haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

herkese merhaba,
bende adet günümü beklıyorum bu ay 2. tüp bebek deneyimim olucak.
ılk denememde 1 aylıkken dusuk oldu.
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun..

hangı merkezde yaptırıyosunuz önerınız varmı ben henuz karar veremedım.
yazarsanız sevınırım..

miragexmirage
yeni umutlarla yeniden...

herkese merhaba,
bende adet günümü beklıyorum bu ay 2. tüp bebek deneyimim olucak.
ılk denememde 1 aylıkken dusuk oldu.
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun..

hangı merkezde yaptırıyosunuz önerınız varmı ben henuz karar veremedım.
yazarsanız sevınırım[/LEFT]..

Tedavin hayırlı olsun mirage, inşallah hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın bu defa. Ben izmirde yaşıyorum ve ege üniversitesinde yaptırıyorum.Memnunum hastaneden.Ama sen İstanbuldasın sanırım.

kızlar merhaba encan ın dediği gibi bu topik çok sessiz...benimde yarın kontrol var...transfer günü belli olcak...bugün e2 ve progesteron testi istemişlerdi onu verdim e2:346 progesteron:0,15 çıkmış transfer öncesi iyimi bu değerler bilmiyorum...yarın rahim kalınlığı ölçülüp inş.en kısa zamanda da transfer olcak ....3 dondurulmuşlarım inşallah sıkıntısız çözülürler teyzeleri:)

Dileksultan, yarın ne sınavın var? belki geçmiş sayfalarda yazmışsındır ama ben pek okuyamadım geçmişi.

açıköğretim sınavı var yarın hestia. ben bu yaştan sonra yeniden öğrenci oldum :))

Merhabalar,ben ilk kez yaptıracam haziran da adet olucam 17si gibi umut tüp bebek süleyman tosun a gitmeye karar verdim. Henüz tedaviye başlamadım ama ilk izlenim olarak iyiler...

Hastaneden aradılar.5 yumurtamdan 4 ü döllenmişler.Gelişmeleri iyi giderse yarın transferim olacak.Bebişime kavuşacağım inşallah.

herkese günaydın kızlarrr veeeedün sperm işinide yumurta toplama işinide hallettik.tam 29 tane yumurtam toplandı şu an elimde telefon bekliyorum kaçı döllenmiş diye.umarım bebişim biran önce annesinin göbişine kavuşur.

kızlar şimdi hastaneden aradılar 29 yumurtadan 18i döllenmiş yarın tekrar arayıp haber verecekler bölünmeleriyle ilgili.ay çok heyecanlandım ya bebişlerim orda beni bekliyorlar şimdi.

kızlar şimdi hastaneden aradılar 29 yumurtadan 18i döllenmiş yarın tekrar arayıp haber verecekler bölünmeleriyle ilgili.ay çok heyecanlandım ya bebişlerim orda beni bekliyorlar şimdi.

Hadi gözün aydın canım.Maşallah neredeyse bir koli yumurta toplanmış. benim önceki tedavimden olan arkadaşımın da yumurtası çoktu doktorumuz 'köy yumurtası gibi maşallah'diye takılıyordu. İnşallah sonu da böyle güzel olur cnm :)

inşallah canım inşallah yalvarıyorum allahıma bu kadar bebişten 1 tanesini bana nasip eder inşallah bende bu topiklere hamileyimmm diye yazabilirim.

selamlar hepinize arkadaşlar.
çok ama çok yorgunum, uykusuzum. ama yine de sizinle paylaşmak istedim bu gün olanları. sabah saat 9 da sınavım vardı.sınavdan sonra çıkp tüp bebek merkezine gitmem gerekiyordu ve evim, sınava gireceğim okul, tüp bebek merkezi hep birbirinden uzak yerlerde.. neyse ki hepsini sağ sağlim yaptım şimdi evdeyim. ama bu günkü sıcakta oradan oraya koşuşturuken pilim bitti desem yeridir.
bu gün adetimin 3. günüydü. ilaçlarımı aldım. bu gün iğnelere başladım. dua edin kızlar ne olur. çok heyecanlaıyım. eşim eczaneden geldiğinde elindeki 1 koca poşet ilacı görünce biraz moralim bozuldu sanki. inşallah bu sondur ve hayırlısıyla bu savaştan zaferle çıkarım. çarşamba günü kontrolüm var. bakalım görelim ne olacak.

son olarak birşeyi söylemek istiyorum. tüp bebek için drun yazdığı ilaçları merkeze yakın bir eczanede sordum. 800 lira dedi.( koşuyolunda bir eczane) aynı ilaçları çapada anacadde üstünde bir eczaneden 750 ye aldık.(raporluyuz) bir alt caddede belki daha ucuza gelirdi ama benim dolaşacak takatim kalmamıştı, eşim boşver dedi. siz de ilaç alırken bir kaç yere sorun, aklınızda olsun diye yazdım.
sağlıcakla kalın. :)

Allah yardımcın olsun,işin gücün rast gelsin cnm.Rabbimin duası üzerinde olsun İnşallaaahhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…