- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.261
lichia nasılsın tatlımmmmmmmmm.....hamişlik bulantı artı acıkmak arasında gidip geliyor sanırım....4.ayda bitiyor sanırım mide bulantısı....anne olmak hiçte kolay değilmişşş....yalnız kendiliğinden hamile kalanlar acaba ne kadar büyük bir mucize gerçekleştiriyorlar haberleri var mı acaba.?keşke olsaydı...........
arkadşlar hamişlik okadar tuhaf bişeyki en sevmediğini yiyebilir en sevdiğin yemektende tiksine bilirsin en guzel kokular sana kötu kokabilir komedi filmine ve hatta çizgi filme bile ağlaya bilirsiniz ama olsun allahım isteyen butun arkadaşlarıma hamşliği nasip etsin
eylulde allah izin verirse kızlarla hamiş kaldıkmı o zaman hepberaber oluştururuz bir hamiş topiği cnm biz geleseye kadar takılın bakalım siz
cnm mrb nasılsın senide bekliyoruz eylul tedavisine hep birlikte alnımızın akıyla çıkacağız inşşşşşAy İİİİNNNŞALLLAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH :) hem de çifter çifter, sağlıcakla olsunlar :)
cnm mrb nasılsın senide bekliyoruz eylul tedavisine hep birlikte alnımızın akıyla çıkacağız inşşşşş
teşekkur ederim cnm iyiyim inşşşş eylulde hepimiz guzel sonuçlarımızı yazacağızÇok şükür iyiyim cnm,sen nasılsın? İnşallah Eylülde bizler de muradımıza ereriz.....
kızlar hepinize iyi geceler allah rahatlık versin hepimize ben çıktım
canım benim kalp atışlarını gördün demek ne güzellllldarısı tüm hamişlerin basına artık
oldukça yorucuymus bol bol dinlen 2 hafta da evdeymişsin zaten..
ben öğretmen olduğum için su an yaz tatilindeyim bu konuda yardımcı olamıcam tatlım..umarım yorucu bir işin yoktur...
cnmm çok sevndmmm darısı başmza inşş ben ogretmnm cnm ama şimdi tatl eylulde başlıcaz bakalm biz de maratona ....
ayy gözün aydın canımmm cok sevindim darısı başımıza inşallah benimde beta yaptırmama 6 gün kaldı inanılmaz derecede heyecanlıyımm inşallah rabbim bizede o güzel haberi almamızı nasip eder diye duallar ediyorum...
canımgözur aydın anladığım kadarıyla ikiz onun içinde gözun aydın baya bir yorulmuşun cnm ya ama çok şukur evine varmışsın bundan sonra rahat edersin ben çalışmıyorum ama inşşş senin işinde yorucu değildir cnm kendine dikkat et çok öptum
INSALLAH guzel haberlerini verirsin bize burdan canim..
mrb gunaydın cnm tabiki eli ayağı duzgun sağlıklı doğsun inşşşş sonrada allah analı babalı buyutsun cnmbende iki tane sanmistim fakat tekmis nesecim.. hic onemli degil tek/cift/kiz/erkek :)
gunaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılız bugun inşşş guzel hayırlı haberler duyduğumuz bol bereketli bir gun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?