haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

kızlar bugun ilk sahurumuza kalkıp yarın ilk orucumuzu tutacağız inşaallah, şimdiden herkese hayırlı ramazanlarrrrr Ramazan ayı kalbinize teselli ruhunuza ilaç olsun Dualarınız kabul olsun RAMAZAN ayınız mubarek olsunnn.....

selam kızlar,, bugün 9. gün testini yaptırdım sonuç 52 çıktı. çok çok çok mutluyum. inşallah herkese nasip eder Allah ım. hayırlısıyla keseyi görmeyi ve kalp atışlarını duymayı, kucağımıza almayı şu mübarek günleri y
üzü suyu hürmetine nasip et Rabbim. AMİN.

canim cok cok sevindim cok cok mutlu oldum. rabbim tamamina erdirsin degerin katlana katlana artsin. bebegin seni 9 ay boyunca birakmasin. saglikla mutlulukla kucagina alirsin insallah.

artik darisi bize yaa ben cok korkuyorum kaldi 2 gunum gunler yaklastikca heycan basiyor.... bana dua et lutfen

gözun aydın cnm değerlerin kat ve kat artsın inşşş allah tamamına erdirsin

inşşş sende guzel haberler vereceksin cnm stres yapma şu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine allah muradını versin cnm

canim hayirli olsun hamileligin kacinci denemendi, kacinci gun embriyosuydu, belirtin oldumu cok sordum

kızzlar slm ben bi süre surekli takip ettm topgi tedavi suresnde uzak kaldm bi süre biraz kafamı toparlaym dedm olmluya odaklanmak istedm
dun aldm sonucu kızzlar degerm 178 12. gun hamileyimmmm sizinle de paylşmak istedmmm darısı tümm isteynlernn başnaaa inşşşşşşşşşşşşşşşşş

canim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin...
ne guzel bir gunun sabahinda ne guzel bir haber insallah rabbim saglikla mutlulukla kucagina almayida nasib eder...

Son düzenleme:
canim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin...
ne guzel bir gunun sabahinda ne guzel bir haber insallah rabbim saglikla mutlulukla kucagina almayida nasib eder...

saollll cnmmmmmmm Allah size de nasip etsnnn inşşşşşşşşşşşşşşş aminnnnnnnnnnnnn cnm bnmmm

Canım senin adına çok sevindim Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin böyle hamile haberlerini okumak insanı mutlu hissettiriyor. Bende bu Ağustos'ta ikinci tüp denemesine başlayacağım Allah bu güzel günlerin hatırına dualarımızı kabul etsin. Bende bu topikte kizlarrrrrr hamileyim demeyi çok çok istiyorum.

olur cnm bnmmm inan istemek olmanın yarısı hatta hepsi sureci gule oynaya geçr bak ben mesela once merkze gdıodm sonra gezmeye olmsz düşnmeye fırsatım ble olmadı hep sevdgm insanlarla oldm gezdm tozdum tranferden sonra annem geldi ynma oyle çok da yatmadm ilk üç gün sadece ii dnlendm sonra eski haytma dondum sadece agır kaldrmadm o kadar kızlarr heonze tavsyem neolur çok araştrma yapmayn transfer surecnde ve belrti aramayın cunku yok oyle bi belrti bnm adet belrtileriyle aynıydı valla beloi agrıodu nasl tam oldum diie korkara kaç kez wcye gttm kalbinizi ferah tutun dua edin hayal kurun sonu da ii olcak göünn bakkkkkkkk

kızlar bi de 21 Bismilahı da dilimden düşrmedm hiçç transferde sonç ogrenrken her ruhum daralnca sıklnca her an dilimdeydi

Kızlar tüp tedavim boyunca okuyacağım güzel tesiri dualar varmi?????????

canim bol bol amenerrasulu oku transferden sonrada elini karnina koy amenerrasulu oku bebeklerini allaha emanet et her gun.
ayrica ismi azam duasi var oda cok guzel manasinida mutlaka oku,

Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru lehul esmâul husnâ, yusebbihu lehu mâ fîs semâvâti vel ard(ardı) ve huvel azîzul hakîm(hakîmu).

manasi; O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır. Güzel isimler O’nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O’nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.

bunuda bol bol okuya bilirsin

ayrica cuma gunleri ya evvel, her zaman ya varis ve el mubdi ilr tesbih ceke bilirsin

rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah...emeklerimizi bosa cikarmasin....

hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinnn

mubarek ramazan ayı,O vermek istemeseydi iSTEMEK vermezdi gerçeği doğrultusunda ruhunuzda oluşan hayr dua isteğinizin kabulune vesile olsunnnnn

Hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah Allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…