- Konu Sahibi sadecedilek
-
rapor hemen alınabilen bişey değil ki. benm tüm tahlillerim tamam olmasına rağmen adetime 10 gün kala evrakları getir dedler ben aksilik çıkar diye korktum daha önce götürdüm ona rağmen adetiimden 1 gün önce elime geçti. yaklaşık 15 gün sürdü çıkması. önce rapor işini hallet bence.
yumurta büyütücü iğneler hiç acıtmıyor. ben kendim yapıyorum. incecik bişey zaten korkulacak bşey değill. yumurta toplama hakkında henüz bilgim yok ben de senn gibi merak içindeyim.
raporlu maliyeti sormuşsun. nerede yaptırdığına göre değişir. ben umut tüp bebeğe gidiyorum.rporluyum 2000 hastane alıyor 800 civarı ilaçlar tutuyor.ama başka yerlerdde daha farklı devlettee yaparsan daha farklı tek tek fiyat almak gerekiyor.
rapor hemen alınabilen bişey değil ki. benm tüm tahlillerim tamam olmasına rağmen adetime 10 gün kala evrakları getir dedler ben aksilik çıkar diye korktum daha önce götürdüm ona rağmen adetiimden 1 gün önce elime geçti. yaklaşık 15 gün sürdü çıkması. önce rapor işini hallet bence.
yumurta büyütücü iğneler hiç acıtmıyor. ben kendim yapıyorum. incecik bişey zaten korkulacak bşey değill. yumurta toplama hakkında henüz bilgim yok ben de senn gibi merak içindeyim.
raporlu maliyeti sormuşsun. nerede yaptırdığına göre değişir. ben umut tüp bebeğe gidiyorum.rporluyum 2000 hastane alıyor 800 civarı ilaçlar tutuyor.ama başka yerlerdde daha farklı devlettee yaparsan daha farklı tek tek fiyat almak gerekiyor.
allah hepimizin emeklerini güzel sonuçlarla ödüllendirsin inşallah.yumurta toplama konusunda korkulacak hiçbirsey yok.zaten anestezi alıyosun ve hiç bir şey hissetmiyosun.sadece uyandıgında adet sancısına benzer karın agrısı oldu bende ama hemşireye hemen agrı kesici iğne yaptırdım ondan sonra hiç agrım olmadı yani korkulacak hiç birsey yok muş kızlarrr.
Allah razı olsun cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. ben samsun fakültede yaptırıcam tedaviyi ilk deneme olacak çok ilgili sayılmazlar ama ilk tedavi evimizde olsun deneyelim diye niyetlendik işte, sabah erkenden gittik eşimin genetik testi ve y delesyon testini gösterdik sıkıntı yoktu çok şükür ve ürolog ilk tedavide çıkan spermlerle mikroenjeksiyon tavsiyesi yazdı dosyayı tüp bebeğe verdik ve sabah ısrarla yine sordum evraklarımı içeriye zaten vermiştim yaklaşık 1 hafta önce, çarşamba günü adet olabilirim eksik var mı rapor alamazsam başlayamam dedim ne yapmam gerekiyorsa yapayım şimdiden dedim tedavinin ilk günü diye ısrar ettiler, ilaçları anlaştığınız bir eczaneden ödünç alırsınız raporunuz da 2 gün içinde imzalanır verilir dediler rahim filmi ve smear sordum gerek yokmuş. Umarım doğrudur. Her yer farklı çalışıyor ya.Haberlerimi yazarım yine arkadaşlar sizler de yazın lütfen sizlerle paylaştıkça sıkıntım bir nebze de olsa azalıyor....Emeklerimiz boşa gitmez umarım...selamlar hepinize...
Eki Görüntüle 434418 kızlar butopik neden bukadar sessiz
Arkadaşlar sizler tüp bebek yaptırcağınızı ailelerinize söyledinizmi?
Eşim kesinlikle söylemiyceksin kimseye dedi. İkimizin arasında kalıcak dedi
Benim de içim kıpır kıpır herkeze söylemek istiyorum ama izin vermiyor.
Annem bile bilmiyor. Ben ondan hiçbirşeyimi saylayamam.
Bilmiyorum ne olucak
Aynen katılıyorumeşin haklı canım hiç kimseye söyleme , ben anneme söylediğim için bile pişmanım yani sürekli bişiler sorulması biyerden sonra insana fenalık getiriyo
Bende birşey sormak istiyorum.Ben özel bir hastanede 3 kez klomenle tedavi olup aşılama yaptırdım. Ancak rapor almak için gittiğimde klomenle olmıycaktı iğne ile olacaktı dediler. O yüzden tekrar 3 kez aşılama yaptırmamak için vazgeçtim... Sizin bu konu hakkında bir bilginiz varmı gerçekten olmazmı?Allah razı olsun cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. ben samsun fakültede yaptırıcam tedaviyi ilk deneme olacak çok ilgili sayılmazlar ama ilk tedavi evimizde olsun deneyelim diye niyetlendik işte, sabah erkenden gittik eşimin genetik testi ve y delesyon testini gösterdik sıkıntı yoktu çok şükür ve ürolog ilk tedavide çıkan spermlerle mikroenjeksiyon tavsiyesi yazdı dosyayı tüp bebeğe verdik ve sabah ısrarla yine sordum evraklarımı içeriye zaten vermiştim yaklaşık 1 hafta önce, çarşamba günü adet olabilirim eksik var mı rapor alamazsam başlayamam dedim ne yapmam gerekiyorsa yapayım şimdiden dedim tedavinin ilk günü diye ısrar ettiler, ilaçları anlaştığınız bir eczaneden ödünç alırsınız raporunuz da 2 gün içinde imzalanır verilir dediler rahim filmi ve smear sordum gerek yokmuş. Umarım doğrudur. Her yer farklı çalışıyor ya.Haberlerimi yazarım yine arkadaşlar sizler de yazın lütfen sizlerle paylaştıkça sıkıntım bir nebze de olsa azalıyor....Emeklerimiz boşa gitmez umarım...selamlar hepinize...
Bende birşey sormak istiyorum.Ben özel bir hastanede 3 kez klomenle tedavi olup aşılama yaptırdım. Ancak rapor almak için gittiğimde klomenle olmıycaktı iğne ile olacaktı dediler. O yüzden tekrar 3 kez aşılama yaptırmamak için vazgeçtim... Sizin bu konu hakkında bir bilginiz varmı gerçekten olmazmı?
Sizdeki sorun neydi,çok saçma bende ilk aşılamamda klomen kullandım olmadı sonra tüp bebek başladım ve raporum çıktı...
Sizdeki sorun neydi,
Bizdeki problem benim tek tüp kapalı ve eşimdede varikosele bağlı ileri hareketli hızında düşüklük var...
Rapor almaya gittiğimde durumu anlattım ve böle bir açıklama yapıldı... Acaba sizdeki sorun farklı ondanmı böle oldu.
Siz nerden almıştınız raporu?
Çok sevindim canım inşallah herşey yolunda giderkızlar bugün iğnemim 3. günü ve kontrole gittim doktor herşey yolunda dedi yumurtalarım büyüyormuş.yarın tekrar çağırdılar yine e2 vericem sanırım koruyucu iğneyede yarın başlatıcaklar.çok mutluym yaa çok hoşuma gidiyor her süreç merkezdende cok memnun kaldım.Sizler ne alemdesiniz yok mu başka kimse ????
b.düzü medicana dayım ben canım.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.Çok sevindim canım inşallah herşey yolunda gider
Hangi merkezdesin
Ben adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için
Çok sevindim canım inşallah herşey yolunda giderkızlar bugün iğnemim 3. günü ve kontrole gittim doktor herşey yolunda dedi yumurtalarım büyüyormuş.yarın tekrar çağırdılar yine e2 vericem sanırım koruyucu iğneyede yarın başlatıcaklar.çok mutluym yaa çok hoşuma gidiyor her süreç merkezdende cok memnun kaldım.Sizler ne alemdesiniz yok mu başka kimse ????
Evet ilk denemem ...b.düzü medicana dayım ben canım.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.
senin ilk denemen mi ?
Arkadaşlar sizler tüp bebek yaptırcağınızı ailelerinize söyledinizmi?
Eşim kesinlikle söylemiyceksin kimseye dedi. İkimizin arasında kalıcak dedi
Benim de içim kıpır kıpır herkeze söylemek istiyorum ama izin vermiyor.
Annem bile bilmiyor. Ben ondan hiçbirşeyimi saylayamam.
Bilmiyorum ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?