haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Kimsecikler yokmuu:2::2::2::2::84:
mrb ne yapıyorsun canım

evet kimsecikler yok artık burda derya meryem pinpol polik lichia buyukaksu janim sönmez nurefsan ve şuan adını sayamadığım arkadaşlarımız tektek topigimizi bıraktılar sen ve ben kaldık ama ben başka topiğede yazmaya başlasamda ilk göz ağrımı bırakmıyacağım elimden geldikçe hepinizi öpuyorum

canim haklisin ben buraya aslinda ara ara girip bakiyrum ama tanidik kimse olmayinca bek yazmiyorum ama yinede takib etmeye calisiyorum :)

selam canlar.. yarin kendi doktorum ile ultrasona girecegim cok heyecanliyim.. kalp atislarini duyarim INSALLAH!!! Haberdar edecegim sizleri.. Sizler ne alemdesiniz? Nasil gidiyor hamislik? Bende ksiklarimda hafif hafif gerilmeler ve batmalar haricinde pek birsey yok..

iim cnm ben de perşmbe keseyi gorcem inşş çok heycnlym kese tek mi çift mi belli olcak bu perşmbe inşşş

mrb cnm inşşş yarın bebeğinin kalp atışlarını duyarsında rahatlarsın kasıklarındaki ağrılar normal cnm rahmin hamileliğini kabulleniyor cnm ilk aylar normal böyle şeyler

cnm perşembe gunu inşallah bebişinin önce kesesini sonrada kalp atışlarını duyarsın

Canım yeni bir topikmi açsak ne
Nasıl olsa artık eylülde deniycez ikimizde şansımızı.
Bu arada salı gününe randevu aldım merkeze bir daha konuşmaya gidicem
İkinci denemede indirim yaparız demişlerdi eşim git bir görüş dedi
Bakalım ne söylüycekler hayırlısı
Öpüyorum canım iyi geceler

Bu arada hamiş arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun

İnşaallah bebişlerinizi ultrasondada görürsünüz

neşecim geçen gün girdim...forum kapalıydı çalışma varmış giremedimmm....birde yatılı misafirim vardı gez Allah gezzz....geldimmm umarım güzel haberler almaya devam ederiz.....

arkadaşlar herkese merhabalar.. uzun zamandır nete girememiştim.. hamile kalan arkadaşlar için çok sevindim Allah herkesi tamamına erdirir inşallah. Tekrar deneyecek arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun en kısa zamanda bebeklerine kavuşurlar inşallah.. ben hamileyim ama ultrasona girene kadar sevinememiştim ultrasonda görünce daha farklı hissetmeye başladım :) 12. gün değerim 500 dü tek yumurta ikizi olabilir dediler ultrasonda tek göründü ama bir hafta sonra tekrar gideceğim kesinleştirmek için.. kısaca böyle herkese selamlar

Nesecim Selam canım neler yapiyorsunuz.terk ettik zannetmeyin nete giremiyorum cok fazla ,sürekli bir uyku halindeyiz henüz ultrasonada girmedim bu hafta gideceğiz perşembe gunu ins kalp atışını duyabiliriz.bu izmirin yazını hiç sevmedim berbat bir sicak var gece gündüz uyku uyuyamiyorsun sarhoş gibi dolaşıyorum evde.

mrb canlarım sizleri topikte görunce çok sevindim inşaaalllllaaahhh hep böyle iyi olun ara da bize iyi olduğuzu yazın yeter hepinizi çok ama çok öpuyorummmmm

cnm çok sevindim ya bizde seni merak ediyorduk ya oh oh maşallah çok uzel haberlerle dönmuşsun cnm hakkında hayırlısı olsun cnm allah kucağına almayıda nasip etsinçok özlemiştik seni kendini özletme bidaha böyle hayırlı uğurlu olsun cnm

haklısın cnm çok sıcak sen rahatına bak inşşş perşemde bize guzel haberlerle donersin cnm kendinizi özletmeyin siz iyi olun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…