haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

maşş canım.Allah tamamına erdirsin çok güzel bi haber bu

geçmiş olsun cnm ya çok uzuldum ama inşallah değerin yeniden kat ve katlanır cnm allahtan umit kesilmez hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm

canim hayirli olsun hamileligin kacinci denemendi, kacinci gun embriyosuydu, belirtin oldumu cok sordum

bu ilk denemem ilk denemede oldu. Allah a şükür. 5. gün embriyosuydu. ilk günden itibaren hissettim bebeğimi. batmalar oldu hep. göğüs uçlarında hafif koyulaşma, bel ağrısı oldu. her gün ananas ve badem yiyorum bu arada tutunmaya yardımcı olur diye okumuştum. RABBİM HERKESE NASİP ETSİN. İNŞALLAH.

inşallah hamilesin canım. Dualarım seninle, hepimizle.

KIZLAR BU 12. GÜN DOKTORA GİDİYORUZ YA ORDA NELER OLUYOR? KAN TESTİNDEN SONRA DOKTORLA MI KONUŞUYORUZ? ULTRASONLA BAKILIYOR MU? KESEYİ GÖRÜYOR MUYUZ? ÇOK HEYECANLIYIM YARIN DOKTORA GİDİYORUZZZ. NAZAARDAN SAKLA ALLAHIM. CÜMLEMİZE NASİP ET HAYIRLI BEBEKLER.

canim sadece test olacak o gun.. 15 gun sonrasi icinde ultrasona cagiracaklar.. benim doktorum benden 2 gun sonrada test yaptirip sonucu bildirmemi istemisti.. bende bildirmistim ve sonuc iyi oldugundan 2 hafta sonrasina ultrason icin gun verdi.

Bu hamilelik takvimini yaptım ama bi yanlış var sanırım 4 haftalık hamile değilim ki? Hımmm kafam karıştı. Tüp bebekte daha farklı mı hesaplanıyor? Son adet tarihini yazdım 4 haftalık hamilesiniz dedi. Anlamadım. Test sonuçlarına göre 2 haftalık hamileyim??

cnm butun hamileliklerde hamilelik gunu son adet tarihinin ilk gunu sayılır herşey normal merak etme cnm

mrb arkadaşlar nasılsınız pinpol cnm guzel haberlerini bekliyoruz cnm dualarımızdasın ve bugun sonuç alacak başka arkadaşlarımız da varsa inşşşş hepsi guzel haberlerle dönerlerrrrrrr...............................Aminnn

teşekkur ederim cnm iyiyim
ev işi ve sıcaklarla boğuşuyorum cnm sen nasılsın cnm herşey yolundamı

Bende iyiyim dediğin gibi canım sıcaklarla boğuşuyorum
Kızım biraz sıkıldı eşimin iş yerine geldik oyalanıyoruz
Hiç evde durmak istemiyo
Sıkıldım diye öldürüyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…