haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

allah hepimizin emeklerini güzel sonuçlarla ödüllendirsin inşallah.yumurta toplama konusunda korkulacak hiçbirsey yok.zaten anestezi alıyosun ve hiç bir şey hissetmiyosun.sadece uyandıgında adet sancısına benzer karın agrısı oldu bende ama hemşireye hemen agrı kesici iğne yaptırdım ondan sonra hiç agrım olmadı yani korkulacak hiç birsey yok muş kızlarrr.

Allah razı olsun cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. ben samsun fakültede yaptırıcam tedaviyi ilk deneme olacak çok ilgili sayılmazlar ama ilk tedavi evimizde olsun deneyelim diye niyetlendik işte, sabah erkenden gittik eşimin genetik testi ve y delesyon testini gösterdik sıkıntı yoktu çok şükür ve ürolog ilk tedavide çıkan spermlerle mikroenjeksiyon tavsiyesi yazdı dosyayı tüp bebeğe verdik ve sabah ısrarla yine sordum evraklarımı içeriye zaten vermiştim yaklaşık 1 hafta önce, çarşamba günü adet olabilirim eksik var mı rapor alamazsam başlayamam dedim ne yapmam gerekiyorsa yapayım şimdiden dedim tedavinin ilk günü diye ısrar ettiler, ilaçları anlaştığınız bir eczaneden ödünç alırsınız raporunuz da 2 gün içinde imzalanır verilir dediler rahim filmi ve smear sordum gerek yokmuş. Umarım doğrudur. Her yer farklı çalışıyor ya.Haberlerimi yazarım yine arkadaşlar sizler de yazın lütfen sizlerle paylaştıkça sıkıntım bir nebze de olsa azalıyor....Emeklerimiz boşa gitmez umarım...selamlar hepinize...

Merhaba kızlar.....öncelikle hepinize bu zorlu yolda başarı ve sabır diliyorum....
hamişlere de sağlıklı evlatlar diliyorum....
Kızlar ben dondurulmuşları denemek için tedaviye başladım....
bugün 4.iğnemi vuruldum.(lucrin vuruyorum.. adetin 21.günü başladım)....adetin 2. günü estrofeme başlayacamm...
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun....Rabbim bu sefer emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahhhhhh....
.booooooooool şanslarrr.

kızlar benim dün akşam birden karnına çok sancı saplandı ve şiddeti 20dk çok fazla sürdü öyle ki ne oturabiliyordum ne yatabiliyordum nede ayakta duramadım dizlerimin üzerine çöküp iki büklüm kıvrandim daha sonra azalmaya başladı ağrı ve hala sürüyor ağrım fakat çok azaldı adet ağrısı gibi şuan ve sat16 sormak istediğim ne yapmalıyım umarım çok büyük bir sorun yoktur tüp bebek tedavisinde sorun çıkmaz doktoruma gittim hastanede yoktu başka dr gitmek istemedim

Merhaba hayal. Sen raporlu yaptırıcaksın heralde. Kusura bakma benim hiçbir fikrim yok bu konu hakkında. Bende samsunda oturuyorum ve burda yaptırıcam tüp bebeği. Benim bir kızım var 8 yaşında şimdi ikinciyi istiyoruz. Medical yada samsun tüp bebek merkezine gidicem. Fakülte çok kalabalık diye eşim istemedi. Bu ayın 10 gibi adet olucam tedaviye başlıycam hayırlısıyla. Bir samsunlu daha bulduğuma çok sevindim. Seninle aşağı yukarı aynı tarihte yaptırıcaz. Hayırlısı olsun.

Arkadaşlar sizler tüp bebek yaptırcağınızı ailelerinize söyledinizmi?
Eşim kesinlikle söylemiyceksin kimseye dedi. İkimizin arasında kalıcak dedi
Benim de içim kıpır kıpır herkeze söylemek istiyorum ama izin vermiyor.
Annem bile bilmiyor. Ben ondan hiçbirşeyimi saylayamam.
Bilmiyorum ne olucak

Merhaba arkadaşlar bende aranızdayım 13ü yada 14 ünde bende başlıyorum tedaviye inş. hepimiz pozitif sonuçlar alırız....

eşin haklı canım hiç kimseye söyleme , ben anneme söylediğim için bile pişmanım yani sürekli bişiler sorulması biyerden sonra insana fenalık getiriyo

Bende birşey sormak istiyorum.Ben özel bir hastanede 3 kez klomenle tedavi olup aşılama yaptırdım. Ancak rapor almak için gittiğimde klomenle olmıycaktı iğne ile olacaktı dediler. O yüzden tekrar 3 kez aşılama yaptırmamak için vazgeçtim... Sizin bu konu hakkında bir bilginiz varmı gerçekten olmazmı?

çok saçma bende ilk aşılamamda klomen kullandım olmadı sonra tüp bebek başladım ve raporum çıktı...

çok saçma bende ilk aşılamamda klomen kullandım olmadı sonra tüp bebek başladım ve raporum çıktı...
Sizdeki sorun neydi,
Bizdeki problem benim tek tüp kapalı ve eşimdede varikosele bağlı ileri hareketli hızında düşüklük var...
Rapor almaya gittiğimde durumu anlattım ve böle bir açıklama yapıldı... Acaba sizdeki sorun farklı ondanmı böle oldu.
Siz nerden almıştınız raporu?

kızlar bugün iğnemim 3. günü ve kontrole gittim doktor herşey yolunda dedi yumurtalarım büyüyormuş.yarın tekrar çağırdılar yine e2 vericem sanırım koruyucu iğneyede yarın başlatıcaklar.çok mutluym yaa çok hoşuma gidiyor her süreç merkezdende cok memnun kaldım.Sizler ne alemdesiniz yok mu başka kimse ????

ilk tüp bebekde eşimin spermleriydi sorun hareketlilik azdı nisanda 2. tüp bebek yapıldı herşey normaldi yumurtalar toplanana kadar opum oldu 7 yumurta toplandı 1 tanesi kaliteli çıktı 2 gün bekledik döllenme oluşmadığı için tedavi iptal edildi şimdi tekrar başa dönüyorum adetin 2. günü gidicem oda 13 yada 14 üne denk geliyor hayırlısı bakalım bu sefer neler olucak.ben Ankaradayım ilk tedaviyi HRS tüp bebek merkezinde yaptırdım şimdikini gata askeri hastanede yaptırıyorum.Senin durumunun sorun farklılığıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum iyi araştır canım şuan sistem değiştimi bilmiyorum ben aşılama yaptıralı 4 sene oldu ama sonuçta senin aşılaman 3 kere olmuş ve tedavi sonucu negatif bu durumda tüp bebeğe geçilmesi gerekiyor.

Çok sevindim canım inşallah herşey yolunda gider
Hangi merkezdesin
Ben adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için

Çok sevindim canım inşallah herşey yolunda gider
Hangi merkezdesin
Ben adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için

b.düzü medicana dayım ben canım.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.
senin ilk denemen mi ?
Evet ilk denemem ...
Sen diyince sgk yönetmeliklerden araştırdım.ez an iki kere gonadotropin verilerek uygulanmış OI+IUI tedavisi yaplmalı diyor.
Gonadotropin de iğne şeklinde olan yumurta geliştirme ilaçları imiş...
Benim gibi tüpe geçmek için aşılama yaptırcak arkadaşlara istinaden yazıyorum...
Yani klomenle olan (hap)olmuyormuş....
Senin ve hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah...İnşallah hepimiz bebeciklerimize kavuşuruz...

benim ailem biliyor onlardan gizlemeyi hiç düşünmedim annem ve kardeşim e büyük destekçim aşılamalarım da da hep yanımdalardı. bunda da öyle olacaklar inş.
eşimin ailesi de biliyor aslında onların bilmesini istemezdim ama eşime söyleme de diyemezdim sonuçta o da annesiyle paylaşmak duasını almak ister. benim eşim doğulu gerçi ben de doğuluyum ama onlar daha geleneksel tarzı olan bir aile o sebeple daha fazla göze batıyor hala çocuksuz olmamız. benden 2 yıl önce evlenen eltimin 3 çocuğu var tüm gözler bizim üstümüzde. allah var olumsuz ya da kırıcı bir tavırlarını hiç görmedim ama bilirsiniz bazen bir soru bile dünyamızı başımıza yıkabiliyor.bu sebeple bilmelerni istemezdim ama bilmeye hakları olduğunu düşünüyorum. ama eğer bakışları ve tavırları farklı, kırıcı yaralayıcı olsaydı söylemezdim sanıırm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…