- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.301
kızlar yen geldim saçlarımı kestirdim baya uzundu kısa katlı kestirdim sonmezim cnm benim saçımda kalın telli ama uzun suredir uzundu sıkıldım kestirdim değişiklik iyi oluyor hafifledim cnm yiğeninin doğum gunude kutlu hayırlı yaşlar olsun cnm akşam geldinmi göruşuruz öptum
canim bende kisa seviyorum.. benimki cene hizasinda kut.. arkasini onden daha kisa kestiriyorum ki sekilli olsun diye :))) kisa sac en iyi.. cok iyi yapmissin.. turkiyenin sicaginda uzun sac cekilmez.. bu arada kafamda 5-6 tane beyaz sac var.. cok sinir oluyorum! :)
janım mrb naslsn keseyi falan gordun demi sen pıtpıtları da duydun mu peki? biz bugun gttk bi tane ii buyuklukte bi kese var yolk sac da mevcut bi de küçük kese var dr dedi ki ya tutnmaya çalşıo ya tutnamadı on gun sonra daha net ogrencz onn durumunu hem de kalp atşını duycz nasipseebi de yumrtalklarımda kistleşme olmş bnm dr gebelkten ve ilaçlardan dedi senn boyle bşey goruldu mu ama zararı olmazmş sadece arada agrı yapablr korkma dedi dr ...
Selam Nesecim keske yaa keske aynı sehirde olsak ne super olurdu izmire 4ay once taşındık böyle candan samimi sizler gibi arkadaslara öyle ihtiyac oluyor ki. Bende bugün gideceğim civcivimizi görmeye dün dü normalde randevu ama cumaya aldım esimin bitmek bilmeyen yoğunluğundan gerçi kalp atışlarınida duymamız kesinleşsin diyede isime geldi gerçi:)kızlar şimdi topiği okurken aklıma geldi allah izin verirse maşallah martta bolbol kaynar içecez yeni doğan bebek kaynarının mis kokusuyla dolsun inşşş evleriniz zamanı geldiğinde (offf ya hayali bile guzel keşke aynı şehirlerde olsaydıkkk)
Selam Nesecim keske yaa keske aynı sehirde olsak ne super olurdu izmire 4ay once taşındık böyle candan samimi sizler gibi arkadaslara öyle ihtiyac oluyor ki. Bende bugün gideceğim civcivimizi görmeye dün dü normalde randevu ama cumaya aldım esimin bitmek bilmeyen yoğunluğundan gerçi kalp atışlarınida duymamız kesinleşsin diyede isime geldi gerçi:)
Netteki hesaplarıma göre 5.5gubluk bugün kalp atışlarını duyabilirmiyiz acaba yaa.
canım teşekkürler iyi gidiyor hafif ağrılar arada geliyor gidiyor ve sıcakta etkili galiba midem bu aralra kötü iştahım var ama pek bişey yiyemiyorum maalesefsen nasılsın yaylaya çıkıyormuşsun ne güzell temiz hava ohh.. ben izmirdeyim şuan ölüyoruz burda sıcaktan :)
canim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin, saglikla kucagimiza almayida nasib etsin insallah.
benim de yaklasik 5 haftalikken keseyi gormek icin randevum vardi kalp atislari icin 10 gun sonra tekrar gel dedi doktorumuz yani biz ozaman asagi yukari 6 haftaligi 3-4 gun gecmis olacagiz. ama belli olmaz belkide duyarsiniz kalp atislarini olmadi 1 hafta sonra tekrar gidersiniz gec olsunda guc olmasin.
kızlar gunaydın hepinize hayırlı cumalar guzel haberler duyacağımız bir gun olur inşallahhhh
Selam Nesecim keske yaa keske aynı sehirde olsak ne super olurdu izmire 4ay once taşındık böyle candan samimi sizler gibi arkadaslara öyle ihtiyac oluyor ki. Bende bugün gideceğim civcivimizi görmeye dün dü normalde randevu ama cumaya aldım esimin bitmek bilmeyen yoğunluğundan gerçi kalp atışlarınida duymamız kesinleşsin diyede isime geldi gerçi:)
Netteki hesaplarıma göre 5.5gubluk bugün kalp atışlarını duyabilirmiyiz acaba yaa.
kızlar yen geldim saçlarımı kestirdim baya uzundu kısa katlı kestirdim sonmezim cnm benim saçımda kalın telli ama uzun suredir uzundu sıkıldım kestirdim değişiklik iyi oluyor hafifledim cnm yiğeninin doğum gunude kutlu hayırlı yaşlar olsun cnm akşam geldinmi göruşuruz öptum
mrb cnm nasılsın özlettin kendini çok guzel demek bugun bebişini görecen inşşş keseyide pıtpıtlarıda duyarsın cnm allah bebişini annesine babasına bağışlasınSagol Nesecim sanada günaydın , hayırlı cumalar.bu mesajini ancak gördüm giremediğim zamanlardaki sayfaları okuyordumda okudukça yazdım.
cnm nasıl gidiyor hamişlik inşş birdahaki randevnda görursun pıtpıtlarıcanim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin, saglikla kucagimiza almayida nasib etsin insallah.
benim de yaklasik 5 haftalikken keseyi gormek icin randevum vardi kalp atislari icin 10 gun sonra tekrar gel dedi doktorumuz yani biz ozaman asagi yukari 6 haftaligi 3-4 gun gecmis olacagiz. ama belli olmaz belkide duyarsiniz kalp atislarini olmadi 1 hafta sonra tekrar gidersiniz gec olsunda guc olmasin.
kizlar merhaba nasilsiniz?
kusura bakmayin ben bu aralar fazla giremiyorum hem sicak hem mide bulantisi olunca bilgisayar basina fazla gecemiyorum topikde hizli ilerliyor benim hizima gore takipde edemiyorum dedim haber vereyim sonra bu kiz kacdi demesinler....:))
hepiniz aklimda ve dualarimdasiniz...
deryam sonmezim janim suesue pinpol suer yasamak lichia buyukaksu meryem ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım kendinize hamiş olanlar yiğenlerime çok iyi bakın hergun sutlerinizi içmeyi unutmayın hepinizi tektek öpuyorum elimden geldiğince yazamasamda surekli telden takipetmeye çalışacam hepinizi çok ama çok seven NESE77 gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?