- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.961
Kizlarrrrrr allahin izni ile hamileyim değerimde ;126 Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın ins.
. Nur efsannn Aytu canım benim evet doğru diyorsun gereksiz telaş yaptım hep sende moral verdin sürekli arkadasım cok. Sagoll. İns tez zamanda sana isteyen tüm arkadaslara Rabbim nasip etsin ins.dualarimi bırakmadım her şükründe sizlerinde dualarıma ekliyorum canı
.
Kizlarrrrrr allahin izni ile hamileyim değerimde ;126 Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın ins.
Kizlar bende bugun dayanamayip ultrason cektirdim ve keseyi gordum :) ALLAH'ima sukurler olsun..
çok üzgünüm zaten adet oldum.test günüm bugündü ama gerek kalmadı.
bugün ne güzel haberler var yaa moralim düzeldi iyicee....sevsinler keseciğinii canım beniimmmm
Hayirlisi olsun canim.. Allah tamamina erdirsin cumlemizinkini INSALLAH.. Tebrikler :)
canımm beniimmm o kadar sevindimmkkiiii anlatamammmm aaayyyy gözün aydııınnn Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsiinnnnn
pazartesi de benim test günüm hamiş olarak bana da dua et tatlımmm
bende tebrik ederim hayırlı olsun peki hangi merkezde yaptınız acaba
Cok TSK ederim deryacim.mesajini okur okumaz pzts testim cümlesini eşimde yanımda idi ikimiz aynı anda ins hamiledir dedik yürekten ins civcivin suan sana sımsıkı tutunmuş ve annesine guzel haber icin pzts yi bekliyordurr:)
Allah razı olsun canım benimm çok duygulandım gerçekten..Allah ım bizlere de bu duyguları yaşatır inşallah....bebişinizle birlikte güzel bir ömür geçirmenizi diliyorum
kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı... bende bu ay tüp bebek yaptırdım 13. günüm bugün test yaptırdık beta hcg 9.14 çıktı doktorum pazartesi tekrar test istedi kimyasal gebelikten şüphelendi( bu değerde olupta yükselen varmı aranızda ???
ay cnm çok sevindim allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsinKizlarrrrrr allahin izni ile hamileyim değerimde ;126 Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın ins.
gunaydın cnm mrb nasıl gidiyor hamişlik inşallah yarında hamişlığin temcillenecek ben inanıyorum sende burdan yarın allah izin verirse ben hamileyim kızlar diyeceksinneşeecciiiimmm inşallaahhh benim hamiş haberimi de sen verirsiiinnnnnşafak 2
hayırlısı olsun cnm inşallah bu son görduğun negatif olurçok üzgünüm zaten adet oldum.test günüm bugündü ama gerek kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?