- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.921
gözun aydın cnm bencede hamilesin allah tamamına erdirsin
insallah hamileyimdir canim tsekkur ederim darisi hepinize
merhaba arkadaşlar,kafam çok kaarışık ve bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var
benim 9 temmuz test tarihimdi ve sonuç negatif,zaten 2 gün sonrada adet oldum,kafamı karıştırn şeyler ise,benim 38 yumurtam toplantı,22 tanesi istenilen seviyede dendi,ardından 15 embriyo elde dildi,transfer günüde 15 embriyo vardı ama dondurma işlemleri yapılmadı.Sorduğumuzda uygun bulunmadığı söylendi,transferim 7 hücreliydi,eşimin şefide tüp bebek yaptırdı ,sormuş eşime bu kadar embriyoyo nasış donurulmaz,yumurta veye sperm kalitesiz ise bunlarının kalitesini arttıracak ilaçlar ver demiş,2. tedaviye bu sorularla başlayacağım,birde görümcem arkadaşının bu kadar çok yumurtası olan arkadaşının doktorunun tedaviyi yarıda kestiğini,bu kadar çok yumurta kalitel, değildir,rahim yıpranmıştı2 ,2 ay sonra gel deyip transferi yapmamış.Bu ne kadar doğru ? Eğer böyle birşey varsa yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik deyip mi transferi yaptılar bana? dediğim gibi kafam çok karışık,birde benim merkezim 1 ay sonra tekrar tüp bebek yapılacağını söyledi oysaki forumdaki arkadaşlara hep 3 ay sonra demişler
insallah hamileyimdir canim tsekkur ederim darisi hepinize
iyi akşamlar arkadaşlar acaba bu tüp bebek tedavisi tahminen ne kadar sürüyor bi de önereceğiniz bi merkez var mı?
canim yaptim bile.ilk bes dakka sonra baktim hic birsey cikmadi tam atiyodum 10 dakka daha bekleyim dedim testi yaptiktan 15 dakka sonra cooooooooooooooookkkk cooookkk silik bisey cikti kafam karisti valla
Nur efsan cok sevindimmm ins Kanda da cok guzel degerler görürsün benim canım sıkıldı biraz tüm adet belirtilerim mevcut suan neyse hayırlısı yarın bu saatlerde sonuc bekliyor olacagiz
gunaydınnnnnnn arkadaşlarrrrrrr herkese hayırlı cumalar
mrb cnm hakkında hayırlısı olsun cnm bence dr nu dinle ilaçlarını kesme hiç cnm belli olmaz inşallah mucizen gerçek olsun2 temmuzda transferim gaziantep eurofertilde yapılmıştı.14 temmuz test günümdü dayanamadım 10.gün yaptım sonuç 0.3 yani negatif.şimdi kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi ilaçları doktor kesme dedi ama ben artık bıraktım.yarın testi tekrarlıcam ama çok umutum yok
mrb cnm sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlikkkSanada günaydın nesecim.hayirli cumalar.
mrb cnm sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlikkk
inşallah cnm hamilesindir ben inanıyorum benim için transferi yapılan butun anne adayları aksi ispatlana dek hamiledir sen de benim içn hamiştir cnm inşallah trasferi yaplan butun arkadaşlar hep öyle kalırNesecim ağzından bal damliyor cuma gunu hayrına Rabbim duysun ins.tum isteyenleri tabi.cok heyecan var bugünümü yaptırsak diye karar veremiyoruz esimle sanırım bugün yaptırsak varsa cikar ama korkuyorum,istiyorum,istemiyorum Offf o kadar karışıkkı duygularım anlatamam.
inşallah cnm hamilesindir ben inanıyorum benim için transferi yapılan butun anne adayları aksi ispatlana dek hamiledir sen de benim içn hamiştir cnm inşallah trasferi yaplan butun arkadaşlar hep öyle kalır
bugün transferimin 7. günü dayanamayıp test yaptırdım ve sonuc negatıf . deger 0.11 gibi bişey acaba cokmu ümitsiz bu sekilde olupta 12. gün hamile çıkan arkadaş var mı((( benimki 4. gün transferiydü ve embriyo 1. kaliteymiş öle dedi dr. lütfen yorummlarınıızıbekliyorum ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?