- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.041
allıma şükürler olsun bugünleride gördüm benim mide bulantılarım çoğaldı yine aynı rahatsızlıktan geçiririm diye doktorumu aradı test yapıp sonuçunu bana bildir dedi test yaptım 10.gün değerim 60 hala hayal görüyorum sanki isteyen herkesi rabbim sevindirsin
çok sağolun kızlar:)))) canım 148 çıktı 12.gün değerim..
allıma şükürler olsun bugünleride gördüm benim mide bulantılarım çoğaldı yine aynı rahatsızlıktan geçiririm diye doktorumu aradı test yapıp sonuçunu bana bildir dedi test yaptım 10.gün değerim 60 hala hayal görüyorum sanki isteyen herkesi rabbim sevindirsin
çok sevindim cnm allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsunallıma şükürler olsun bugünleride gördüm benim mide bulantılarım çoğaldı yine aynı rahatsızlıktan geçiririm diye doktorumu aradı test yapıp sonuçunu bana bildir dedi test yaptım 10.gün değerim 60 hala hayal görüyorum sanki isteyen herkesi rabbim sevindirsin
cnm az kalmış inşallah sendende gunu geldiğinde hamileyim diye yazacaksın ben inanıyorumhayirli olsun canim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin insallah...
bizim icinde dua et bugun benim 8. gunum dayanamiyorum artik boyle beklemek cok zormus esim benim son gune kadar test yapmama izin vermiyorbende mecburen dislerimi sikip bekliycem.... son 4 gun.....
cnm az kalmış inşallah sendende gunu geldiğinde hamileyim diye yazacaksın ben inanıyorum
cnm bende merak ediyorum bir çıt yok daha nurrrrr hadi nerdesin sonucunu merak ediyorznur dan haber yok mu inşallah güzel haberlerle gelirrrrrrrrr....
hayırlı olsun cnm gözun aydın allah tamamına erdirsinkizlar kusura bakmayin sabah 8 de kan vermistim daha simdi aradilar merkezden.
ALLAHIMA BINLERCE SUKURLER OLSUN HAMILEYMISIMMM..... RABBIM ISTEYEN TUM KULLARINA HAYIRLI EVLAT VERSIN INSALLAH...
tebrik ederim Rabbim kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin..bak gördün mü pozitif sonucunu aldınnnn..boşuna stres yaptınnnnnnn..bundan sonra doya doya yaşa tatlım bizlere de dua etmeyi unutmaaaa öptümmmmmm...
hayırlı olsun cnm gözun aydın allah tamamına erdirsin
kizlar kusura bakmayin sabah 8 de kan vermistim daha simdi aradilar merkezden.
ALLAHIMA BINLERCE SUKURLER OLSUN HAMILEYMISIMMM..... RABBIM ISTEYEN TUM KULLARINA HAYIRLI EVLAT VERSIN INSALLAH...
canim cok sevindim. hayirli olsun. ne guzel bir gun ust uste guzel haberler aldik. rabbim tamamina erdirsin insallah.
hep boyle ust uste guzel haberler almak dilegiyle insallah.
cok tesekkur ederim canim benim insallah sende burda guzel haber vereceksin tum kalbimle dua ediyorum evlat hasreti cekenlere.
amin canim insallah
4. gunum kaldi test icin gunler gecmiyooooor :)
nur_efsan tebrikler canımmmmmmmmmmm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......
kizlar kusura bakmayin sabah 8 de kan vermistim daha simdi aradilar merkezden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?