haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

bende tebrik ederim hayırlı olsun peki hangi merkezde yaptınız acaba

Kizlarrrrrr allahin izni ile hamileyim değerimde ;126 Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın ins.

canımm beniimmm o kadar sevindimmkkiiii anlatamammmm aaayyyy gözün aydııınnn Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsiinnnnn
pazartesi de benim test günüm hamiş olarak bana da dua et tatlımmm

canımm beniimmm o kadar sevindimmkkiiii anlatamammmm aaayyyy gözün aydııınnn Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsiinnnnn
pazartesi de benim test günüm hamiş olarak bana da dua et tatlımmm

Cok TSK ederim deryacim.mesajini okur okumaz pzts testim cümlesini eşimde yanımda idi ikimiz aynı anda ins hamiledir dedik yürekten ins civcivin suan sana sımsıkı tutunmuş ve annesine guzel haber icin pzts yi bekliyordurr:)

Cok TSK ederim deryacim.mesajini okur okumaz pzts testim cümlesini eşimde yanımda idi ikimiz aynı anda ins hamiledir dedik yürekten ins civcivin suan sana sımsıkı tutunmuş ve annesine guzel haber icin pzts yi bekliyordurr:)

Allah razı olsun canım benimm çok duygulandım gerçekten..Allah ım bizlere de bu duyguları yaşatır inşallah....bebişinizle birlikte güzel bir ömür geçirmenizi diliyorum

kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı... bende bu ay tüp bebek yaptırdım 13. günüm bugün test yaptırdık beta hcg 9.14 çıktı doktorum pazartesi tekrar test istedi kimyasal gebelikten şüphelendi ( bu değerde olupta yükselen varmı aranızda ???

Allah razı olsun canım benimm çok duygulandım gerçekten..Allah ım bizlere de bu duyguları yaşatır inşallah....bebişinizle birlikte güzel bir ömür geçirmenizi diliyorum

Âmin Canim Sagol.bugun yasadiklarimZi pzts gunu senin ve eşinin yasamasını canı gönülden diliyorum rabbimden.icini ferah tutu salavat ve la ilaha illallah cek.dualarim seninle.

Canım ben ocakta denediğimde 10.1 di ve olmadı ama bunu moralini bozmak için yazmadım.... değeri 7 olupta bebeğini kucağına alanlarda var..ilaçlarını kesme...p.tesi tekrar test yaptır...inşallah değerin yükselir..kimilerinin değeri çok yavaş yükseliyor..inşallah senin de yükselir canım..moralini bozma...herşeyin hayırlısı...bool bool dua et.sabret...

beklicem artık yapcak bişi yok drdan hamilesin dediğini duymak bile güzel :) en azından kalabiliyorum buda bişey ... sende kimyasal gebelik geçirmişsin ozaman sanırım senin üç denemen oldu inşallah 4. de pozitif sonucu alırsın Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zor bir süreç (

Kizlarrrrrr allahin izni ile hamileyim değerimde ;126 Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın ins.
ay cnm çok sevindim allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin
ya canım kusura bakmayın dun nettimdeki sorundan öturu kaç kere denediysem cvp yazamadım o yuzden biraz geç oldu ama gönlum hep sizlerle hepinizi tek tek öpuyorummm

neşeecciiiimmm inşallaahhh benim hamiş haberimi de sen verirsiiinnnnn şafak 2
gunaydın cnm mrb nasıl gidiyor hamişlik inşallah yarında hamişlığin temcillenecek ben inanıyorum sende burdan yarın allah izin verirse ben hamileyim kızlar diyeceksin

h_deryacım inşallah yarın güzel haberlerle bizleri sevindireceksinn.....rabbim emeklerini boşa çıkarmasınnn....herşey gönlünce olsunnn tatlım..dualarımdasın.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…