastayim der yatarsin bir hafta diyor ama ben yinede biraz tedirginim.

pinpolll cnm işin cok guç trasferin onlar geldikten sonra olması senin için zor olacak en azından transfer gunu ve ondan sonraki iki gun bir şekilde yatmaya çalış cnm ondan sonrada ağır iş yapmamaya çalış cnm enazından iyi yanı kafan biraz dağılır oldumu olmadımı diye stres yapmazsın cnm bunda da vardır bir hayır cnm ne olursa olsun sakın negatif duşunme cnm

tesekkur ederim canim.
dualarinizi eksik etmeyin ne olur. rabbim hepimizin emeklerinin karsiligini en kisa zamanda verir insallah

saol tatlım inşallah sabah yolcuyum hayırlısıyla ben çok nete giremem inşallah fırsat buldukça haber veririrm duanızı eksik etmeyin

saol tatlım inşallah sabah yolcuyum hayırlısıyla ben çok nete giremem inşallah fırsat buldukça haber veririrm duanızı eksik etmeyin

rabbim yolunu açık etsin inşallahhhhhhhhhh dualarımdasınız.....sende bizlere dua et test günü yaklaşıyorrrrrrrrr.....heyecan artıyorrrrrrrrrrrrrrr.....rabbim emeklerini boşa çıkarmasın..sen konyadaydın değil mi?tedaviye nereye gideceksin?*

Tüp bebek soygunu, Star Gazetesi

iyiki anatolia da baslamamisim tedavime. ilk orda yaptirmak istemistim ama ssk anlasmasi olmadigi icin vaz gecmistik.
rabbim boyle insanlari bildigi gibi yapsin. gerci bunlara insan demekde yanlis ama...
insanlarin zor durumundan faydalanmak icin cete kurmuslar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…