- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.101
hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinnn
cok tesekkur ederim janimcim,amin cumlemize rabbim hayirli saglikli evlat versin
canim senin hamileligin topige ugur getirdi bence.
hamile arkadaslar size bir sorum var ben karnimda bazi hisler hissediyorum kasiliyo bazen ozellikle oturdugum yerden kalkinca egilince biseyler hissediyorum kasigimda.sizlerde de boyle oluyormu.
günayydııınnnnnnbenden iyilik sekerim.dün tahlil sonucum 326 çıktı mutluyum
yatıyorum hala ama totosum çok acıyo iğnelerden biraz zorluk çekiyorum ama olsun razıyım bunlaraa
sen nasılsın neşecim???
kızzlar slm ben bi süre surekli takip ettm topgi tedavi suresnde uzak kaldm bi süre biraz kafamı toparlaym dedm olmluya odaklanmak istedm
dun aldm sonucu kızzlar degerm 178 12. gun hamileyimmmm sizinle de paylşmak istedmmm darısı tümm isteynlernn başnaaa inşşşşşşşşşşşşşşşşş
kizlar kusura bakmayin sabah 8 de kan vermistim daha simdi aradilar merkezden.
ALLAHIMA BINLERCE SUKURLER OLSUN HAMILEYMISIMMM..... RABBIM ISTEYEN TUM KULLARINA HAYIRLI EVLAT VERSIN INSALLAH...[/QUOTE. Nurrrr cok sevindim canım benim Allah tamamına erdirsin ins.bir kac gündür giremiyorum ben bugün gördüm guzel haberleri . Yaa kızlar bu arada bende hiç bulanti yok bir sorun falan olmaz dimi
canim karnimda batmalar ve kasilmalar bendede oluyor ozelikle ani bir hareket yaptigim zaman.. birde gerinmeye calisirken..
cnm tabiki allahın izniyle bişey olmaz ben oğluma hamileyken çok bulantım olmamıştı hem sen buna sevinmelisin bence cnm hem sana şunu söyleyebilirim her hamilelik kişinin kendine hastır herkeste aynı şeyler olacak diye birşey yok hamileliğini doya doya yaşa cnm inan bugunler çok özel
AYYYY MASALLAH ya sonradan ataga gecti haziran tup bebek anneleri.. ilk baslarda birkac uzucu habere ragmen acildik.. Hayirli olsun canim!!! ALLAH tamamina erdirsin..
meraba deryacığım hayırlı ramazanlarr nasılsın cnm
kızzlar slm ben bi süre surekli takip ettm topgi tedavi suresnde uzak kaldm bi süre biraz kafamı toparlaym dedm olmluya odaklanmak istedm
dun aldm sonucu kızzlar degerm 178 12. gun hamileyimmmm sizinle de paylşmak istedmmm darısı tümm isteynlernn başnaaa inşşşşşşşşşşşşşşşşş
Arkadas lar aranızda oruçlar ilgili doktoruyla konuşan veya oruc tutan varmi Hamile olanlar cvp verirseniz cok sevinirim
canım beniimmm gözün aydıınn Allah ım kucağına almayı nasip etsinn inşallahhh
teşekkur ederim cnm iyiyim niyetli oldugum için biraz halsizim sadece çok guzel hamiş haberlerini okumak allahım inşşş butun isteyenlere yaşatsın oruç tutamadığın için uzulme cnm sen melek taşıyorsun şuan önumuzdeki yıllarda tutarsın inşşş cnmmerhaba nesecimm sana da hayırlı ramazanlar..iyiyim çok şükür sen nasılsın canım??
bugün girdiğim 3 topicte de hamiş haberleri aldım çok mutluyumm
bu sene orucumu yiyorum yaa kendimi kötü hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?