haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

yedik bi halt yaptırdık test :))) dr da dedi ama şu internet varya insana heerşeyi yaptırıyo işte :)))

Canım gerçekten insan kaptırıyor okuduklarını görünce ama bak moralini umudunu kaybetmene sebep olmuşşşş...yarınmış test günün ben daha 5 gün var sanıyordum.....inşallah yarın güzel haberler vericeksinnnn.....kendini rahat bırak......çık dışarı azıcık çok yorulmadan dolaş eşinleee......hadi bakalım yarın güzel haberlerle inşallah.....

teşekkürler.. kestirip atmadım sadece o gün için öle bi his vardı içimde .. şimdi hiç bi his yok hakkımızda hayırlısı inşaallah olacak diyorum içimden .. arada nohut kafa ordamısın biliyorum gitmedin diyorum iiiçimden :))) ayrıca bu gun 11. günüm oldu yarın tgest günüm ..

evet canım nohut kafa ordaaaaaaaaaaaa........bende 5 günün var sanıyordum yukarıdaki mesajımda da yazdımm...yarın güzel haberler vericeksin bizlere..kendinde belirti falan aramaaaaa..hiç belirtisi olmayıp hamile olan çok insan var..ama bir çok belirtisi ağrısı olupta hamile olmayan çok insan var....bugününü bu işi çoooooooooook düşünmeden geçir.....demesi kolay diyorsun biliyorum ama hem senin hemde bebeğin için yap bunu..öptüm tatlım.....

Günaydın canım
Evet eylülde bir daha deniycez
Ne yapalım ilki tutmadı diye yılmak yok
Allahın izniyle olana kadar ugraşıcaz
Tek bebişlerimiz gelsin bize yeter

ahh tatlımm bir haftadır popoyu büyüttüm evde raporluydum zaten :) dünde sabah istabul yaptık eşimle akşam döndük :)) bu sabahta iş başı .. beni bekleyen hastalar var nası rapor alayım kıyamadım uzatmaya işe geldim .. antalya yanıyo bu arada sokakta dolaşmak mümkün deil sabahın köründe arabanın derecesi 33.5 tu şimdi dahada artmıştır..

belirti falan yok aramıyorumda zaten opudan sonra çok eziyetliydi karnım şişti gaz ve tuvalete cıkma sorunum oldu
şimdi çözdüm bi takım şeyler yaptım.. sadece belim ağrıyo birazda yumurtalıklarım sızlıyo..

haydi derya ne yaptın kan verdinmi verecenmi bize bir sesini duyur cnm guzel haberlerini bekliyoruzzz

canimmmmmmm hayirli ugurlu olsun!!!!!!!! ALLAH tamamina erdirsin INSALLAH!!! Cok sevindim.. MASALLAH!!!

Hayırlı olsun canım tebrik ediyorummm

çok sevindim cnm ya önce guzel bir hamişlik geçirirsin inşallah sonrada sağlıcakla bebişlerini kucağına alrsın cnm

çok sağolun kızlar duygularım anlatılamaz sadece yasanır.....darısı isteyen herkesin basına inşalllaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…