haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Ne güzel konuştun canım benim,inşallah Allah söyletti seni..
Canım inşallah,inşallah dediğin gibi olacak.duanı esirgeme benden..

Nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.....sıcaktan ve oruçtan kimse uğramaz olduuuuuuuuuuuuuu........Allah'a emanet olunnnnnnnnnn........ sevgilerrrrrrrrrr.......topiğimizin neşesi (neşe77) nerdesinnnnn.... :))

Ne güzel konuştun canım benim,inşallah Allah söyletti seni..
Canım inşallah,inşallah dediğin gibi olacak.duanı esirgeme benden..

kanbarcım ben öbür topikte seni hamile sanmıştımmmmm.(Rabbim söyletmiştir inşallah)))...inşallah pinpolunda dediği gibi hayırlı sağlıklı evlatların olur ve bu zorlu süreçten kurtulur sağlıkla sevdiklerinle bebişlerini büyütürsün tatlımmm....inanın artık birbirimizi tanımasakta hamile haberlerinin gelmesi insanı öyle çok sevindiriyorki....bir kişi daha bu sıkntıdan kurtuldu çok şükür diyorummm..rabbim bizlere de bana ,meryeme ve dileyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhh.....test günün ne zaman kanbar?????

neşecim deryacımmmm hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzz.nasılsınızzzzzzzzzz.....deryacım nasıl gidiyor hamilelik.............

hosbulduk canımmm iyiyim valla nolsun sıcaklarla boğusuyorum 40 derece sıcaakklıkk ben yatıyorumm piştim resmen
hamilelik iyi gidiyor sanırım arada kasık ağrılarım dısında bi sikayetim yok çok sükür...ultrasonda görsem hayırlısıyla bebişimi de rahatlasamm..
sen nasılsın tatlım????

kızlar ya yaznmştm ama gtti veriler yazdgm da gtti herkes hamiş kalasıya kadar grmeye dvm buraya ben tedavi suresnce kafamı dagıtmak adına gremedm pek ama dger tüp bebek topklerne gore ayrı bi sıcaklk gordum burda herkesn tez zamanda gelsn bebşleri hepnze duacıyım eylulde başlayacak arkdaslar varmş tedaviye hayırlı olsnn bu sefer bebşleri sımmsıkı tutunsunn inşşş başka topk açarsnz bize de hber vernn heee biz de sizleyizzz hepnzz hamiş kalana kadarrr sonra da brlkte büyütrz göbşleriiii inşşş

neşecim deryacımmmm hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzz.nasılsınızzzzzzzzzz.....deryacım nasıl gidiyor hamilelik.............
mrb cnm iyiyim senden ne haber bugun pek giremedim biraz hazırlık içindeyim cumaya allah izin verirse 20 gun kadar yaylaya gidiyorum sizden birsurede olsa ayrı kalacağım ama çok sık yazamasamda surekli cepten takip edeceğim inşallah deryacığım sen nasılsın cnm

derya aslnda başka bi dra gtsn gorrusun gibi gelıo keseyi ya beni yarın çagırdılar mesela bak ....:44:

canım benim ilk denememdi.cetrotide kullandım bende yumurtanın erken çatlamasını önlemek için kullanılıyor.
yeme içmede özellikle yaptığım bişey yoktu sadece düzenli beslendim..süt yoğurt vs yedim..
sürekli yatmadım bende evde ara ara dolandım.kan dolasımının sağlanması için sürekli yatmak doğru değil.dısarı çıkarsam da arabayla gittik.
bana verilen kağıtta transferin ertesi günü duş alınabileceği yazıyordu.bende ertesi aksam 3 4 dk lık ılık duş aldım su her zaman çok ılık olmalı ve gün asırı yıkandım ben açıkçası.hava sıcak zaten dayanmam mümkün değildi.duşun zaten bi alakası olduğunu düşünmüyorum sadece suyun ılık olması önemli...
her sey gönlünce olsun arkadasım inşallah bebişine kavusursun hayırlısıyla...

Bende iyiyim deryacım napayım takılıyorum işteee.....Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canımmm.....inşallah ultrasonda da görürsün canım stres yapma.....bol bol dinlen ve dua et....bebişini sev ve konuş.....inşallah herşey yolunda gidecekkk....deryacım şimdi hangi ilaçları kullnıyorsun......kaçıncı denemendi.....az önce bir soru sormuştum....topiğin üst tarafında eğer öyle bir durum yaşadıysan cevaplar mısın????öptüm tatlım Allah'a emanet ol.....

derya aslnda başka bi dra gtsn gorrusun gibi gelıo keseyi ya beni yarın çagırdılar mesela bak ....:44:

canım ben ilçede oturuyorum burdaki doktor da iyi değil
merkez de 60 km uzaklıkta..bu kritik dönemde yormak istemiyorum kendimi de.dediğin gibi gitsem iyi olur ama işte...

neşecim güle güle git güle güle gelll..ne güzel yaylada serin olurrr bizler yanıyoruzzzzzzzzzzzzzz........kendine iyi bak tatlımmm...gelince yine görüşürüz inşallah....bol bol temiz havayı çek içineeeeeeeeeee..bende kendimce takılıyorum işte yaptığım bişey yokkkk....öpüyorum hepinizi benn çıkıyorum kızlar görüşmek üzere hoşçakalınnnnn.....sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrr........

inşallah tatlım...
ilk denememdi benim canım.su an progestan iğne,estrofem,folbiol ve glukofen kullanıyorum.
ben polikistik over den dolayı bel çevremden alıyorum kiloyu da artıs oldu mu bilemiyorum canım.ölçmedim hiç ama dediğin gibi kilo artısım olmadı benim de...

canım zaten sakın bırakmayın benimde burası ilk göz ağrım olduğu için hep beraber olalım eylulde mujdelerimizi biz ilk sizlere vereceğiz canım birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için hepinizi tek tek öpuyorummmmm

kızlar ben de size sunu tavse edeblrm tedavi suresnce ne yapmak istıosnz onu yapın gezin tozun bnm mesela tam o sıralarda uniden bi arkdasım geldi bana once merkze sonra denize gttk gezdk alşverş etkk yani düşnmeme fırsat ble kalmadı ...transferden sonra üç gün sık dnlendm ama sonra sadece temel şeylere dkkat ederek gunlk hayatıma dondum agır kaldrmadm uzanmadım vs. ananas bebişn tutnmasına yardmcı oluomş onu yiyin kayısı yiyin kabız olmamak için btki çaylarndan uzak durun maydonozdan bi de ...bi de neolur çok araştrmayn araştrdıkça insan kendini dnlıo belrti die bşey yok belrti de aramayın kendnizde
BOL BOL DUA EDİN YA VARİS VE 21 BESMELE OZELLİKLE TRANSFER SURESİNDE ÇOKKK RAHAT OLUN SADECE GOZUNUZU KAPATIN VE DUA EDİN HERŞEY DE GONLUNUZE GORE OLSUN İNŞŞŞ daha aklma gelenv şey olursa yazarm ben

bırakırmıyımm hiçç cnmm bnmm Eyluldeki hayırlı hberlerini hssedeblıorm ve dört gozle beklıormmmmmmmm

senii özliiceezzz nesecciiimmmm
sizin oralar feci sıcak zaten yaylada rahatlarsın biraz
kendine dikkat et arada yazarsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…