haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

hamile arkadaslar size bir sorum var ben karnimda bazi hisler hissediyorum kasiliyo bazen ozellikle oturdugum yerden kalkinca egilince biseyler hissediyorum kasigimda.sizlerde de boyle oluyormu.

canim karnimda batmalar ve kasilmalar bendede oluyor ozelikle ani bir hareket yaptigim zaman.. birde gerinmeye calisirken..

hayirli ugurlu olsun yeniden tatlim.. bu arada progynex kulaniyorsun degiilmi.. bende ayni igneyi kullaniyorum.. doktorun soyledimi sana daha ne kadar devam edecegini..? ben pazartesi soracagim benim doktora..

AYYYY MASALLAH ya sonradan ataga gecti haziran tup bebek anneleri.. ilk baslarda birkac uzucu habere ragmen acildik.. Hayirli olsun canim!!! ALLAH tamamina erdirsin..

cnm tabiki allahın izniyle bişey olmaz ben oğluma hamileyken çok bulantım olmamıştı hem sen buna sevinmelisin bence cnm hem sana şunu söyleyebilirim her hamilelik kişinin kendine hastır herkeste aynı şeyler olacak diye birşey yok hamileliğini doya doya yaşa cnm inan bugunler çok özel

Nesecim Sagol hayatım her seferinde Hızır gibi yetişiyorsun test oncesinde de cvplarinla rahatlatmıştın beni.cok Sagol canım Rabbim tez zamanda civciv haberlerini almayı sanada nasip etsin ins.

AYYYY MASALLAH ya sonradan ataga gecti haziran tup bebek anneleri.. ilk baslarda birkac uzucu habere ragmen acildik.. Hayirli olsun canim!!! ALLAH tamamina erdirsin..

evtt cnmm çokk şükürrr Allah isteyen herkese tez zamnda nasip etsn inşşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar 10.gün değerim 60 .çıkmıştı 12.gün değerim 47 çıktı doktorum olumsuz bir hamilelik yaaaa bebeğimi kaybediyorum

canım beniimmm gözün aydıınn Allah ım kucağına almayı nasip etsinn inşallahhh

Arkadas lar aranızda oruçlar ilgili doktoruyla konuşan veya oruc tutan varmi Hamile olanlar cvp verirseniz cok sevinirim

canım doktorla görüşmedim ama sabah aksam iğnem var ve sabah ilacım var..bir de sabahları mide yanmasıyla uyanıyorum bu nedenle maalesef bu sene orucumu yemek zorundayım...

teşekkur ederim cnm iyiyim niyetli oldugum için biraz halsizim sadece çok guzel hamiş haberlerini okumak allahım inşşş butun isteyenlere yaşatsın oruç tutamadığın için uzulme cnm sen melek taşıyorsun şuan önumuzdeki yıllarda tutarsın inşşş cnm

Amiiiiiiiiiiiiin.canım.hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.çok güzel hamiş haberi daha

Amiiiiiiiiiiiiin.canım.hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.çok güzel hamiş haberi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…