- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.081
selam kızlar,, bugün 9. gün testini yaptırdım sonuç 52 çıktı. çok çok çok mutluyum.inşallah herkese nasip eder Allah ım. hayırlısıyla keseyi görmeyi ve kalp atışlarını duymayı, kucağımıza almayı şu mübarek günleri y
üzü suyu hürmetine nasip et Rabbim. AMİN.
gözun aydın cnm değerlerin kat ve kat artsın inşşş allah tamamına erdirsinselam kızlar,, bugün 9. gün testini yaptırdım sonuç 52 çıktı. çok çok çok mutluyum.inşallah herkese nasip eder Allah ım. hayırlısıyla keseyi görmeyi ve kalp atışlarını duymayı, kucağımıza almayı şu mübarek günleri y
inşşş sende guzel haberler vereceksin cnm stres yapma şu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine allah muradını versin cnmcanim cok cok sevindim cok cok mutlu oldum. rabbim tamamina erdirsin degerin katlana katlana artsin. bebegin seni 9 ay boyunca birakmasin. saglikla mutlulukla kucagina alirsin insallah.
artik darisi bize yaa ben cok korkuyorum kaldi 2 gunum gunler yaklastikca heycan basiyor.... bana dua et lutfen
selam kızlar,, bugün 9. gün testini yaptırdım sonuç 52 çıktı. çok çok çok mutluyum.inşallah herkese nasip eder Allah ım. hayırlısıyla keseyi görmeyi ve kalp atışlarını duymayı, kucağımıza almayı şu mübarek günleri y
kızzlar slm ben bi süre surekli takip ettm topgi tedavi suresnde uzak kaldm bi süre biraz kafamı toparlaym dedm olmluya odaklanmak istedm
dun aldm sonucu kızzlar degerm 178 12. gun hamileyimmmm sizinle de paylşmak istedmmm darısı tümm isteynlernn başnaaa inşşşşşşşşşşşşşşşşş
canim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin...
ne guzel bir gunun sabahinda ne guzel bir haber insallah rabbim saglikla mutlulukla kucagina almayida nasib eder...
kızzlar slm ben bi süre surekli takip ettm topgi tedavi suresnde uzak kaldm bi süre biraz kafamı toparlaym dedm olmluya odaklanmak istedm
dun aldm sonucu kızzlar degerm 178 12. gun hamileyimmmm sizinle de paylşmak istedmmm darısı tümm isteynlernn başnaaa inşşşşşşşşşşşşşşşşş
Canım senin adına çok sevindim Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin böyle hamile haberlerini okumak insanı mutlu hissettiriyor. Bende bu Ağustos'ta ikinci tüp denemesine başlayacağım Allah bu güzel günlerin hatırına dualarımızı kabul etsin. Bende bu topikte kizlarrrrrr hamileyim demeyi çok çok istiyorum.
Kızlar tüp tedavim boyunca okuyacağım güzel tesiri dualar varmi?????????
hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinnnkızzlar slm ben bi süre surekli takip ettm topgi tedavi suresnde uzak kaldm bi süre biraz kafamı toparlaym dedm olmluya odaklanmak istedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?