- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.981
teşekkur ederim cnm çok duygulandım inşallah hepinizin guzel habelerini vermek nasip olsunnnnNeşe77 bundan sonra topiğimizin hamişlerini sen söylüceksinnnn...neşe kaynağımız olucaksınnnnnnnnnnn.........
teşekkur ederim cnm çok duygulandım inşallah hepinizin guzel habelerini vermek nasip olsunnnn
cnm ben daha başlamadım allah nasip ederse eylulde yaptıracm şuan belimi incitmiştim bende bel fıtığı varda onun ilaç tedavisini göruyorumAminnnnnnnnnn................inşallah canımmm hepimiz güzel haberler alalım.....senin tedavi ne durumda?
cnm ben daha başlamadım allah nasip ederse eylulde yaptıracm şuan belimi incitmiştim bende bel fıtığı varda onun ilaç tedavisini göruyorum
haklısın cnm zaten allah izin verir olursa hamileliğimi yatarak geçireceğim dr öyle diyor ozaman sizin sizin dualarınıza çok ihtiyacım olacak sizin dualarınızla herşey guzel olacak inşallahhGeçmiş olsun tatlım..aman hamilelikten önce iyi ol ki çünkü ileride bebişleri taşımak için sağlam bele ihtiyacın olucak....eylülde inşllah bizlere hayırlı haberler verirsin canım....rabbim yolunu açık etsinnnn...tedavin şimdiden hayırlı olsun kucağını bebişlerle doldursun.sağlıkla...
cnm evde yapılan test eczanelede satılan produktörlerdir bir diğeri hastanede kan velir kanda betahcg değerine bakılır onda sonuçya kıslar bişe sorcam size :26: siz şimdi bu transferden sonra yazdığınız değerleri nasıl ölçüyorsunuz ? evde mi yoksa dışarda bi yerde mi ölçüm yaptırıyor sunuz :44: merak eettimm nolur çabuk cevap yasınnn
cnm evde yapılan test eczanelede satılan produktörlerdir bir diğeri hastanede kan velir kanda betahcg değerine bakılır onda sonuç
5 uzerinde çıkarsa ven gun aşırı yapıldığında sonuç katlanırsa hamilesin demektir
erken yapma sakın test gununu bekle yolu yarılamışsın biraz daha sabır inşallah hayırlı haberler verirsinteşekkürler canım. ben transferin 6. günündeyim aslında gidip kan testi yaptırmak istiyorum :18: ama eşim 12 günü beklememiz konusunda kararlı davranıyorbende burdan arkadaşların değerlerini gördükçe heyecanlanıyorum, belirtileri falan okuyorum.
Kizlarrrrrr allahin izni ile hamileyim değerimde ;126 Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın ins.
mrb cnm gunaydın eylulde yaptıracğın tedavin hayırlı olsun bende allah izin verirse eylulde yaptıracağım seninle ortak yanımızda var cnm ikimizde çocuklarımızaCanım çokkkk tebrik ederim.
Gerçekten çok sevindim.
Allah tamamına erdirsin
Bende eylülde 2 yaptırıcam bizlere dua et
teşekkürler canım. ben transferin 6. günündeyim aslında gidip kan testi yaptırmak istiyorum :18: ama eşim 12 günü beklememiz konusunda kararlı davranıyorbende burdan arkadaşların değerlerini gördükçe heyecanlanıyorum, belirtileri falan okuyorum.
cnm beş gun önceden yaptığın testi unut pozitif ol önemli olan yarınki sonuç inşallah mucizen seninledirne yaptın acaba bende 7. gün yaptırdım canım sıkıldı değerim 0,11 :X bu gün 11 günüm yarın asıl test günüm yarın tekrar yapıcaz<zz ama hiç umudum yok..
cnm beş gun önceden yaptığın testi unut pozitif ol önemli olan yarınki sonuç inşallah mucizen seninledir
Kızlarrrrrrrrrrr lütfen şu testlerinizi çoooooooooook erkenden yaptırmayın....en azından 10.gün bari yaptırın...erken yaptırıyorsunuz tabi sonuç çooooooook kötü çıkıyor sonra moraliniz bozuluyor...tutacaksada o moralle tutmuyorrrrrrrrr....kendinize bu eziyeti yapmayın lütfennnnnnnnnnnnnnnn.......ayrıca bebişlerinize deeeeeeeee.......Bu arada 10.gün bile size doğru sonucu göstermeyebilir.......sabrın sonu selamettirrrrrrrrrrr......
inşaallah .. insan nası destek arıyor.. pozitif olmak istiyorum tabiki ama aklım karışık işte ilk denemem benim olmazsa sonmuşlarım var diyorum ama insan yinede meak ediyor. bir çok kişinin 7. gün çıkmış .. herkes tek embriyoda çıkmaya bilir desede yinede umudum az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?