haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

benim birici denemem malesef olumsuzlukla sonuçlandı.ikincisi için henüz doktorla görüşmedim.tekrar deneyecek olan arkadaşlar ne zaman yapsak iyi olur,dinlenmek iyimi olr?yoksa hemenmi dedenemeli ne dersiniz .bu arada pozitif olan arkadaşlar mutluluğunuz daim olsun.Rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

canım en az 2- 3 ay bekle derim çünkü vucudun kendini toplasın ilaçların etkisinden kurtulsun...rahim kendine gelsin........ağır ilaçlar...rabbim en kısa zamanda bebişlerine kavuştursunn......

ne yaptın acaba bende 7. gün yaptırdım canım sıkıldı değerim 0,11 :X bu gün 11 günüm yarın asıl test günüm yarın tekrar yapıcaz<zz ama hiç umudum yok..

canım hala yaptırmadım testi dayanmaya çalışıyorum gününden önce yaptırmak konusunda çok kararsızım. aslında çok korkuyorum. bilmiyorum ya negatif görmekten sıkıntı geldi. inşallah ALLAH ın izniyle pozitif çıkacak bir sürü belirti var bende tabi belirtiyse bunlar offf. 7. gündeyim.

Ay ay ay. Allahım cok şükür canım benim cok tebrik ediyorum seni ve eşini Allah kucaklarımıza Almayida nasip etsin ins.dualarimiz kabul oldu bak:)burada degerin kac.ben bugün yine yaptırdım 290 çıktı.

çok sağolun kızlar:)))) canım 148 çıktı 12.gün değerim..

gunaydın kızlarrrrr bugun sonucunu alacak nurefsan ve diğer arkadaşlar guzel sonuçlar alırlar da hayırlı haberlerini verirler inşallahhhh

gunaydın derya nasılsın cnm rahatın nasıl lekelenmen ne durumda bol bol dinlen cnm tekrar hayırlı uğurlu olsun öpuyorummmm

iyiyim çok şükür canım azalmaya basladı inşallah tamamen kesilir..ihtiyacım olmadıkça kalkmıyorum arada evin içinde dolanıp yatıyorum tekrar..bugünler de gececek hayırlısıyla..çok sağol nesecim...Allah ım inşallah eylüldeki denemende sana da bu mutluluğu yasatır arkadasımm...

benimde 2 gün kaldı heyecandan ölücem

canım son günler daha heyecanlı oluyo haklısın heyecan korku endişe bütün duygular beliriyor...ben o kadar umutsuz gittimki teste lekelenmem var o yüzden.çok şükür dün pozitifi gördük çok şükürr...Allah ım güzel haberler almayı nasip etsin

allıma şükürler olsun bugünleride gördüm benim mide bulantılarım çoğaldı yine aynı rahatsızlıktan geçiririm diye doktorumu aradı test yapıp sonuçunu bana bildir dedi test yaptım 10.gün değerim 60 hala hayal görüyorum sanki isteyen herkesi rabbim sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…