haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

derya sönmez suesue suer meryem yasamak janim pinpol buyukaksu ve adını sayamadığım butun arkadaşlarım hepinize iyi geceler tatlı ruyalar ben çıkıyorum

canim bende kisa seviyorum.. benimki cene hizasinda kut.. arkasini onden daha kisa kestiriyorum ki sekilli olsun diye :))) kisa sac en iyi.. cok iyi yapmissin.. turkiyenin sicaginda uzun sac cekilmez.. bu arada kafamda 5-6 tane beyaz sac var.. cok sinir oluyorum! :)

janım mrb naslsn keseyi falan gordun demi sen pıtpıtları da duydun mu peki? biz bugun gttk bi tane ii buyuklukte bi kese var yolk sac da mevcut bi de küçük kese var dr dedi ki ya tutnmaya çalşıo ya tutnamadı on gun sonra daha net ogrencz onn durumunu hem de kalp atşını duycz nasipsee bi de yumrtalklarımda kistleşme olmş bnm dr gebelkten ve ilaçlardan dedi senn boyle bşey goruldu mu ama zararı olmazmş sadece arada agrı yapablr korkma dedi dr ...

tatlim ben sana obur topic'te cevap yazdim

kızlar gunaydın hepinize hayırlı cumalar guzel haberler duyacağımız bir gun olur inşallahhhh

Selam Nesecim keske yaa keske aynı sehirde olsak ne super olurdu izmire 4ay once taşındık böyle candan samimi sizler gibi arkadaslara öyle ihtiyac oluyor ki. Bende bugün gideceğim civcivimizi görmeye dün dü normalde randevu ama cumaya aldım esimin bitmek bilmeyen yoğunluğundan gerçi kalp atışlarınida duymamız kesinleşsin diyede isime geldi gerçi:)
Netteki hesaplarıma göre 5.5gubluk bugün kalp atışlarını duyabilirmiyiz acaba yaa.

canim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin, saglikla kucagimiza almayida nasib etsin insallah.

benim de yaklasik 5 haftalikken keseyi gormek icin randevum vardi kalp atislari icin 10 gun sonra tekrar gel dedi doktorumuz yani biz ozaman asagi yukari 6 haftaligi 3-4 gun gecmis olacagiz. ama belli olmaz belkide duyarsiniz kalp atislarini olmadi 1 hafta sonra tekrar gidersiniz gec olsunda guc olmasin.

Lichia sendemi izmirdensin canım bende maalesef cok sicaksen hangi merkezde yaptırdın ?ve hangi Dr gidiyorsun takip icin? Sende hamileydin dimi?bir yanlışlık yapmadım umarım.

Doğru diyorsun canım geç olsun güç olmasın.bugun 4.30 randevumuz bakalım ne diyecek.umarim o minik kalbinin sesini duyurur bugun cok heyecanliyiz:))

cnm izmirdemsnn sen ben de izmirdeym hangi dra gdıorsn izmirde ? tüp mü denemştn cnm sen de onu nerde yaptrdnz?

Günaydın melek anneleri cumanız mübarek olsun...gününüz aydın olsun.....gece geç geldiğimiz için giremedim sabahta geç kalktım....şimdi geldim ama kimse yooookkkkkkkk.......neşecim en güzelini yapmışsınnnn.....sıhhatler olsun tatlımmmm....hamişlerimiz nasıllar bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn................h_derya suesue janim pinpol..........encandan haberi olan var mı??tedavisi ne durumdaa???*özledim encanımmmmmmmmm geeeeeeeeeeeeel artıkkkkkkkkkkkkkk.....bebişlerini kap da geeeeeeeeeeeeelll inşallahhhh......hayırlı haberlerle geeeeeeeeeeelllll......

Sağolasın neşecimmm....inşallah herkesin evladı sağlıkla mutlulukla anne babasıyla büyür......bu arada kızlar dün neyi farkettim biliyor musunuz?????ilk tüpbebek tedavisi sırasında giydiğim bir elbisem vardı....o tedavimde göğüslerim patlayacak gibiydi çooooooook acıyordu çoook şişmişlerdi.....o elbisem tam göğüs kısmı oturuyordu....dün aynı elbiseyi giydimmmm...kilom yine aynı...ve gögüs kısmım yine aynı....oturuyor...ama bu sefer göğüslerimde şişlik ve acı hissetmiyorummm.....bu tüpbebek iğneleri farkettirmeden şişiriyor....en azından beni..sizleri biliyorum..yorumlarınızı bekliyorum......bu arada hamişlerde buyukaksu sen nasılsın tatlım az önce yazmayı unutmuşummmmmmm.......kızlar (normal) yumurtlarken göğüslerinizde sızı oluyor mu????????????**

Sagol Nesecim sanada günaydın , hayırlı cumalar.bu mesajini ancak gördüm giremediğim zamanlardaki sayfaları okuyordumda okudukça yazdım.
mrb cnm nasılsın özlettin kendini çok guzel demek bugun bebişini görecen inşşş keseyide pıtpıtlarıda duyarsın cnm allah bebişini annesine babasına bağışlasın

mrb cnm iyi guzel dileklerin için teşekkurler allahım senin dileklerinide kabul etsin cnm benimde aynı canım adetten temizlendikten sonra başlıyor göğus ağrılarım bayada şişiyor dediğin gibi bugunlerde hep oluyor cnm benimde uç aşılamadan sonra göğuslerim biraz buyudu gibi geliyor bana inşşşş hakkımızda hayırlısı olsun cnm kendine çok iyi bak inşşş gelince bi bakmışım hamilesin cnm bunu butun gönlumle söyluyorum hadi öptum cnm hoşçakalllll

cnm nasıl gidiyor hamişlik inşş birdahaki randevnda görursun pıtpıtları

kizlar merhaba nasilsiniz?

kusura bakmayin ben bu aralar fazla giremiyorum hem sicak hem mide bulantisi olunca bilgisayar basina fazla gecemiyorum topikde hizli ilerliyor benim hizima gore takipde edemiyorum dedim haber vereyim sonra bu kiz kacdi demesinler....:))
hepiniz aklimda ve dualarimdasiniz...

deryam sonmezim janim suesue pinpol suer yasamak lichia buyukaksu meryem ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım kendinize hamiş olanlar yiğenlerime çok iyi bakın hergun sutlerinizi içmeyi unutmayın hepinizi tektek öpuyorum elimden geldiğince yazamasamda surekli telden takipetmeye çalışacam hepinizi çok ama çok seven NESE77 gider

pinpolcum bi gun varr aramazdaaa
cnm miden bulantılarn başladı demek bende bulantı yok yanma oluo midemde arada ...

hayiydir ben yine kacirdim sanirim nereye gidiyorsun?

suesue ne guzel iste sen sanslisin canim. benim midem bulaniyor ama tiksinme filan yok. sabahlari cok kotu oluyorum yatmak iyi geliyor ama surekli yatincada sanki beynim sulaniyor gibi hissediyorum ayaga kalkincada basim donuyor iste boyle tuhaf bir hal icerisindeyim... valla bu mevsimde 8.- 9. ayinda hamile olanlar ne yapiyorlar bilmiyorum allah yardimcilari olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…