- Konu Sahibi sadecedilek
-
kızlar şimdi hastaneden aradılar 29 yumurtadan 18i döllenmiş yarın tekrar arayıp haber verecekler bölünmeleriyle ilgili.ay çok heyecanlandım ya bebişlerim orda beni bekliyorlar şimdi.
selamlar hepinize arkadaşlar.
çok ama çok yorgunum, uykusuzum. ama yine de sizinle paylaşmak istedim bu gün olanları. sabah saat 9 da sınavım vardı.sınavdan sonra çıkp tüp bebek merkezine gitmem gerekiyordu ve evim, sınava gireceğim okul, tüp bebek merkezi hep birbirinden uzak yerlerde.. neyse ki hepsini sağ sağlim yaptım şimdi evdeyim. ama bu günkü sıcakta oradan oraya koşuşturuken pilim bitti desem yeridir.
bu gün adetimin 3. günüydü. ilaçlarımı aldım. bu gün iğnelere başladım. dua edin kızlar ne olur. çok heyecanlaıyım. eşim eczaneden geldiğinde elindeki 1 koca poşet ilacı görünce biraz moralim bozuldu sanki. inşallah bu sondur ve hayırlısıyla bu savaştan zaferle çıkarım. çarşamba günü kontrolüm var. bakalım görelim ne olacak.
son olarak birşeyi söylemek istiyorum. tüp bebek için drun yazdığı ilaçları merkeze yakın bir eczanede sordum. 800 lira dedi.( koşuyolunda bir eczane) aynı ilaçları çapada anacadde üstünde bir eczaneden 750 ye aldık.(raporluyuz) bir alt caddede belki daha ucuza gelirdi ama benim dolaşacak takatim kalmamıştı, eşim boşver dedi. siz de ilaç alırken bir kaç yere sorun, aklınızda olsun diye yazdım.
sağlıcakla kalın. :)
çok ama çok yorgunum, uykusuzum. ama yine de sizinle paylaşmak istedim bu gün olanları. sabah saat 9 da sınavım vardı.sınavdan sonra çıkp tüp bebek merkezine gitmem gerekiyordu ve evim, sınava gireceğim okul, tüp bebek merkezi hep birbirinden uzak yerlerde.. neyse ki hepsini sağ sağlim yaptım şimdi evdeyim. ama bu günkü sıcakta oradan oraya koşuşturuken pilim bitti desem yeridir.
bu gün adetimin 3. günüydü. ilaçlarımı aldım. bu gün iğnelere başladım. dua edin kızlar ne olur. çok heyecanlaıyım. eşim eczaneden geldiğinde elindeki 1 koca poşet ilacı görünce biraz moralim bozuldu sanki. inşallah bu sondur ve hayırlısıyla bu savaştan zaferle çıkarım. çarşamba günü kontrolüm var. bakalım görelim ne olacak.
son olarak birşeyi söylemek istiyorum. tüp bebek için drun yazdığı ilaçları merkeze yakın bir eczanede sordum. 800 lira dedi.( koşuyolunda bir eczane) aynı ilaçları çapada anacadde üstünde bir eczaneden 750 ye aldık.(raporluyuz) bir alt caddede belki daha ucuza gelirdi ama benim dolaşacak takatim kalmamıştı, eşim boşver dedi. siz de ilaç alırken bir kaç yere sorun, aklınızda olsun diye yazdım.
inşallah canım inşallah busefer son olur
kızlar transferimin 4. günümdeyim ,karnımın alt bölgesinde hafif ağrılarım oluyor,acaba tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi bu konuda ,ağrı normalmidir,yoksa olumsuzluk olarakmı düşünmeliyim??
arkadaslar ben de yarın gidecegim doktora ve baslyacak mı bir seruven daha gorecegiz bakalım 2. denemem olacak inş. yumur. rezervinde azalma ar bende cikolata kistinden dolayı ne bileyim umutsuzum isteksizim artık gücüm kalmadı diye dusunmeye basladım artık aglamak da istemiyorum ama elimden birşey gelmiyor. Rabbim herkese nasip etsin de bana öyle nasip etsin ne diyeyim cok zor bir durum bu arada umuttepede yaptırıyorum nasip artık dualarınıza beni de alın
hayırlı olsun seninde ben john hopkins anadolu sağlık merkezine yaptırdım istanbulda,tescillenmiş bi durumumuz yok,benim yumurtam kendiliğinden çatlamıyordu sadece,iğneyle çatlıyordu.5. gün transferi yapıldı bana 2 adet,ama ağrım olunca moralim bozuldu,3 denemem benim ve ilk ikisindede ağrılarım olmuştu..canım ben de transferımın 4 gunundeyım ve ılk denemem benımde alt karnımda ara ara ağrılar oluyo.. doktorum ağrıların ve kanamaların normal oldugunu söldı.. cok sukur kanamam yok... test gunumuz aynı.....:))) sen nerde yaptırdın ve problem neydı????
Hayırlı olsun canım bende dün başladım iğnelere bugün 2. iğne mi vurdum ben gonal f 150 dozla başladım senin ki nasıl ?
ben de gonal f 225 le başladım.
3. iğne mide bugun vurdum ben canım hiç birşey hissetmiyorum,herhalde hissetmekte gerekmiyor yavaş yavaş büyüyor yumurtalar yarın doktor kontrolum var bakalım neler olmuş.seninde ilk denemen mi?
Arkadaslar merhaba ben de haftaya tedavıye baslayacagım ınsallah yarın
Bellı olucak yalnız sankı hıc tedavıye baslayacak olan ben degılım
Gıbı gelıyor bu ıgneler acıtıyor mu yumurta toplama ısı korkutuyor
Bana moral verebılır mısınız bır de raporlu ne kadar maıyet cıkıyor
Toplam rapor ısı de kafamda soru ısaretı basladıgın ılk gun yazılcak
Dedıler rahım fılmı smear fılan bahsetmedıler bızım sperm sayımız. Cok cok az olıgoteratozospermı teshıs100 bın ve 72 bın cıkan test sonuclarımız doktor
Benım ıcın bu halde tuplerın onemı yok dedı ondan mı ıstemedı
Acaba. yarın sımdı bu testlerı ısterlerse
Ve ben rapor alamazsam sanırım baslayamam bu ay
Nolcak bakalım.
slm KIZLAR BENDE 4 HAZİRANDA TEDAVİYE BASLYORUM HAYIRLISIYLA RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNSALLAHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?