- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.021
kıızzzllllaarrr hhaaamiiilleeyyyiiimmmmmmm
benim birici denemem malesef olumsuzlukla sonuçlandı.ikincisi için henüz doktorla görüşmedim.tekrar deneyecek olan arkadaşlar ne zaman yapsak iyi olur,dinlenmek iyimi olr?yoksa hemenmi dedenemeli ne dersiniz .bu arada pozitif olan arkadaşlar mutluluğunuz daim olsun.Rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
h_deryacım sağlıcakla bebişini kucağına al tatlımm..Allah tamamına erdirsinnnn..çooooooooook şükürr bizden sonrakiler maaşallah güzel haberlerle geliyorlar..nur yarın senden de güzel haber bekliyoruz inşallah....
ne yaptın acaba bende 7. gün yaptırdım canım sıkıldı değerim 0,11 :X bu gün 11 günüm yarın asıl test günüm yarın tekrar yapıcaz<zz ama hiç umudum yok..
erken yapma sakın test gununu bekle yolu yarılamışsın biraz daha sabır inşallah hayırlı haberler verirsin
h_deryacım sağlıcakla bebişini kucağına al tatlımm..Allah tamamına erdirsinnnn..çooooooooook şükürr bizden sonrakiler maaşallah güzel haberlerle geliyorlar..nur yarın senden de güzel haber bekliyoruz inşallah....
Ay ay ay. Allahım cok şükür canım benim cok tebrik ediyorum seni ve eşini Allah kucaklarımıza Almayida nasip etsin ins.dualarimiz kabul oldu bak:)burada degerin kac.ben bugün yine yaptırdım 290 çıktı.
gozun aydin cok sevindim darisi bizlere insallah. allah kucagina da almayi nasip etsin insallah.
tebrikler canım çokkk sevindim rabbim tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlerin başına
gunaydın kızlarrrrr bugun sonucunu alacak nurefsan ve diğer arkadaşlar guzel sonuçlar alırlar da hayırlı haberlerini verirler inşallahhhh
gunaydın derya nasılsın cnm rahatın nasıl lekelenmen ne durumda bol bol dinlen cnm tekrar hayırlı uğurlu olsun öpuyorummmmçok sağolun kızlar:)))) canım 148 çıktı 12.gün değerim..
gunaydın derya nasılsın cnm rahatın nasıl lekelenmen ne durumda bol bol dinlen cnm tekrar hayırlı uğurlu olsun öpuyorummmm
benimde 2 gün kaldı heyecandan ölücem
iyiyim çok şükür canım azalmaya basladı inşallah tamamen kesilir..ihtiyacım olmadıkça kalkmıyorum arada evin içinde dolanıp yatıyorum tekrar..bugünler de gececek hayırlısıyla..çok sağol nesecim...Allah ım inşallah eylüldeki denemende sana da bu mutluluğu yasatır arkadasımm...[/QUOTE çok guzel cnm bence sen ikiz bebişlerine hamilesin bu ufak lekelenmelerinin nedeni bu nedenle olabilir cnm içimden bir ses öyle diyor
iyiyim çok şükür canım azalmaya basladı inşallah tamamen kesilir..ihtiyacım olmadıkça kalkmıyorum arada evin içinde dolanıp yatıyorum tekrar..bugünler de gececek hayırlısıyla..çok sağol nesecim...Allah ım inşallah eylüldeki denemende sana da bu mutluluğu yasatır arkadasımm...[/QUOTE çok guzel cnm bence sen ikiz bebişlerine hamilesin bu ufak lekelenmelerinin nedeni bu nedenle olabilir cnm içimden bir ses öyle diyor
canım senin hislerine çok güveniyorum biliyormusuninşallah öyledir tatlım yaa çok istiyorum zaten ikiz bebişiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?