haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

selam kizlar,

pazartesi ultrasona girdim ve kalp atislarini gordum cok mutluyum.. ayni gun kanada'ya geri dondum yaklasik 24 saatlik bir yolculuktan sonra (rotar yapti ucak sinir oldum) nasil yorgundum anlatamam.. dun aksam saat 6 gibi yattim bu sabah 7 gibi uyandim.. Allahim birde yanima hirka filan almamistim ucakta.. resmen dondum.. simdi evdeyim 2 hafta sonra ise geri donuyorum.. bakalim calisirken nler olacak :) Aranizda kimler calisiyor? Nasil zorluklar yasadiniz?

Herkesi cok opuyorum.. Mucuksssss

evt cnm gerçekten oyle beklemekten başka çare yokmş olsun geç olsun da güç olmasn ne guzel gttgnde kalp atışlarını da duyarsn ikisi bi çıkar aradan aslnnda

inşşaalllaahh caannıımm yaaaa
yarın haberini bekliyor olucamm...diğer topicte de bakıyorum ama hızlı ilerliyo orası...

neşecigim neresinn yaylaları buralar ohhh ne guzell serin serin cnm yuksek yerlerde enerji çok daha fazladır bol bol hayal kur gözlerini kapa ozellkle akşamları tmm mı cnm bu yirmi gun ii gelck bence sana hep olmlu şeyler düşün olmsz şeyi uzaklştr kendnden kendne de dkkat ett opuldunnnn

inşşaalllaahh caannıımm yaaaa
yarın haberini bekliyor olucamm...diğer topicte de bakıyorum ama hızlı ilerliyo orası...

orda arkdasın var mı ben bşey yazıorm kmse dogru duzgun cvp vermıo orda ya allahtan sen varsn bi de bi arkdas daha var tüp bebek yaptrmş zamanla alşçz heralde brbrmze yeniyiz die oluodr oyle onlar tabi alştılar brbrlerne ...

canım benim kalp atışlarını gördün demek ne güzelllll darısı tüm hamişlerin basına artık
oldukça yorucuymus bol bol dinlen 2 hafta da evdeymişsin zaten..
ben öğretmen olduğum için su an yaz tatilindeyim bu konuda yardımcı olamıcam tatlım..umarım yorucu bir işin yoktur...

cnmm çok sevndmmm darısı başmza inşş ben ogretmnm cnm ama şimdi tatl eylulde başlıcaz bakalm biz de maratona ....

ayy gözün aydın canımmm cok sevindim darısı başımıza inşallah benimde beta yaptırmama 6 gün kaldı inanılmaz derecede heyecanlıyımm inşallah rabbim bizede o güzel haberi almamızı nasip eder diye duallar ediyorum...

canımgözur aydın anladığım kadarıyla ikiz onun içinde gözun aydın baya bir yorulmuşun cnm ya ama çok şukur evine varmışsın bundan sonra rahat edersin ben çalışmıyorum ama inşşş senin işinde yorucu değildir cnm kendine dikkat et çok öptum

cnm ben mersinin ilçesindeyim buranın meşhur yaylası çamlıyayla bol oksijenli bir yer ve çok soğuk dediğin gibi inşş bana iyi gelecek

canım net gitti kusura bakma yaa...
o topicte kimseyi tanımıyorum alısamadım da henüz.dediğin gibi alısırız zamanla.bir de biz geriden geliyoruz ya onlara göre ondan pek muhabbete katılamadık hele de ben :))))

senin brans ne canım???benim ilköğretim matematik..doğum izni de 6 aya çıkıyormus çok seviniyorum buna.:))
evtt cnm onu ben de duydumm ii olcak ama bzm yaz tatlnle çakşçak gibi yaz tatline çakşan kısmı sonraya ekletme olsa süper olur bnm inglzce cnm branş...
o topicte kimseyi tanımıyorum alısamadım da henüz.dediğin gibi alısırız zamanla.bir de biz geriden geliyoruz ya onlara göre ondan pek muhabbete katılamadık hele de ben :))))
evt ben de oyle işteeee zamanla katılrz heralde muabbete
cnm ben mersinin ilçesindeyim buranın meşhur yaylası çamlıyayla bol oksijenli bir yer ve çok soğuk dediğin gibi inşş bana iyi gelecek

ohhh ne guzelllllll emnmmm cennet gibi yerlerdirrr cnmmm evt sana çook ii gelecekkk

Son düzenleme:
eylulde allah izin verirse kızlarla hamiş kaldıkmı o zaman hepberaber oluştururuz bir hamiş topiği cnm biz geleseye kadar takılın bakalım siz

ben bütün topiclere yabancıyım zorluk cekıyorum alışmak zaman alıcak sanırım :)))

ben bütün topiclere yabancıyım zorluk cekıyorum alışmak zaman alıcak sanırım :)))
cnm hoşgeldin bizim topik herkese açık senin de tedavin hayırlı olsun kaçıncı gunun ayrıyeten ne için tup bebek sorununuz tuplermiydi sanırm sende dış gebelik yaşamışsın bende yaşamıştım çok geçmiş olsun allah bidaha kimseye yaşatmasın çok zor

derya, suesue,janim,sonmez,suer,yaşamak,polik,ve diğer kızlar yemeklererini yedikten hamişler sutlerini de içtikten sonra neşe77 tarafından acil sohbete çağrılıyorsunuzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…