- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.001
yedik bi halt yaptırdık test :))) dr da dedi ama şu internet varya insana heerşeyi yaptırıyo işte :)))
Canım sen şimdiden olmadı deyip kestirip atıyorsunn...sen inanmansan bebişin sana nasıl tutunacakk....onu orda tutacak olan sensin...inan ve pozitif ol..tekde olsa tutacaksa tutar.....sabret..7. gün test yaptırma....kendini oyalacak bişeyler bul..bak dondurulmuşlarında varmış biraz daha rahat ol tatlım..stres yapmaaaa......umutsuz olma....olucak de...bebeğim benimle de....bırakma bebişini......5 gün sonra güzel haberler alman dileğiyleeee.....
teşekkürler.. kestirip atmadım sadece o gün için öle bi his vardı içimde .. şimdi hiç bi his yok hakkımızda hayırlısı inşaallah olacak diyorum içimden .. arada nohut kafa ordamısın biliyorum gitmedin diyorum iiiçimden :))) ayrıca bu gun 11. günüm oldu yarın tgest günüm ..
mrb cnm gunaydın eylulde yaptıracğın tedavin hayırlı olsun bende allah izin verirse eylulde yaptıracağım seninle ortak yanımızda var cnm ikimizde çocuklarımıza
kardeş olsun diye uğraşı
yoruz allah herkesin kalbine göre versinnnn
Canım gerçekten insan kaptırıyor okuduklarını görünce ama bak moralini umudunu kaybetmene sebep olmuşşşş...yarınmış test günün ben daha 5 gün var sanıyordum.....inşallah yarın güzel haberler vericeksinnnn.....kendini rahat bırak......çık dışarı azıcık çok yorulmadan dolaş eşinleee......hadi bakalım yarın güzel haberlerle inşallah.....
belirti falan yok aramıyorumda zaten opudan sonra çok eziyetliydi karnım şişti gaz ve tuvalete cıkma sorunum olduevet canım nohut kafa ordaaaaaaaaaaaa........bende 5 günün var sanıyordum yukarıdaki mesajımda da yazdımm...yarın güzel haberler vericeksin bizlere..kendinde belirti falan aramaaaaa..hiç belirtisi olmayıp hamile olan çok insan var..ama bir çok belirtisi ağrısı olupta hamile olmayan çok insan var....bugününü bu işi çoooooooooook düşünmeden geçir.....demesi kolay diyorsun biliyorum ama hem senin hemde bebeğin için yap bunu..öptüm tatlım.....
Arkadaşlar h derya ne yaptı acaba merak ettim
bugun onun test gunu benimde transferimin 13 uncu gunu yarin kan testi vericem daha erken vermeye calistim ama merkeze ulasamadim
kıızzzllllaarrr hhaaamiiilleeyyyiiimmmmmmm
çok sevindim cnm ya önce guzel bir hamişlik geçirirsin inşallah sonrada sağlıcakla bebişlerini kucağına alrsın cnmkıızzzllllaarrr hhaaamiiilleeyyyiiimmmmmmm
canimmmmmmm hayirli ugurlu olsun!!!!!!!! ALLAH tamamina erdirsin INSALLAH!!! Cok sevindim.. MASALLAH!!!
Hayırlı olsun canım tebrik ediyorummm
çok sevindim cnm ya önce guzel bir hamişlik geçirirsin inşallah sonrada sağlıcakla bebişlerini kucağına alrsın cnm
çok sağolun kızlar duygularım anlatılamaz sadece yasanır.....darısı isteyen herkesin basına inşalllaahhhh
gozun aydin cok sevindim darisi bizlere insallah. allah kucagina da almayi nasip etsin insallah.
Nur canım inşaallah seninde müjdeli haberini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?