haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Mükafatını alınca hiç bir yorgunluğun kalmıyacak inşallah pozitif olun stresten uzak durun yeter darısı benim gibi gün bekleyenlerin başına bende çarşamba günü ön görüşmeye gidicem tedavi öncesi randevu alabilirsem smear yaptırmayı düşünüyorum çok pozitif düşünüyorum olucak inşallah ve heyecanlıyım

Hayırlı olsun canım bende dün başladım iğnelere bugün 2. iğne mi vurdum ben gonal f 150 dozla başladım senin ki nasıl ?

inşallah canım inşallah busefer son olur

canım bende çikolata kisti maduruyum.ben 10 aylık evli olmama rağmen bu kadar kısa sürede mafetti beni temmuzda başlayacağız bizde tüp bebeğe.24 yaşında olmama rağmen yumurta rezerv durumumda iyi değilmiş.laparoskopi oldum ama şimdi tekrarladı ymurtalıklarımın çok iyi olmadığını söyledi doktor çok üzüldüm çok ağladım.çok zor bir durum.seni takdir ediyorum yıllarca savaş vermişsin hala da yılmamışsın ben şimdiden çökmüş durumdayım( kayseride olcam ben tüp bebeği daha tam karar veremedik nerde yaptıracağımıza.özellikle doktorlar açısından sence nelere dikkat ederek seçim yapmalıyım tecrübelerinden yararlanmak istermm

kızlar transferimin 4. günümdeyim ,karnımın alt bölgesinde hafif ağrılarım oluyor,acaba tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi bu konuda ,ağrı normalmidir,yoksa olumsuzluk olarakmı düşünmeliyim??

benimde 5. tüp bebek denemem olacak .bu denememizde dondurulmuş enbriyolardan kullanacağız.daha az yıpratıcı olacak diye umuyorum ama 12 gün beklemek olmasa bide.allah tüm arkadaşların yardımcısı olsun ilaçlarıma başladım nasipse 14-15 haziran ibi transverim olacak son olmasını diliyorum

arkadaslar ben de yarın gidecegim doktora ve baslyacak mı bir seruven daha gorecegiz bakalım 2. denemem olacak inş. yumur. rezervinde azalma ar bende cikolata kistinden dolayı ne bileyim umutsuzum isteksizim artık gücüm kalmadı diye dusunmeye basladım artık aglamak da istemiyorum ama elimden birşey gelmiyor. Rabbim herkese nasip etsin de bana öyle nasip etsin ne diyeyim cok zor bir durum bu arada umuttepede yaptırıyorum nasip artık dualarınıza beni de alın

canım ben de transferımın 4 gunundeyım ve ılk denemem benımde alt karnımda ara ara ağrılar oluyo.. doktorum ağrıların ve kanamaların normal oldugunu söldı.. cok sukur kanamam yok... test gunumuz aynı.....:))) sen nerde yaptırdın ve problem neydı????

bu arada bana uzun protokol uygulanacak ve buradan arastırdıgım kadarıyla aslında tam olarak tedavime diğer başlanmıs olacak degil mi? bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz? kafam iyice karıstı hem over rezervimde azalma var dediler hem de uzun protokol olacakmıs anlamadım:I

evet cnım bı poşet ılaç verıolar ama hepsini aynı zamanda almıyosun... kımı yumurta toplamadan önce kıı toplandıktan sonra kımı de transferden sonra sen her kontrole gıttıgınde yanında ilaçlarını götür ve buz dolabında muhafaza et....

canım umutsuzluğa düşme sakın bu çikolata kistiyle o kadar uğraşan insan var ki.inş bu sefer güzel haberler alırsın.benimde ilk denemem olacak.bana da yumurta rezervin az dedi çok moralim bozuldu ama ne yapabilirim ki.senin fsh değerin ne kadar ki az dedi.hangi sınırdasın.bu kadar yeni evliyken böle olaylarla karşılaşmak çok üzücü ve yıpratıcı.Allahım hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı bebişlere kavuştursun bütün isteyen anne adaylarını.

hayırlı olsun seninde ben john hopkins anadolu sağlık merkezine yaptırdım istanbulda,tescillenmiş bi durumumuz yok,benim yumurtam kendiliğinden çatlamıyordu sadece,iğneyle çatlıyordu.5. gün transferi yapıldı bana 2 adet,ama ağrım olunca moralim bozuldu,3 denemem benim ve ilk ikisindede ağrılarım olmuştu..umarım bu seferde sonuç aynı olmaz

3. iğne mide bugun vurdum ben canım hiç birşey hissetmiyorum,herhalde hissetmekte gerekmiyor yavaş yavaş büyüyor yumurtalar yarın doktor kontrolum var bakalım neler olmuş.seninde ilk denemen mi?

ben de 2. yi vurdum bu gün. hissetmek için erken sanırım daha benm kontrolüm çarşamba günü. evet ilk tüp denemem.inş hayırlısıyla sondur :)

slm ben hatice yaşım 26,6 yıllık evliyim buraya yeni katıldım benim sorunum yok eşimin morfoloji sorunu var biraz spermi düşüktü ama onu düzelttik bundan bir kaç ay önce aşılama yaptık ama olmadı bu ay kısmetse ilk tüp bebek deneycez bakalım kısmet gün sayıyorum artık biz eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırcaz merkez arayanlar için söylüyorum bu merkez araştırın derim ayrıca bu merkez tam ekip halinde psikoloğundan tut herşeyine kadar cumartesi günleri saat 1,1.30 ta iyilik sağlık adlı programda oranın doktoru çıkıyo haberiniz olsun bura altunuzada bağlarbaşında istanbul

slm KIZLAR BENDE 4 HAZİRANDA TEDAVİYE BASLYORUM HAYIRLISIYLA RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNSALLAHH

Arkadaslar merhaba ben de haftaya tedavıye baslayacagım ınsallah yarın
Bellı olucak yalnız sankı hıc tedavıye baslayacak olan ben degılım
Gıbı gelıyor bu ıgneler acıtıyor mu yumurta toplama ısı korkutuyor
Bana moral verebılır mısınız bır de raporlu ne kadar maıyet cıkıyor
Toplam rapor ısı de kafamda soru ısaretı basladıgın ılk gun yazılcak
Dedıler rahım fılmı smear fılan bahsetmedıler bızım sperm sayımız. Cok cok az olıgoteratozospermı teshıs100 bın ve 72 bın cıkan test sonuclarımız doktor
Benım ıcın bu halde tuplerın onemı yok dedı ondan mı ıstemedı
Acaba. yarın sımdı bu testlerı ısterlerse
Ve ben rapor alamazsam sanırım baslayamam bu ay
Nolcak bakalım.

rapor hemen alınabilen bişey değil ki. benm tüm tahlillerim tamam olmasına rağmen adetime 10 gün kala evrakları getir dedler ben aksilik çıkar diye korktum daha önce götürdüm ona rağmen adetiimden 1 gün önce elime geçti. yaklaşık 15 gün sürdü çıkması. önce rapor işini hallet bence.

yumurta büyütücü iğneler hiç acıtmıyor. ben kendim yapıyorum. incecik bişey zaten korkulacak bşey değill. yumurta toplama hakkında henüz bilgim yok ben de senn gibi merak içindeyim.

raporlu maliyeti sormuşsun. nerede yaptırdığına göre değişir. ben umut tüp bebeğe gidiyorum.rporluyum 2000 hastane alıyor 800 civarı ilaçlar tutuyor.ama başka yerlerdde daha farklı devlettee yaparsan daha farklı tek tek fiyat almak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…