haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

günaydın Neşe çok teşekkürler.. anladığım kadarıyla sende eylül de başlayacaksın Allahım inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alırız...

neşecim geçen gün girdim...forum kapalıydı çalışma varmış giremedimmm....birde yatılı misafirim vardı gez Allah gezzz....geldimmm umarım güzel haberler almaya devam ederiz.....
inşşş cnm öncelikle hepinize teşekkur ederim canlarım cevap yazdığınız için oh neguzel sanada moral olmuş cnm bolbol gezin cnm siz iyi olun yeter ara yuzunuzu gösterin bize oda yeter cnm

günaydın Neşe çok teşekkürler.. anladığım kadarıyla sende eylül de başlayacaksın Allahım inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alırız...
gunaydın cnm inşallahh evet allah izin verirse eylulde start alacağaz hayırlısı bana bolbol dua edin cnm

gunaydın cnm olabilir aslında nasılsın salı gunude başlıyormuşsun araştırmalara hayırlısı olsun cnm inşşş bizimde hamileyim diye yazdığımız gunler çok yakıda gelecektir hepimizin dualarıyla

Maşallah cnm, Allah tamamına erdirsin.Uzun süredir girmeyince, sanırım olmadı diye düşünmüştüm.Çok şanslısın, döllenen tek embriyonla müjdeli haberi aldın.Darısı bizlere inşallah.Sağlıcakla kal...

canım Allah isteyen herkese versin..... dualarım seninle çok stresli bir süreç..
tşk ederim cnm benim 11yaşında bir oğlum var ama o bizi hiç uğraştırmadan gelmişti ve uzun zaman geçti aradan o yuzden benimde sizlerden farkım yok aslında baya bir heycanlıyım doğru söyluyorsun okuduklarım kadarıyla kadın için baya stresli bir yol inşş sizlerin sayesinde zamanı geldimi kolay geçer bu yolculuk

canım ben özelden mesaj atamıyorum hala.. mesajını geç gördüm.. ben tek embriyo ile biraz umutsuzdum ama çok şükür oldu. ama aklımdan hep sen geçiyordun nete giremesemde Allah kısa zamanda sana da nasip etsin dualarım seninle

Amin canım inşaallah sıra bizede gelir
Canım internetten baktımda bir adet geçmeside yeterli olabiliyormuş
Bakalım tatil planı filan olmazsa agustosdada başlayabiliriz.
Daha eşimle konuşmadım
Sen neler yapıyorsun hazırlıklara başlamıyormusun

cnm ben bayramı ve sıcakları geçirdikten sonra allah izin verirse adana başkentte yaptırmayı duşunuyorum cnm orayla ilgili kötu birşey duymadım hakkımızda hayırlısı olur inşşşşş

kızlar şimdi topiği okurken aklıma geldi allah izin verirse maşallah martta bolbol kaynar içecez yeni doğan bebek kaynarının mis kokusuyla dolsun inşşş evleriniz zamanı geldiğinde (offf ya hayali bile guzel keşke aynı şehirlerde olsaydıkkk)

Allah razı olsun cnm.Rabbim hayırlı ve tez bir vakitte dileyen herkese içinde de bana sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar bugün biraz temizlik yapıyım dedim
Offffffffffffffff yandım çok susadım.

Ayy bana oruç hiç yaramıyo kafayı yiyorum

Arkadaşlar bugün biraz temizlik yapıyım dedim
Offffffffffffffff yandım çok susadım.

Ayy bana oruç hiç yaramıyo kafayı yiyorum
cnm allah kabul etsin ama oruçluyken pek fazla iş yapma cnm zaten hava sıcak birde oruçsun zor olur senin için dikkat et kendine cnm

Lichia tebrik ederim canım....Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah......darısı bizlere.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…