haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

senin brans ne canım???benim ilköğretim matematik..doğum izni de 6 aya çıkıyormus çok seviniyorum buna.:))

kızlar bu topik de bayağı öğretmen var galiba bende öğretmenim :) doğum izni altı ay mı süper olur:)) ben takip edememiştim gelişmeleri inşallah olur..

mrb lichia nasılsın hamişlik nasıl gidiyor cnm

canım teşekkürler iyi gidiyor hafif ağrılar arada geliyor gidiyor ve sıcakta etkili galiba midem bu aralra kötü iştahım var ama pek bişey yiyemiyorum maalesef sen nasılsın yaylaya çıkıyormuşsun ne güzell temiz hava ohh.. ben izmirdeyim şuan ölüyoruz burda sıcaktan :)

cnm sayfa bir turlu açılmadıya keşke elimde olsada topikteki kızların hepsiyle birlikte gitsek bizim yayla çoook guzel görmenizi isterdim sitenin kafetaryesinda hamişler meyve suyu bizlerde kahvelerimizi yudumlardık dönunce hepinize bol oksijen getirecem topiğin havası değişecek

cnm miden bulanıyorsa şu çubuk krakerler varya onlardan yemeye çalış birde az ye sık ye cnm inşşş uç aydan sonra geçecek bende öyle olmuştu

ahaa sen izmirdemsnnn

cnm miden bulanıyorsa şu çubuk krakerler varya onlardan yemeye çalış birde az ye sık ye cnm inşşş uç aydan sonra geçecek bende öyle olmuştu

ya inşallah canım zaten sık yemeye çalışıyorum çünkü acıkıyorum hele sabahları kurt gibiyim:)) bir de bulantı olmasa iyi kilo alırdım heralde..

saol canım benim sanada geçmiş olsun umarım sende bütün dış gebelik geçirenlerde bidaha aynı acıları yasamaz benim sağ tüpümde oluşmuştu gebeliğim kalp atışları bile başlamıştı o yüzden bıraz riskliydi ameliyatım ama sorunsuz atlattık çok şükür de malesef ameliyatımdan sonra sağ tüpümde hafif yapışıklık olmus oda ameliyat sonrası normalmiş aslında ama tüpü almaya gerek yokmus bu şekildede hamiş kalırsın dediler bekledim olmayınca 2 kez aşılama denedim tutmadı daha sonra bi kaç doktora gittim dıs gebelik riskinden kurtulmak istiyosan tüp bebek dene dediler bende denedim bakalım sonuc ne olacak tedaviye 6 temmuzda başladım 6 gün sonrada sonucum belli olacak rabbim tüm isteyenlerinde benimde yüzümü güldürür inşallah :))))

saol canım benim sanada geçmiş olsun umarım sende bütün dış gebelik geçirenlerde bidaha aynı acıları yasamaz benim sağ tüpümde oluşmuştu gebeliğim kalp atışları bile başlamıştı o yüzden bıraz riskliydi ameliyatım ama sorunsuz atlattık çok şükür de malesef ameliyatımdan sonra sağ tüpümde hafif yapışıklık olmus oda ameliyat sonrası normalmiş aslında ama tüpü almaya gerek yokmus bu şekildede hamiş kalırsın dediler bekledim olmayınca 2 kez aşılama denedim tutmadı daha sonra bi kaç doktora gittim dıs gebelik riskinden kurtulmak istiyosan tüp bebek dene dediler bende denedim bakalım sonuc ne olacak tedaviye 6 temmuzda başladım 6 gün sonrada sonucum belli olacak rabbim tüm isteyenlerinde benimde yüzümü güldürür inşallah :))))

Janim gözün aydın canımmm....sağlıcakla kucağına alırısn inşallah.....şimdi bol bol dinlen epey uçmuşsun....ayrıca çalışırken kendini yorma.... .
kızlar h_derya,sue sue bende öğretmenimmmmmmmmmm.....benim büyük bir ihtimal seneye yaza kalır tedavimmmmm.....tatilde daha rahat oluyorr....rapor alınca millete dert anlat dur....yaza olursa kafamda rahat olur..inşallah bakalım rabbim ne zaman kısmet ederse..... neşecim senin bir evladın vardı değil mi?yaş kaç neşecim....ayrıca geçte olsa bende geldimmmmmmmm neşecimmmmmmm...

ya inşallah canım zaten sık yemeye çalışıyorum çünkü acıkıyorum hele sabahları kurt gibiyim:)) bir de bulantı olmasa iyi kilo alırdım heralde..

oh oh maşallah zaten cnm nekadar yediğin değil ne yediğin ve yediğini çıkartmaman önemli inşşşşş topikteki hamişler benim gibi 4,200 gr bebişleri olsun sezeryen oldu bide normal olsaydı...

lichia nasılsın tatlımmmmmmmmm.....hamişlik bulantı artı acıkmak arasında gidip geliyor sanırım....4.ayda bitiyor sanırım mide bulantısı....anne olmak hiçte kolay değilmişşş....yalnız kendiliğinden hamile kalanlar acaba ne kadar büyük bir mucize gerçekleştiriyorlar haberleri var mı acaba.?keşke olsaydı...........

cnm teşekurler temennilerin için benimde sağ tuptu ama benimki çok geç kalındığı için tupumle birlikte bebeğimde alınmıştı doktor uç ay korunma vermişti korunmayı bırakırbırakmaz çok şukur sol tupten oğluma hamile kaldım anlıyacağın bir senede iki sezeryen oldum ozaman dr bile şaşırmıştı hemen hamile kalınca inşşş seninde bebişin sana şimdi sımsıkı tutunmuştur cnm

cnm evet 11 yaşında bir tane oğlum var teyesi ben 35 yaşındayım cnm 13 yıllık evliyim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…