- 20 Nisan 2010
- 3.173
- 1.641
- 448
- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.201
evet canim bundada vardir bir hayir rabbim herseyin iyisini bilir.
allahin izni ile sende alacaksin canim guzel haberler hemde ikiz olcak insallah ikiside cok cok saglikli olacaklar annelerinide hiic birakmayacaklar....tabi 9 ay sonra dogmak icin annelerinin karnindan kucagina terfi etsinler hayirlisiyla....
Ne güzel konuştun canım benim,inşallah Allah söyletti seni..
Canım inşallah,inşallah dediğin gibi olacak.duanı esirgeme benden..
neşecim deryacımmmm hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzz.nasılsınızzzzzzzzzz.....deryacım nasıl gidiyor hamilelik.............
mrb cnm iyiyim senden ne haber bugun pek giremedim biraz hazırlık içindeyim cumaya allah izin verirse 20 gun kadar yaylaya gidiyorum sizden birsurede olsa ayrı kalacağım ama çok sık yazamasamda surekli cepten takip edeceğim inşallah deryacığım sen nasılsın cnmneşecim deryacımmmm hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzz.nasılsınızzzzzzzzzz.....deryacım nasıl gidiyor hamilelik.............
hosbulduk canımmm iyiyim valla nolsun sıcaklarla boğusuyorum 40 derece sıcaakklıkk ben yatıyorumm piştim resmen
hamilelik iyi gidiyor sanırım arada kasık ağrılarım dısında bi sikayetim yok çok sükür...ultrasonda görsem hayırlısıyla bebişimi de rahatlasamm..
sen nasılsın tatlım????
herkese i geceler sevgili anne adayları öncelikle hamiş olan annelerimize tebrikler inşallah yavrularını kucaklarına almalarınıda nasip eder allah darısı bizlere diyelim lütfen sevgili anne adayları bizim gibi beklemede olanlara duaları eksik etmeyin ben kendimden söz edeyim şimdilik herşey yolunda yumurtalarım sayılıyor ve bakılıyor bakalım herşey yolunda gibi inşallah döllenir ve annecine tutunurlar bugün cetrotide ye başladım aranızda kullanan varmı ve öncelikle yeni hamişlerimize sorayım neler yaptınız kızlarrrrr lütfen anlatın ve bizede dua edin neler yediniz neler içtiniz yattınız mı banyo yapılıcakmı encanla dr muz aynı ona hiç bişiy dememiş dr ama ben başka sitelerden okudum banyo yasakmış belli bi süre ananas yiyenler var nolur yardımcı olun bizede dularım hepimizle allaha emanet olun i geceler
hosbulduk canımmm iyiyim valla nolsun sıcaklarla boğusuyorum 40 derece sıcaakklıkk ben yatıyorumm piştim resmen
hamilelik iyi gidiyor sanırım arada kasık ağrılarım dısında bi sikayetim yok çok sükür...ultrasonda görsem hayırlısıyla bebişimi de rahatlasamm..
sen nasılsın tatlım????
derya aslnda başka bi dra gtsn gorrusun gibi gelıo keseyi ya beni yarın çagırdılar mesela bak ....:44:
mrb cnm iyiyim senden ne haber bugun pek giremedim biraz hazırlık içindeyim cumaya allah izin verirse 20 gun kadar yaylaya gidiyorum sizden birsurede olsa ayrı kalacağım ama çok sık yazamasamda surekli cepten takip edeceğim inşallah deryacığım sen nasılsın cnm
Bende iyiyim deryacım napayım takılıyorum işteee.....Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canımmm.....inşallah ultrasonda da görürsün canım stres yapma.....bol bol dinlen ve dua et....bebişini sev ve konuş.....inşallah herşey yolunda gidecekkk....deryacım şimdi hangi ilaçları kullnıyorsun......kaçıncı denemendi.....az önce bir soru sormuştum....topiğin üst tarafında eğer öyle bir durum yaşadıysan cevaplar mısın????öptüm tatlım Allah'a emanet ol.....
canım zaten sakın bırakmayın benimde burası ilk göz ağrım olduğu için hep beraber olalım eylulde mujdelerimizi biz ilk sizlere vereceğiz canım birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için hepinizi tek tek öpuyorummmmm
canım ben ilçede oturuyorum burdaki doktor da iyi değil
merkez de 60 km uzaklıkta..bu kritik dönemde yormak istemiyorum kendimi de.dediğin gibi gitsem iyi olur ama işte...
anlıorm cnm seni çok da haklsın tek dr o mu orda peki :44:
mrb cnm iyiyim senden ne haber bugun pek giremedim biraz hazırlık içindeyim cumaya allah izin verirse 20 gun kadar yaylaya gidiyorum sizden birsurede olsa ayrı kalacağım ama çok sık yazamasamda surekli cepten takip edeceğim inşallah deryacığım sen nasılsın cnm
maalesef tek kadın doğumcu var canım...dayanıcaz artık yapcak bişey yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?