- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.241
derya, suesue,janim,sonmez,suer,yaşamak,polik,ve diğer kızlar yemeklererini yedikten hamişler sutlerini de içtikten sonra neşe77 tarafından acil sohbete çağrılıyorsunuzzzzz
senin brans ne canım???benim ilköğretim matematik..doğum izni de 6 aya çıkıyormus çok seviniyorum buna.:))
mrb lichia nasılsın hamişlik nasıl gidiyor cnm
cnm miden bulanıyorsa şu çubuk krakerler varya onlardan yemeye çalış birde az ye sık ye cnm inşşş uç aydan sonra geçecek bende öyle olmuştucanım teşekkürler iyi gidiyor hafif ağrılar arada geliyor gidiyor ve sıcakta etkili galiba midem bu aralra kötü iştahım var ama pek bişey yiyemiyorum maalesefsen nasılsın yaylaya çıkıyormuşsun ne güzell temiz hava ohh.. ben izmirdeyim şuan ölüyoruz burda sıcaktan :)
canım teşekkürler iyi gidiyor hafif ağrılar arada geliyor gidiyor ve sıcakta etkili galiba midem bu aralra kötü iştahım var ama pek bişey yiyemiyorum maalesefsen nasılsın yaylaya çıkıyormuşsun ne güzell temiz hava ohh.. ben izmirdeyim şuan ölüyoruz burda sıcaktan :)
cnm miden bulanıyorsa şu çubuk krakerler varya onlardan yemeye çalış birde az ye sık ye cnm inşşş uç aydan sonra geçecek bende öyle olmuştu
ahaa sen izmirdemsnnn
canım ben Rizede çalışıyorum ama tatil için izmirdeyiz k.yaka da sende mi izmirdesin :))
cnm hoşgeldin bizim topik herkese açık senin de tedavin hayırlı olsun kaçıncı gunun ayrıyeten ne için tup bebek sorununuz tuplermiydi sanırm sende dış gebelik yaşamışsın bende yaşamıştım çok geçmiş olsun allah bidaha kimseye yaşatmasın çok zor
cnm hoşgeldin bizim topik herkese açık senin de tedavin hayırlı olsun kaçıncı gunun ayrıyeten ne için tup bebek sorununuz tuplermiydi sanırm sende dış gebelik yaşamışsın bende yaşamıştım çok geçmiş olsun allah bidaha kimseye yaşatmasın çok zor
anladm cnm ben izmirdeym evt burda otruorm burda mı yaptrdn cnm tüpü?
trabzon clinart tüp bebek merkezinde yaptırmıştım tatile çıkmadan.
ya inşallah canım zaten sık yemeye çalışıyorum çünkü acıkıyorum hele sabahları kurt gibiyim:)) bir de bulantı olmasa iyi kilo alırdım heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?