- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.281
oh ne guzel.. en azindan hamileligin en onemli donemini evde gecireceksin.. dis hijyenistiyim ben ve her saat basi hasta goruyorum.. biri bitip digeri basliyor bazen yemek molasi bile veremiyorum.. bakalim nasil olacak..
senin ultrason ne zaman?
janım suesue hamişş çok şükür tüp bebiş onundaacanim sen tedavi goruyormusun su anda yksa baslamayimi dusunuyorsun? darisi basina INSALLAH!!!
gunaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılız bugun inşşş guzel hayırlı haberler duyduğumuz bol bereketli bir gun olur
teşekkur ederim cnm herzamanki gibi superimmmgünaydııınnn canımmm ben iyiyimm çok şükür sen nasılsınn :)))
deryacım ohoh maşallah sanada değişiklik olmuş sen iyi olda dunu telafi ederiz cnm dun anons yapmıştım sağolsun kızlarda geldi sen anonsun kapsama dışına çıkmışsın cnm inşşş bundan böyle her akşam böyle olur gerçi ben yarın gidiyorum bir sure sık giremicem ama telden elimden geldiğince okuyup yazarım inşşşş ben yokken yiğenime iyi bak tamammı cnm
inşallah cnm göreceksin hem ben gitsemde telden bırakmam sizi merak etmeyin hepinize en azından hergun gunaydın diyeceğimçok fazla açma arayı özletme kendinii...topiğimizin neşesisin seennnn
inşallah sen dönene kadar yeğenini de görmüş oluruz da rahatlarıızzz
neşecimmmm unutma bizleriiiiiiiiiiiiiiiii......bu arada oğluşunun adı ne....sue sue de mi senin gibiydi onunda evladı vardı değil mi????
canlarımm geldkkk bizzzz drumz bi keseyi çok rahat gordu dgeri yavru gibi duruo ya tutnmaya çalşıo ya da tutnamamş ondan şüphelym ama bi kese gayet ii dedi yolk sac varmş on gun sonra yne gtcz inşş pıtpıtları duymaya bi de yumurtalklarm kistleşmiş agrın olursa sakın panik yapma dedi
boyle işte canlarmmm bir tane gozkuo şu an hep hayırlısı dedm saglıklı olsun da inşşş pıtpıtları da duyalm hayırlısıylaaa
amin cnm hepimizinkileri allahım inşşşş en kısa surede butun olmayanlara bizede ikinciyi nasip etsin oğlumun adı cnm iRFAN çok akıllı ve sanatçı ruhlu bir oğlum var oda çok istiyor kardeşyanıldım galiba suerin evladı vardı... değil mi? Allah bağışlasın evlatlarınızıııı......
gözun aydın cnm inşş pıtpıtlarıda en kısa surede duyarsın cnmcanlarımm geldkkk bizzzz drumz bi keseyi çok rahat gordu dgeri yavru gibi duruo ya tutnmaya çalşıo ya da tutnamamş ondan şüphelym ama bi kese gayet ii dedi yolk sac varmş on gun sonra yne gtcz inşş pıtpıtları duymaya bi de yumurtalklarm kistleşmiş agrın olursa sakın panik yapma dedi
boyle işte canlarmmm bir tane gozkuo şu an hep hayırlısı dedm saglıklı olsun da inşşş pıtpıtları da duyalm hayırlısıylaaa
kızlar yen geldim saçlarımı kestirdim baya uzundu kısa katlı kestirdim sonmezim cnm benim saçımda kalın telli ama uzun suredir uzundu sıkıldım kestirdim değişiklik iyi oluyor hafifledim cnm yiğeninin doğum gunude kutlu hayırlı yaşlar olsun cnm akşam geldinmi göruşuruz öptum
inşş cnm arada değişiklik yapmak iyi oluyor evet ya benimkilerde çok dökuluyordu bide baya uzundu kuaför peruk olarak aldı keserkende eminmisiniz diye sordu bende kes nasıl olsa köku bende dedimiyi aksamlar canım...değişiklik her zaman iyidir iyi yapmıssın...bende kestirmeyi düşünüyorum da burda adam gibi kuaför yok memlekete gidince inşallah kestiricem bende çok yıprandı saçlarım...
inşş cnm arada değişiklik yapmak iyi oluyor evet ya benimkilerde çok dökuluyordu bide baya uzundu kuaför peruk olarak aldı keserkende eminmisiniz diye sordu bende kes nasıl olsa köku bende dedim
evet biraz öyle oldu ama az önce duş aldım fönle iki dakkada saçım kurudu önceleri en az yarım saattiuzun saçtan sonra tuhaf gelmiştir sana simdi:)) dediğin gibi kökü sende uzar yinneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?