- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.161
cnm çok sevindim ya bizde seni merak ediyorduk ya oh oh maşallah çok uzel haberlerle dönmuşsun cnm hakkında hayırlısı olsun cnm allah kucağına almayıda nasip etsinçok özlemiştik seni kendini özletme bidaha böyle hayırlı uğurlu olsun cnm
inşşş cnm öncelikle hepinize teşekkur ederim canlarım cevap yazdığınız için oh neguzel sanada moral olmuş cnm bolbol gezin cnm siz iyi olun yeter ara yuzunuzu gösterin bize oda yeter cnmneşecim geçen gün girdim...forum kapalıydı çalışma varmış giremedimmm....birde yatılı misafirim vardı gez Allah gezzz....geldimmm umarım güzel haberler almaya devam ederiz.....
gunaydın cnm inşallahh evet allah izin verirse eylulde start alacağaz hayırlısı bana bolbol dua edin cnmgünaydın Neşe çok teşekkürler.. anladığım kadarıyla sende eylül de başlayacaksın Allahım inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alırız...
gunaydın cnm inşallahh evet allah izin verirse eylulde start alacağaz hayırlısı bana bolbol dua edin cnm
gunaydın cnm olabilir aslında nasılsın salı gunude başlıyormuşsun araştırmalara hayırlısı olsun cnm inşşş bizimde hamileyim diye yazdığımız gunler çok yakıda gelecektir hepimizin dualarıylaCanım yeni bir topikmi açsak ne
Nasıl olsa artık eylülde deniycez ikimizde şansımızı.
Bu arada salı gününe randevu aldım merkeze bir daha konuşmaya gidicem
İkinci denemede indirim yaparız demişlerdi eşim git bir görüş dedi
Bakalım ne söylüycekler hayırlısı
Öpüyorum canım iyi geceler
cnm pinpollllll da hamile inşşş allah tamamını erdirsinsue suecim tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn.......
pinpolden haber yok mu?????
arkadaşlar herkese merhabalar.. uzun zamandır nete girememiştim.. hamile kalan arkadaşlar için çok sevindim Allah herkesi tamamına erdirir inşallah. Tekrar deneyecek arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun en kısa zamanda bebeklerine kavuşurlar inşallah.. ben hamileyim ama ultrasona girene kadar sevinememiştim ultrasonda görünce daha farklı hissetmeye başladım :) 12. gün değerim 500 dü tek yumurta ikizi olabilir dediler ultrasonda tek göründü ama bir hafta sonra tekrar gideceğim kesinleştirmek için.. kısaca böyle herkese selamlar
tşk ederim cnm benim 11yaşında bir oğlum var ama o bizi hiç uğraştırmadan gelmişti ve uzun zaman geçti aradan o yuzden benimde sizlerden farkım yok aslında baya bir heycanlıyım doğru söyluyorsun okuduklarım kadarıyla kadın için baya stresli bir yol inşş sizlerin sayesinde zamanı geldimi kolay geçer bu yolculukcanım Allah isteyen herkese versin..... dualarım seninle çok stresli bir süreç..
Maşallah cnm, Allah tamamına erdirsin.Uzun süredir girmeyince, sanırım olmadı diye düşünmüştüm.Çok şanslısın, döllenen tek embriyonla müjdeli haberi aldın.Darısı bizlere inşallah.Sağlıcakla kal...
gunaydın cnm olabilir aslında nasılsın salı gunude başlıyormuşsun araştırmalara hayırlısı olsun cnm inşşş bizimde hamileyim diye yazdığımız gunler çok yakıda gelecektir hepimizin dualarıyla
cnm ben bayramı ve sıcakları geçirdikten sonra allah izin verirse adana başkentte yaptırmayı duşunuyorum cnm orayla ilgili kötu birşey duymadım hakkımızda hayırlısı olur inşşşşşAmin canım inşaallah sıra bizede gelir
Canım internetten baktımda bir adet geçmeside yeterli olabiliyormuş
Bakalım tatil planı filan olmazsa agustosdada başlayabiliriz.
Daha eşimle konuşmadım
Sen neler yapıyorsun hazırlıklara başlamıyormusun
canım ben özelden mesaj atamıyorum hala.. mesajını geç gördüm.. ben tek embriyo ile biraz umutsuzdum ama çok şükür oldu. ama aklımdan hep sen geçiyordun nete giremesemde Allah kısa zamanda sana da nasip etsin dualarım seninle
Arkadaşlar bugün biraz temizlik yapıyım dedim
Offffffffffffffff yandım çok susadım.
Ayy bana oruç hiç yaramıyo kafayı yiyorum
cnm allah kabul etsin ama oruçluyken pek fazla iş yapma cnm zaten hava sıcak birde oruçsun zor olur senin için dikkat et kendine cnmArkadaşlar bugün biraz temizlik yapıyım dedim
Offffffffffffffff yandım çok susadım.
Ayy bana oruç hiç yaramıyo kafayı yiyorum
kızlar hepinize iyi gecelerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?