- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.221
evt cnm gerçekten oyle beklemekten başka çare yokmş olsun geç olsun da güç olmasn ne guzel gttgnde kalp atışlarını da duyarsn ikisi bi çıkar aradan aslnnda
inşşaalllaahh caannıımm yaaaa
yarın haberini bekliyor olucamm...diğer topicte de bakıyorum ama hızlı ilerliyo orası...
selam kizlar,
pazartesi ultrasona girdim ve kalp atislarini gordum cok mutluyum.. ayni gun kanada'ya geri dondum yaklasik 24 saatlik bir yolculuktan sonra (rotar yapti ucak sinir oldum) nasil yorgundum anlatamam.. dun aksam saat 6 gibi yattim bu sabah 7 gibi uyandim.. Allahim birde yanima hirka filan almamistim ucakta.. resmen dondum.. simdi evdeyim 2 hafta sonra ise geri donuyorum.. bakalim calisirken nler olacak :) Aranizda kimler calisiyor? Nasil zorluklar yasadiniz?
Herkesi cok opuyorum.. Mucuksssss
selam kizlar,
pazartesi ultrasona girdim ve kalp atislarini gordum cok mutluyum.. ayni gun kanada'ya geri dondum yaklasik 24 saatlik bir yolculuktan sonra (rotar yapti ucak sinir oldum) nasil yorgundum anlatamam.. dun aksam saat 6 gibi yattim bu sabah 7 gibi uyandim.. Allahim birde yanima hirka filan almamistim ucakta.. resmen dondum.. simdi evdeyim 2 hafta sonra ise geri donuyorum.. bakalim calisirken nler olacak :) Aranizda kimler calisiyor? Nasil zorluklar yasadiniz?
cnm inşşşş sonmez,suer meryem ve şuan aklıma gelmeyen butun arkadşlarımla hayırlı haberler veririz inşallahhhhhhbırakırmıyımm hiçç cnmm bnmm Eyluldeki hayırlı hberlerini hssedeblıorm ve dört gozle beklıormmmmmmmm
cnm inşşşş sonmez,suer meryem ve şuan aklıma gelmeyen butun arkadşlarımla hayırlı haberler veririz inşallahhhhhh
selam kizlar,
cnm ben mersinin ilçesindeyim buranın meşhur yaylası çamlıyayla bol oksijenli bir yer ve çok soğuk dediğin gibi inşş bana iyi gelecekneşecigim neresinn yaylaları buralar ohhh ne guzell serin serin cnm yuksek yerlerde enerji çok daha fazladır bol bol hayal kur gözlerini kapa ozellkle akşamları tmm mı cnm bu yirmi gun ii gelck bence sana hep olmlu şeyler düşün olmsz şeyi uzaklştr kendnden kendne de dkkat ett opuldunnnn
orda arkdasın var mı ben bşey yazıorm kmse dogru duzgun cvp vermıo orda ya allahtan sen varsn bi de bi arkdas daha var tüp bebek yaptrmş zamanla alşçz heralde brbrmze yeniyiz die oluodr oyle onlar tabi alştılar brbrlerne ...
cnmm çok sevndmmm darısı başmza inşş ben ogretmnm cnm ama şimdi tatl eylulde başlıcaz bakalm biz de maratona ....
evtt cnm onu ben de duydumm ii olcak ama bzm yaz tatlnle çakşçak gibi yaz tatline çakşan kısmı sonraya ekletme olsa süper olur bnm inglzce cnm branş...senin brans ne canım???benim ilköğretim matematik..doğum izni de 6 aya çıkıyormus çok seviniyorum buna.:))
evt ben de oyle işteeee zamanla katılrz heralde muabbetecanım net gitti kusura bakma yaa...
o topicte kimseyi tanımıyorum alısamadım da henüz.dediğin gibi alısırız zamanla.bir de biz geriden geliyoruz ya onlara göre ondan pek muhabbete katılamadık hele de ben :))))
cnm ben mersinin ilçesindeyim buranın meşhur yaylası çamlıyayla bol oksijenli bir yer ve çok soğuk dediğin gibi inşş bana iyi gelecek
eylulde allah izin verirse kızlarla hamiş kaldıkmı o zaman hepberaber oluştururuz bir hamiş topiği cnm biz geleseye kadar takılın bakalım sizevtt cnm onu ben de duydumm ii olcak ama bzm yaz tatlnle çakşçak gibi yaz tatline çakşan kısmı sonraya ekletme olsa süper olur bnm inglzce cnm branş...
evt ben de oyle işteeee zamanla katılrz heralde muabbete
ohhh ne guzelllllll emnmmm cennet gibi yerlerdirrr cnmmm evt sana çook ii gelecekkk
canım net gitti kusura bakma yaa...
o topicte kimseyi tanımıyorum alısamadım da henüz.dediğin gibi alısırız zamanla.bir de biz geriden geliyoruz ya onlara göre ondan pek muhabbete katılamadık hele de ben :))))
eylulde allah izin verirse kızlarla hamiş kaldıkmı o zaman hepberaber oluştururuz bir hamiş topiği cnm biz geleseye kadar takılın bakalım siz
cnm hoşgeldin bizim topik herkese açık senin de tedavin hayırlı olsun kaçıncı gunun ayrıyeten ne için tup bebek sorununuz tuplermiydi sanırm sende dış gebelik yaşamışsın bende yaşamıştım çok geçmiş olsun allah bidaha kimseye yaşatmasın çok zorben bütün topiclere yabancıyım zorluk cekıyorum alışmak zaman alıcak sanırım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?