haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

tebrik ederim Rabbim kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin..bak gördün mü pozitif sonucunu aldınnnn..boşuna stres yaptınnnnnnn..bundan sonra doya doya yaşa tatlım bizlere de dua etmeyi unutmaaaa öptümmmmmm...

hayirli olsun canim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin insallah...
bizim icinde dua et bugun benim 8. gunum dayanamiyorum artik boyle beklemek cok zormus esim benim son gune kadar test yapmama izin vermiyor bende mecburen dislerimi sikip bekliycem.... son 4 gun.....

çok sevindim cnm allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun

cnm az kalmış inşallah sendende gunu geldiğinde hamileyim diye yazacaksın ben inanıyorum

kizlar kusura bakmayin sabah 8 de kan vermistim daha simdi aradilar merkezden.

ALLAHIMA BINLERCE SUKURLER OLSUN HAMILEYMISIMMM..... RABBIM ISTEYEN TUM KULLARINA HAYIRLI EVLAT VERSIN INSALLAH...

kizlar kusura bakmayin sabah 8 de kan vermistim daha simdi aradilar merkezden.

ALLAHIMA BINLERCE SUKURLER OLSUN HAMILEYMISIMMM..... RABBIM ISTEYEN TUM KULLARINA HAYIRLI EVLAT VERSIN INSALLAH...

canim cok sevindim. hayirli olsun. ne guzel bir gun ust uste guzel haberler aldik. rabbim tamamina erdirsin insallah.

canim cok sevindim. hayirli olsun. ne guzel bir gun ust uste guzel haberler aldik. rabbim tamamina erdirsin insallah.

hep boyle ust uste guzel haberler almak dilegiyle insallah.
cok tesekkur ederim canim benim insallah sende burda guzel haber vereceksin tum kalbimle dua ediyorum evlat hasreti cekenlere.

amin canim insallah

4. gunum kaldi test icin gunler gecmiyooooor :)

canim bende transferin 9 uncu gunu test yapmistim 15 dakka sonra pozitif cikmisti sonra kagidinda yarim saat icindeki sonuclar gecerlidir diye yazi vardi icim rahatlamisti sonra opudan once vurulan catlatma ignesi etledimi kullandigim vajinal vitil etkiledimi diye icim icimi yemisti.
en iyisi sabretmek canim benim az kalmis 4 gun rabbim seninde emeklerini bosa cikarmasin insallah.

Son düzenleme:
KIzlarrr inanın güzel haberlerinize çoooooooooooook sevindimmm...bu topik güzel haberlerle çalkalandı...rabbim bizlerede nasip etsin.....tüm hamişlerimiz sağlıcakla bebişlerini kucağına alsınlar.....pinpol senin de güzel haberini alıcaz 4 gün sonraaa inşallah.....hadi bakalım tümmmmmmmmm hamişlereeeeeeeeeeeee ooohhhhhhh sefamızzzzzzzzzzzz olsunnn darısı olmayanlaraaaaaaa olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....çoooooooook öptüm tekrar tebriklerrrrrrrrrrrrr melek anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiii.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…