haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

kizlar 3 temmuzda trransferim olmustu iki saattir karnima agrilar gibi ayni kramp gibi (adet sancisi gibi degil ) nefesim kesiliyo birden.geciyo birden geri basliyo neden boyle oluyo sizce?

kizlar 3 temmuzda trransferim olmustu iki saattir karnima agrilar gibi ayni kramp gibi (adet sancisi gibi degil ) nefesim kesiliyo birden.geciyo birden geri basliyo neden boyle oluyo sizce?

canim bebegin tutunma donemlerinde boyle oluyormus cok kimsede.. agri cok cok artar ise hastaneye git cunku enfeksiyonda olabilir.

kızlar bişi sorucam dr bana doğum kontrol hapı vermişti ben yarıda bıraktım bana dokundu ilaç şimdi adet oldum ya acaba adetten sayılırmı sorun olurmu kafam karıştı ne olur yardım edin

canım bende 15 gün kullanıp bırakmıstım doktor tedaviye bir an önce baslamak için öyle yap demişti.bırakınca 3 gün sonra felan adet olmustum az az...

cnm şu sıralar transferin oluyordur heralde hayırlısı olsun bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlar inşallah dualarım seninle cnm

canım beniimm Allah razı olsuunnn düşündüğün içinn...diğer topicte yazmıstım bi ara girip de görmüşsün sende..eve geldik çok sükür aksam diyarbakırda kaldık..

canım beniimm Allah razı olsuunnn düşündüğün içinn...diğer topicte yazmıstım bi ara girip de görmüşsün sende..eve geldik çok sükür aksam diyarbakırda kaldık..
hoşgeldin cnm bol bol dinlen allah tamamına erdirsin hadi bakalım şimdi sırada guzel haberleni okumak var muck muck........

hoşgeldin cnm bol bol dinlen allah tamamına erdirsin hadi bakalım şimdi sırada guzel haberleni okumak var muck muck........

hosbulduk canım sağol...yol biraz ürkütüyordu beni ama doktor sorun olmaz dedi stres yapmıyorum kendime..doktorum çok ümitli konustu hayırlısı bakalım nasibimde varsa olur..

hosbulduk canım sağol...yol biraz ürkütüyordu beni ama doktor sorun olmaz dedi stres yapmıyorum kendime..doktorum çok ümitli konustu hayırlısı bakalım nasibimde varsa olur..
inşallah cnm en azından bir gece orda yatman çok iyi oldu negatif duşunmek yok bunda sonra herşey guzel olacakkkkk

inşallah cnm en azından bir gece orda yatman çok iyi oldu negatif duşunmek yok bunda sonra herşey guzel olacakkkkk

4 5 saat hiç kalkmadım sonra misafirhaneye çıktık yemek yiyip yattım yine.nasıl yatacağımı sasırdım varyaa:))) sağ sol sırt üstü yattım öyle:)) simdilik pozitifim ama zaman geçtikçe ne olur bilemiyorum 16 temmuz test tarihim

merhaba arkadaşlar bugün transferiin 7. günü adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyo göğüslerim çok şişti dokunamıyorum beklemek çok zor test günüm 10 temmuz inş. bebeğim benimledir adet belirtilerinin olması beni çok tedirgin ediyo((

canım bende 15 gün kullanıp bırakmıstım doktor tedaviye bir an önce baslamak için öyle yap demişti.bırakınca 3 gün sonra felan adet olmustum az az...
benimde adetim çok az olmuştu şimdi biraz daha yoğun az olunca tedirgin oldum ama sorun yok inşallah

çok guzel stres yok pozitif duşunce herzaman ......hadi kızlar herkese iyi geceler ben çıktım

saol tatlım duanı eksik etme

Janim nasılsın??nasıl gidiyor hamişlikk

iyi gidiyor tatlim.. karnimda sizilar oluyor ara ara ama acitan seyler degil sadece o an icin rahatsiz ediyor.. Cuma yani yarin 14. gunum ve doktorum yeniden test yaptirmami istedi.. egerki deger ikiye katlanmis ise 15 gun sonra ultrasona gitmemi istiyor egerki deger ikiye katlanmaz ise iki gun sonra yeniden test istiyor.. Insallah katlanmis olur.. Sen ne alemdesin canim?

kızlar hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr.....yaaaaaaaa benim adet olmadan önce karnım cırrrrrrr cırrrrrrrrrr ses çıkartır şimdide öyleeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaa tutmadı mı acabaaaaaaaaaaaaaaa kafayı yiyecemmmmmmmmm.kan sulandırıcı iğne kullanıyom ondan olabilir mi? lütfennnnnn aynı durumda olupta hamiş olan var mıııııııııııı??* yardımmmmmmmmmmmmmmm edinnnnnnnnnnnn .....

Hayırlı cumalar olsun.Rabbim bu mübarek günleri hayırlara vesile kılsın. Eski belirtilerle şimdikileri aynı diye kıyaslama.Canını sıkma boş yere, içini ferah tut cnm.Ben de clexan kullanıyorum ama senin dediğin cır cırı pek anlayamadım, bende bol bol gaz cırt cırtı oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…