haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

lichia cnmm çok sevndmmmm saglıckla kucagına da al inşş bnm de geldi melegmm
canım seninde hayırlı olsun inşallah sorunsuz geçiririz bu dönemi..

Lichia tebrik ederim canım....Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah......darısı bizlere.....

Amin canım darısı isteyen herkese daha çoook güzel haberler alacağız inşallah bu sitede..

herkese i geceler sevgili anne adayları öncelikle hamiş olan annelerimize tebrikler inşallah yavrularını kucaklarına almalarınıda nasip eder allah darısı bizlere diyelim lütfen sevgili anne adayları bizim gibi beklemede olanlara duaları eksik etmeyin ben kendimden söz edeyim şimdilik herşey yolunda yumurtalarım sayılıyor ve bakılıyor bakalım herşey yolunda gibi inşallah döllenir ve annecine tutunurlar bugün cetrotide ye başladım aranızda kullanan varmı ve öncelikle yeni hamişlerimize sorayım neler yaptınız kızlarrrrr lütfen anlatın ve bizede dua edin neler yediniz neler içtiniz yattınız mı banyo yapılıcakmı encanla dr muz aynı ona hiç bişiy dememiş dr ama ben başka sitelerden okudum banyo yasakmış belli bi süre ananas yiyenler var nolur yardımcı olun bizede dularım hepimizle allaha emanet olun i geceler

gunaydın arkadaşlar ne olmuş bu siteye ya kendinimi resetlemiş ne bir kaç sayfa gitmiş

"İnsan hayra dua eder gibi şerre dua eder. İnsan çok acelecidir."
[İsrâ Sûresi, 11.ayet]

Bazen bu sefer neden olmadı diye kendi kendime sorup duruyorum, sorumun cevabı bu ayette ne kadar güzel açıklanmış....

pinpol ne yedin ne içtin az anlat bacım kacıncı denemeydi sorun neydi az öykünü yazda buralara önümüzde idol ol bacım

ben normalde ne yeyip ictiysem yine ayni sekilde beslendim. transferden sonrada oyle fazla dinlenmedim. surekli yatmadim kesinlikle. doktorum bana surekli yatarsan omur iliklerinde kas sikismasi olur ve baski yapmaya baslar bu baskidanda ilk etkilenen organ rahimdir dedi oyuzden yatincada icim rahat etmiyordu ara ara kalkip evde tur atiyordum ama cok cok agir hareket ettim 3. gunden itibaren normal hayatima geri dondum sadece agir kaldirmamaya yuksege uzanmamaya calistim ve yine agir agir hareket ettim. 10 gun boyunca caydanlik bile kaldirmadim is yapmadim ama kahvaltimi hep kendim hazirladim yavas yavas etrafi topladim ilk gunden itibaren. 3. gun ilik suyla dus aldim
canim olacagi varsa hersekilde oluyor doktorun ne derse bence oyle yap onlar senin durumuna gore sanirim yapilmasi gerekenleri belirleyip soyluyorlar.

bu arada dun keseyi gormeye gittim iki kese var dedi doktorum yani ikiz ama biri gidici gibi duruyor dedi
ilk iki embriyo transferini duydugumda ben tek basima nasil bakcam diye cok endise etmistim hatta birtane transfer ettirelim diye bile dusunmustum. simdi okadar uzuldumki dun moralim cok bozukdu. kendime cok kizdim insan ne dusundugunu agzindan cikan her kelimeye cok cok dikkat etmeli belkide oyle dusunurken dusunduklerim dua yerine gecti rabbimde bir tanesini geri aliyor bizden. hayirlisi olsun rabbim ne verirse kabulumuz bizim bilmedigimizi dusunemedigimizi subhesis sadece o bilir...

Hayırlısı olsun canım benim..
Bir tane de yeter..

Hayırlısı olsun canım benim..
Bir tane de yeter..

Canım hayırlısıyla 1 tane de yeter...
Sevin ,mutlu ol..
Uç havalara...

canim mutluyum zaten rabbime sonsuz sukurler olsun. ben sadece oyle dusundugum icin kendime kiziyorum

Kızma artık...
Hamileliğinin keyfini çıkart..
Mutlaka bunda da bir hikmet var...
Acaba ben de senin gibi böyle mutlu haberler alabilecek miyim?

canım hayırlı uğurlu olsun. değerlerin kaçtı? benim 15. gün değerim 643 çıktı ikiz olabilir mi?

tesekkur ederim canim. saninde hamileligin hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin. saglikli bir sekilde rabbim kucagimiza aldigimiz gunleride gostersin insallah.
canim benim 12. gun degerim 1047 cikmis bir dahada yaptirmadim suan kac bilmiyorum. bir sayfada okumustum degerle ilgisi yokmus daha cok nekadar arttigi ile ilgiliymis yani normalde tek gebelikde 2 gunde bir katlanirken cogul gebeliklerde bu oran daha fazla oluyormus.

Kızlar Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..aslında tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn......nasılsınız???hamişlerimiz nasıllar?*******...

Kızlar size bişey soracammm.....bu soracağım soruyu özellikle 3 ve daha fazla deneme yapan arkadaşlardan rica ediyorummmm... kızlar ben ilk denememi 2009da yaptım .2012 ocak 2. deneme.....geçtiğimiz haziranda da 3. denememi yaptım.......ve geçen gün elime ilk denememi yapmadan önce kilomu belimi basenimi kaydettiğim bir not geçti.... o zamanki kilomla şimdiki kilom ve basen ölçüm aynı......ama belim 72cm iken şimdi 78 cm olmuşş...kiloda almadım....ama hep kıyafetlerimden bel kısmımın sıktığını farkediyordum....kızlar bu 6 cm acaba tüpbebek için kullandığım iğnelerden olabilir mi???eğer öyleyse ben bundan nasıl kurtulacam yaaaaaaaaaaa...böyle bir durum yaşayan var mı???bana yardımcı olursanız çooook sevinirim...her denemede biz böyle mi olacaz..ayrıca bu gördüklerim yaaaaaaaa göremediğim zararlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....rabbim korusun bizleri....

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızma artık...
Hamileliğinin keyfini çıkart..
Mutlaka bunda da bir hikmet var...
Acaba ben de senin gibi böyle mutlu haberler alabilecek miyim?

evet canim bundada vardir bir hayir rabbim herseyin iyisini bilir.
allahin izni ile sende alacaksin canim guzel haberler hemde ikiz olcak insallah ikiside cok cok saglikli olacaklar annelerinide hiic birakmayacaklar....tabi 9 ay sonra dogmak icin annelerinin karnindan kucagina terfi etsinler hayirlisiyla....

Kızlar ben ayrıca belimden kilo alan biri değilimm...benim kilo hep alt tarafa gider.çünkü tipim armut tipi........neden böyle oldu anlamadımm....yaştan mı ilaçlardan mı???..kilom değişse tamam diyecem ...3 sene öncede kilom aynı şimdide...ama bel büyümüş halbuki benim basenimin büyümesi lazımdı normaldeee.......offfffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......

ay inşallah canım,inşallah...

Canım inşallah,inşallah dediğin gibi olacak.duanı esirgeme benden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…