haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

cok erken yapmissin canim bebegin rahme tutunmasi 7 gunu aliyo bosuna uzulupte bebegini de etkileme insallah melegin seninledir.cok var sitede idrar testi yapanlar diye arat cikiyo hatta biri var tam 12 gun test yapmis tek cizgi esi zorla doktora goturmus kanda hamile oldugu cikiyo.kaldi ki sende erken yapmissin

arkadaşlar benimde test günüm 19 temmuz ama benim pek umudum yok cünkü ben bazı olumsuzluklar yaşadım o yüzden dinleniyorum ama işteeeeeeee

gunaydın kızlarrrrr bugun transfer sonucunu alacak öncelikle buyukaksu ve diğer butun arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alırlar allah haklarında hayırlısını göndersin

gunaydın kızlarrrrr bugun transfer sonucunu alacak öncelikle buyukaksu ve diğer butun arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alırlar allah haklarında hayırlısını göndersin

Nesecim cok teşekkür ederim hayatım ins Rabbim sonuc bekleyen herkesin ve benim yüzümüzü güldürsün ins bugün.simdi merkezdeyim kan verdik sonuc bekliyoruz kalbimiz çarparak,hayırlısı diyorum.

çok üzgünüm zaten adet oldum.test günüm bugündü ama gerek kalmadı.

Canım ne diyeyim bilemiyorum.çok yakında 3. negatifini alan biri olarak..ama yılmak yok yolaaaa devam edicez ve inanacazki bebişlerimiz tez zamanda sağlıkla gelsinlerrrr.....bende sonunda 5 gün sonra ilaçla adet oldummmm.....

gozun aydin canim benim yersiz telaslandin hep bosuna.allah kucagina sag salim almayi nasip etsin insallah darisi isteyenlere ve bana insallah
. Nur efsannn Aytu canım benim evet doğru diyorsun gereksiz telaş yaptım hep sende moral verdin sürekli arkadasım cok. Sagoll. İns tez zamanda sana isteyen tüm arkadaslara Rabbim nasip etsin ins.dualarimi bırakmadım her şükründe sizlerinde dualarıma ekliyorum canı
.

sanki savaştan çıkmış gibi çok yorgunum.Ama yılmak yok en kısa zamanda tekrar deneyeceğiz .bugün test yaptırcak arkadaşlar umarım hep pozitifleri görürüz çok dua ediyorum herkez için

gunaydın kızlarrrrr bugun transfer sonucunu alacak öncelikle buyukaksu ve diğer butun arkadaşlar inşallaNen. Nh pozitif sonuç alırlar allah haklarında hayırlısını göndersin

Nesecim bak duaların kabul oldu arkadasım ben merkezde iken yazdığın msji okudum kalbim çarpıyordu resmen guzel sonucları aldım dualarınız sayesinde Allah hepinizin gonlundekini versin arkadasım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…