- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.141
a evet şimdi okuyunca hatırladım bende şuan oğlumla avm deyiz anca buralarda biraz rahatız akşama kadar gezeriz artık burda
mrb ne yapıyorsun canımKimsecikler yokmuu:2::2::2::2::84:
mrb ne yapıyorsun canım
evet kimsecikler yok artık burda derya meryem pinpol polik lichia buyukaksu janim sönmez nurefsan ve şuan adını sayamadığım arkadaşlarımız tektek topigimizi bıraktılar sen ve ben kaldık ama ben başka topiğede yazmaya başlasamda ilk göz ağrımı bırakmıyacağım elimden geldikçe hepinizi öpuyorum
selam canlar.. yarin kendi doktorum ile ultrasona girecegim cok heyecanliyim.. kalp atislarini duyarim INSALLAH!!! Haberdar edecegim sizleri.. Sizler ne alemdesiniz? Nasil gidiyor hamislik? Bende ksiklarimda hafif hafif gerilmeler ve batmalar haricinde pek birsey yok..
mrb cnm inşşş yarın bebeğinin kalp atışlarını duyarsında rahatlarsın kasıklarındaki ağrılar normal cnm rahmin hamileliğini kabulleniyor cnm ilk aylar normal böyle şeylerselam canlar.. yarin kendi doktorum ile ultrasona girecegim cok heyecanliyim.. kalp atislarini duyarim INSALLAH!!! Haberdar edecegim sizleri.. Sizler ne alemdesiniz? Nasil gidiyor hamislik? Bende ksiklarimda hafif hafif gerilmeler ve batmalar haricinde pek birsey yok..
cnm perşembe gunu inşallah bebişinin önce kesesini sonrada kalp atışlarını duyarsın
mrb ne yapıyorsun canım
evet kimsecikler yok artık burda derya meryem pinpol polik lichia buyukaksu janim sönmez nurefsan ve şuan adını sayamadığım arkadaşlarımız tektek topigimizi bıraktılar sen ve ben kaldık ama ben başka topiğede yazmaya başlasamda ilk göz ağrımı bırakmıyacağım elimden geldikçe hepinizi öpuyorum
mrb ne yapıyorsun canım
mrb ne yapıyorsun canım
Bu arada hamiş arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun
İnşaallah bebişlerinizi ultrasondada görürsünüz
haklısın cnm çok sıcak sen rahatına bak inşşş perşemde bize guzel haberlerle donersin cnm kendinizi özletmeyin siz iyi olun yeterNesecim Selam canım neler yapiyorsunuz.terk ettik zannetmeyin nete giremiyorum cok fazla ,sürekli bir uyku halindeyiz henüz ultrasonada girmedim bu hafta gideceğiz perşembe gunu ins kalp atışını duyabiliriz.bu izmirin yazını hiç sevmedim berbat bir sicak var gece gündüz uyku uyuyamiyorsun sarhoş gibi dolaşıyorum evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?