- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.701
Günaydın kızlar.
Bugün transferimin 9 günü idrar testi yaptım negatif çıktı.
Acaba idrar testi için çokmu erken
[SUP][/SUP]
günaydın canım
benim 6.günüm kan testi yaptırsammı diye düşünüyom idrarda çıkmayabilir
cnm idrar için erken olabilir bazen kanda bile çıkmayabiliyor sen bence hiç moralini bozma test gununde,inşallah bize guzel haberini verirsin tnmGünaydın kızlar.
kızlar bugün adet oldum cuma başlicam hayırlısıyla sanırım çok nete girip haberleşemem sizle duanızı eksik etmeyin
arkadaşım söylemediysen senin için çok zor olur transferden sonraki ilk hafta çok önemli bir hafta sonraya en azından onların gelmesini eşin bir şekilde sağlayamazmı cnm eğer olmaz diyorsanda söylmen senin için daha önemli neticede gelinlerisin anlayış gösterirler herhalde hayırlsı olsun inşallahhhh
pinpolll cnm işin cok guç trasferin onlar geldikten sonra olması senin için zor olacak en azından transfer gunu ve ondan sonraki iki gun bir şekilde yatmaya çalış cnm ondan sonrada ağır iş yapmamaya çalış cnm enazından iyi yanı kafan biraz dağılır oldumu olmadımı diye stres yapmazsın cnm bunda da vardır bir hayır cnm ne olursa olsun sakın negatif duşunme cnm
kızlar bugün adet oldum cuma başlicam hayırlısıyla sanırım çok nete girip haberleşemem sizle duanızı eksik etmeyin
Günaydın kızlar.
Kızlar, Lichianın bu gün test günü, kendisinden haber alan oldu mu?
saol tatlım inşallah sabah yolcuyum hayırlısıyla ben çok nete giremem inşallah fırsat buldukça haber veririrm duanızı eksik etmeyinencanımmmmmmmmmmm rabbim bu yolda yar ve yardımcın olsun tatlımmmmmmmmmmm...inşallah sağlıcakla bebişlerine kavuşursun tatlım.....tedavin hayırlı olsun..hayırlı haberler alasın inşallahhhhhhhhh......herşey gönlünce olsun encanımmmmmmmmm....
saol tatlım inşallah sabah yolcuyum hayırlısıyla ben çok nete giremem inşallah fırsat buldukça haber veririrm duanızı eksik etmeyin
Meryemcim nasilsin bayagidir senide gormuyorum bugun yarin seninde testt gunun diilmi haberini yaz mutlaka
saol tatlım inşallah sabah yolcuyum hayırlısıyla ben çok nete giremem inşallah fırsat buldukça haber veririrm duanızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?