- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.121
kızzlar slm ben bi süre surekli takip ettm topgi tedavi suresnde uzak kaldm bi süre biraz kafamı toparlaym dedm olmluya odaklanmak istedm
dun aldm sonucu kızzlar degerm 178 12. gun hamileyimmmm sizinle de paylşmak istedmmm darısı tümm isteynlernn başnaaa inşşşşşşşşşşşşşşşşş
maşş canım.Allah tamamına erdirsinçok güzel bi haber bu
canim hayirli olsun hamileligin kacinci denemendi, kacinci gun embriyosuydu, belirtin oldumu cok sordum
canim cok cok sevindim cok cok mutlu oldum. Rabbim tamamina erdirsin degerin katlana katlana artsin. Bebegin seni 9 ay boyunca birakmasin. Saglikla mutlulukla kucagina alirsin insallah.
Artik darisi bize yaa ben cok korkuyorum kaldi 2 gunum gunler yaklastikca heycan basiyor.... Bana dua et lutfen
kızlar tüp tedavim boyunca okuyacağım güzel tesiri dualar varmi?????????
KIZLAR BU 12. GÜN DOKTORA GİDİYORUZ YAORDA NELER OLUYOR? KAN TESTİNDEN SONRA DOKTORLA MI KONUŞUYORUZ? ULTRASONLA BAKILIYOR MU? KESEYİ GÖRÜYOR MUYUZ? ÇOK HEYECANLIYIM YARIN DOKTORA GİDİYORUZZZ. NAZAARDAN SAKLA ALLAHIM. CÜMLEMİZE NASİP ET HAYIRLI BEBEKLER.
canim sadece test olacak o gun.. 15 gun sonrasi icinde ultrasona cagiracaklar.. benim doktorum benden 2 gun sonrada test yaptirip sonucu bildirmemi istemisti.. bende bildirmistim ve sonuc iyi oldugundan 2 hafta sonrasina ultrason icin gun verdi.
cnm butun hamileliklerde hamilelik gunu son adet tarihinin ilk gunu sayılır herşey normal merak etme cnmBu hamilelik takvimini yaptım ama bi yanlış var sanırım 4 haftalık hamile değilim ki? Hımmm kafam karıştı. Tüp bebekte daha farklı mı hesaplanıyor? Son adet tarihini yazdım 4 haftalık hamilesiniz dedi. Anlamadım. Test sonuçlarına göre 2 haftalık hamileyim??
teşekkur ederim cnm iyiyimArkadaşlar herkeze selam
Neşe ne yapıyorsun canım
teşekkur ederim cnm iyiyim
ev işi ve sıcaklarla boğuşuyorum cnm sen nasılsın cnm herşey yolundamı
evet cnm haklısın siz hangi ildesiniz biz mersindeyiz yani sıcağın tam göbeğindeyiz cnmBugünde kimsecikler yokkkkk
evet cnm haklısın siz hangi ildesiniz biz mersindeyiz yani sıcağın tam göbeğindeyiz cnm
a evet şimdi okuyunca hatırladım bende şuan oğlumla avm deyiz anca buralarda biraz rahatız akşama kadar gezeriz artık burdaBizde samsundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?