- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.721
kizlar 3 temmuzda trransferim olmustu iki saattir karnima agrilar gibi ayni kramp gibi (adet sancisi gibi degil ) nefesim kesiliyo birden.geciyo birden geri basliyo neden boyle oluyo sizce?
kızlar bişi sorucam dr bana doğum kontrol hapı vermişti ben yarıda bıraktım bana dokundu ilaç şimdi adet oldum ya acaba adetten sayılırmı sorun olurmu kafam karıştı ne olur yardım edin
cnm şu sıralar transferin oluyordur heralde hayırlısı olsun bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlar inşallah dualarım seninle cnm
hoşgeldin cnm bol bol dinlen allah tamamına erdirsin hadi bakalım şimdi sırada guzel haberleni okumak var muck muck........canım beniimm Allah razı olsuunnn düşündüğün içinn...diğer topicte yazmıstım bi ara girip de görmüşsün sende..eve geldik çok sükür aksam diyarbakırda kaldık..
hoşgeldin cnm bol bol dinlen allah tamamına erdirsin hadi bakalım şimdi sırada guzel haberleni okumak var muck muck........
inşallah cnm en azından bir gece orda yatman çok iyi oldu negatif duşunmek yok bunda sonra herşey guzel olacakkkkkhosbulduk canım sağol...yol biraz ürkütüyordu beni ama doktor sorun olmaz dedi stres yapmıyorum kendime..doktorum çok ümitli konustu hayırlısı bakalımnasibimde varsa olur..
inşallah cnm en azından bir gece orda yatman çok iyi oldu negatif duşunmek yok bunda sonra herşey guzel olacakkkkk
saol tatlım rabbim hepimize kolaylık versin inşallahencan ALLAH kolaylik versin tatlim.. iyi haberlerini bekliyoruz.. firsatin oldukca yazarsin.. sansin bol olsun canim..
benimde adetim çok az olmuştu şimdi biraz daha yoğun az olunca tedirgin oldum ama sorun yok inşallahcanım bende 15 gün kullanıp bırakmıstım doktor tedaviye bir an önce baslamak için öyle yap demişti.bırakınca 3 gün sonra felan adet olmustum az az...
4 5 saat hiç kalkmadım sonra misafirhaneye çıktık yemek yiyip yattım yine.nasıl yatacağımı sasırdım varyaa:))) sağ sol sırt üstü yattım öyle:)) simdilik pozitifim ama zaman geçtikçe ne olur bilemiyorum 16 temmuz test tarihim
saol tatlım duanı eksik etmeencanımmmmmmmmmmm rabbim bu yolda yar ve yardımcın olsun tatlımmmmmmmmmmm...inşallah sağlıcakla bebişlerine kavuşursun tatlım.....tedavin hayırlı olsun..hayırlı haberler alasın inşallahhhhhhhhh......herşey gönlünce olsun encanımmmmmmmmm....
canim bebegin tutunma donemlerinde boyle oluyormus cok kimsede.. agri cok cok artar ise hastaneye git cunku enfeksiyonda olabilir.
Janim nasılsın??nasıl gidiyor hamişlikk
kızlar hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr.....yaaaaaaaa benim adet olmadan önce karnım cırrrrrrr cırrrrrrrrrr ses çıkartır şimdide öyleeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaa tutmadı mı acabaaaaaaaaaaaaaaa kafayı yiyecemmmmmmmmm.kan sulandırıcı iğne kullanıyom ondan olabilir mi? lütfennnnnn aynı durumda olupta hamiş olan var mıııııııııııı??* yardımmmmmmmmmmmmmmm edinnnnnnnnnnnn .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?