- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.061
allıma şükürler olsun bugünleride gördüm benim mide bulantılarım çoğaldı yine aynı rahatsızlıktan geçiririm diye doktorumu aradı test yapıp sonuçunu bana bildir dedi test yaptım 10.gün değerim 60 hala hayal görüyorum sanki isteyen herkesi rabbim sevindirsin
kizlar kusura bakmayin sabah 8 de kan vermistim daha simdi aradilar merkezden.
ALLAHIMA BINLERCE SUKURLER OLSUN HAMILEYMISIMMM..... RABBIM ISTEYEN TUM KULLARINA HAYIRLI EVLAT VERSIN INSALLAH...
allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.benım de transferım yapıldı nasıl belırtıler vardı onları merak ediyorum
tesekkürler tatlım darısı basına inşallaahh...aslında belirtim yoktu..11.günde lekelenmem oldu şiddetli kasık ağrısı adet olacakmısım gibi teste giderken resmen adet olucam sandım.diğerlerinden farkı belime vuruyor ağrıları...
canim hayirli olsun cok sevindim!!!!INSALLAH saglikli, hayirli evlatlarimiz olur..
hep boyle ust uste guzel haberler almak dilegiyle insallah.
cok tesekkur ederim canim benim insallah sende burda guzel haber vereceksin tum kalbimle dua ediyorum evlat hasreti cekenlere.
gunaydın kızlarrrrrrrr inşallah hayırlı ve bol bereketli bir gun geçiririzzzzzz
hamile arkadaslar size bir sorum var ben karnimda bazi hisler hissediyorum kasiliyo bazen ozellikle oturdugum yerden kalkinca egilince biseyler hissediyorum kasigimda.sizlerde de boyle oluyormu.
mrb cnm doğru söyluyorsun birtane 11 yaşında oğlum var ben daha önce uç aşılama yaptırdım olmadı allah izin verirse eyluldede ilk tupbebeğimi yaptıracağım inşallah ozaman gelir bizim civcivlerGünaydın neşe
Bizim civcivler gelmedi bize görüyomusun
Eylülde bir daha deniyceksin sen değilmi canım
Seninde bir tane çocuğun vardı heralde
Neyse bizde elimizdekilerle idare edelim
tekrardan geçmiş olsun cnm dondulmuşların yuzunu guldursun cnm7. gün testi beni yanıltmadı erkende olsa doğruymuş.. sonuç neegatif... ağustosta donmuşlardan koydurucaz artık(
amin canim insallah
4. gunum kaldi test icin gunler gecmiyooooor :)
merhaba canım bende cumartesi gidiyorum merkeze. eşim erken yaptırmak istemiyordu testi ben zorlaya zorlaya 7. günde yaptırdım. SONU. 18.44 ÇIKTIsevinçten çılgına döndüm, çok ağladım ve herkese dua ettim. bence sende hamilesin. Allahın izniyle cumartesi keseyi görürüz inşallah. :26: Rabbim tüm isteyenlere hayırlısını nasip etsin. AMİN.
hayırlı olsun cnm allah önce keseyi görmeyi sonra kalp atışını duymayı sonrada kucağına almayı nasip etsinmerhaba canım bende cumartesi gidiyorum merkeze. eşim erken yaptırmak istemiyordu testi ben zorlaya zorlaya 7. günde yaptırdım. SONU. 18.44 ÇIKTIsevinçten çılgına döndüm, çok ağladım ve herkese dua ettim. bence sende hamilesin. Allahın izniyle cumartesi keseyi görürüz inşallah. :26: Rabbim tüm isteyenlere hayırlısını nasip etsin. AMİN.
merhaba canım bende cumartesi gidiyorum merkeze. eşim erken yaptırmak istemiyordu testi ben zorlaya zorlaya 7. günde yaptırdım. SONU. 18.44 ÇIKTIsevinçten çılgına döndüm, çok ağladım ve herkese dua ettim. bence sende hamilesin. Allahın izniyle cumartesi keseyi görürüz inşallah. :26: Rabbim tüm isteyenlere hayırlısını nasip etsin. AMİN.
gunadın arkadaşlar nasılsınız bakalım
oh oh maşallah çok guzel cnm bolbol yat dinlen inşşşş bebişlerini kucağına alıp o mis kokularını içine çektiğinde butun çektiklerini unutacaksın cnm bende iyiyim sadece şu sıcaklarla boğuşuyorum cnm hiç birşey yapmak istemiyorgünayydııınnnnnnbenden iyilik sekerim.dün tahlil sonucum 326 çıktı mutluyum
yatıyorum hala ama totosum çok acıyo iğnelerden biraz zorluk çekiyorum ama olsun razıyım bunlaraa
sen nasılsın neşecim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?