haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

ya benimki biraz garip sanırım genelde sabahları oluyor bazen tüm gün devam ediyor Allah herkesin emeklerini boşa çıkarmasın ben bunları yaşayacağımı hiç düşünmezdim çok kolay hamile kalınır sanıyordum ama değilmiş gerçekten olasılıkları düşününce çok büyük mucizeymiş hamile kalmak.. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın.. bu arada tatil de daha rahat okuldaki işler, rapor açıklama insanın canını sıkıyor inşallah canım istediğin vakit kavuşursun sende bebişinee :)

demekki 6 gün sonra Allahın izniyle güzel bir haber daha alıcaz :) Aşılama ile şans daha az diye duymuştum bende inşallah bu tadavin ile yüzün güler canım

arkadşlar hamişlik okadar tuhaf bişeyki en sevmediğini yiyebilir en sevdiğin yemektende tiksine bilirsin en guzel kokular sana kötu kokabilir komedi filmine ve hatta çizgi filme bile ağlaya bilirsiniz ama olsun allahım isteyen butun arkadaşlarıma hamşliği nasip etsin

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemize inşallahhhhhhhhhh isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnnnn.......

eylulde allah izin verirse kızlarla hamiş kaldıkmı o zaman hepberaber oluştururuz bir hamiş topiği cnm biz geleseye kadar takılın bakalım siz

Ay İİİİNNNŞALLLAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH :) hem de çifter çifter, sağlıcakla olsunlar :)

Son düzenleme:

oh ne guzel.. en azindan hamileligin en onemli donemini evde gecireceksin.. dis hijyenistiyim ben ve her saat basi hasta goruyorum.. biri bitip digeri basliyor bazen yemek molasi bile veremiyorum.. bakalim nasil olacak..

senin ultrason ne zaman?

INSALLAH guzel haberlerini verirsin bize burdan canim..

bende iki tane sanmistim fakat tekmis nesecim.. hic onemli degil tek/cift/kiz/erkek :)

kizlar burda hamilelik izni cocuk dogduktan sonra 12 ay.. egerki cocuk dogmadan onceki son birkac ay calisamicak durumdaysan (cok kilo aldin, belin agriyor vs) 3 aya kadar erken cikabiliyorsun izne yani toplamda 15 ay alabiliyorsun izni.. Ustelik izin ucretli izin (devlet oduyor, isyeri degil).. verilen ucret normalde yaptigin ucret kadar olmuyor ama hicbisi almamaktan iyidir..

gunaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılız bugun inşşş guzel hayırlı haberler duyduğumuz bol bereketli bir gun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…