- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.941
bugün transferimin 7. günü dayanamayıp test yaptırdım ve sonuc negatıf . deger 0.11 gibi bişey acaba cokmu ümitsiz bu sekilde olupta 12. gün hamile çıkan arkadaş var mı((( benimki 4. gün transferiydü ve embriyo 1. kaliteymiş öle dedi dr. lütfen yorummlarınıızıbekliyorum ((
gunaydın kızlarrrrr bugun transfer sonucunu alacak öncelikle buyukaksu ve diğer butun arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alırlar allah haklarında hayırlısını göndersin
gunaydın kızlarrrrr bugun transfer sonucunu alacak öncelikle buyukaksu ve diğer butun arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alırlar allah haklarında hayırlısını göndersin
Nesecim cok teşekkür ederim hayatım ins Rabbim sonuc bekleyen herkesin ve benim yüzümüzü güldürsün ins bugün.simdi merkezdeyim kan verdik sonuc bekliyoruz kalbimiz çarparak,hayırlısı diyorum.
hadi allah yar ve yardimcin olsun insallah mutlu haber verirsin bizlere
Kizlarrrrrr allahin izni ile hamileyim değerimde ;126 Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın ins.
gozun aydin canim benim yersiz telaslandin hep bosuna.allah kucagina sag salim almayi nasip etsin insallah darisi isteyenlere ve bana insallahKizlarrrrrr allahin izni ile hamileyim değerimde ;126 Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın ins.
Kizlarrrrrr allahin izni ile hamileyim değerimde ;126 Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın ins.
çok üzgünüm zaten adet oldum.test günüm bugündü ama gerek kalmadı.
cok sevindim canim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin insallah.
. Nur efsannn Aytu canım benim evet doğru diyorsun gereksiz telaş yaptım hep sende moral verdin sürekli arkadasım cok. Sagoll. İns tez zamanda sana isteyen tüm arkadaslara Rabbim nasip etsin ins.dualarimi bırakmadım her şükründe sizlerinde dualarıma ekliyorum canıgozun aydin canim benim yersiz telaslandin hep bosuna.allah kucagina sag salim almayi nasip etsin insallah darisi isteyenlere ve bana insallah
canım tebrik ederim çooooooooooook şükür topiğimizde birisi hamileyim dediii muhteşemmmm....rabbim isteyen herkese versinnnnn.....
gunaydın kızlarrrrr bugun transfer sonucunu alacak öncelikle buyukaksu ve diğer butun arkadaşlar inşallaNen. Nh pozitif sonuç alırlar allah haklarında hayırlısını göndersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?