- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
- Konu Sahibi sadecedilek
-
kızlar bugün iğnemim 3. günü ve kontrole gittim doktor herşey yolunda dedi yumurtalarım büyüyormuş.yarın tekrar çağırdılar yine e2 vericem sanırım koruyucu iğneyede yarın başlatıcaklar.çok mutluym yaa çok hoşuma gidiyor her süreç merkezdende cok memnun kaldım.Sizler ne alemdesiniz yok mu başka kimse ????
Selam encan nasılsın kaç gündür sende yoksun. Tedavin nasıl gidiyor arkadaşım
Merhaba hayal. Sen raporlu yaptırıcaksın heralde. Kusura bakma benim hiçbir fikrim yok bu konu hakkında. Bende samsunda oturuyorum ve burda yaptırıcam tüp bebeği. Benim bir kızım var 8 yaşında şimdi ikinciyi istiyoruz. Medical yada samsun tüp bebek merkezine gidicem. Fakülte çok kalabalık diye eşim istemedi. Bu ayın 10 gibi adet olucam tedaviye başlıycam hayırlısıyla. Bir samsunlu daha bulduğuma çok sevindim. Seninle aşağı yukarı aynı tarihte yaptırıcaz. Hayırlısı olsun.
Canım ben de cok sevındım samsunlu bırıyle karsılastıgıma evet fakultede yaptıran cok
Kısı var sabahları dolu ogleden sonra sakın oluyo ben ozel ıstemedım nedense medıcal park
Iyı olabılır samsun tup bebek nerede onu duymadım canım senın ılkde mı tup bebektı.
Ben de kımseye soylemedım ısyerındekıler de bılmeyecek ızın alıcam bence esın haklı
Kımseye soyleme sımdıden cocuk hatırlatmaları bıle canımı yeterınce sıkıyo o nedenle
Kımseyle paylasmadım. Umarım herkes ıcın hayırlı olur bu ay tedavıler hep olumlu sonuclanır
Haberleselım mutlaka ben de herseyı yazarım selamlar
mechul mim sizde problem nedir? bu arada nickin çok hoşuma gidiyor söylemeden edemedm:))
benim ailem biliyor onlardan gizlemeyi hiç düşünmedim annem ve kardeşim e büyük destekçim aşılamalarım da da hep yanımdalardı. bunda da öyle olacaklar inş.
eşimin ailesi de biliyor aslında onların bilmesini istemezdim ama eşime söyleme de diyemezdim sonuçta o da annesiyle paylaşmak duasını almak ister. benim eşim doğulu gerçi ben de doğuluyum ama onlar daha geleneksel tarzı olan bir aile o sebeple daha fazla göze batıyor hala çocuksuz olmamız. benden 2 yıl önce evlenen eltimin 3 çocuğu var tüm gözler bizim üstümüzde. allah var olumsuz ya da kırıcı bir tavırlarını hiç görmedim ama bilirsiniz bazen bir soru bile dünyamızı başımıza yıkabiliyor.bu sebeple bilmelerni istemezdim ama bilmeye hakları olduğunu düşünüyorum. ama eğer bakışları ve tavırları farklı, kırıcı yaralayıcı olsaydı söylemezdim sanıırm.
teşekkür ederim dileksultan benim internette ki tüm forumlarda nickim bu marka olmaya çalışıyorum :) Benim eşimde spermi ileten kanallar oluşmamış canım yani sperm var ama dışarı çıkamıyor tek tedavi tüp bebek.Sizin nedir sıkıntı?
Dilekciğim, bende inan ailemle paylaşmayı çok isterdim. Aslında hem annemler hemde kayınvalidemler çok istiyorlar bir tane daha çocuğumuzun olmasını. Ama eşim tüp bebeği söylememi istemedi. Belki tutmazsa üzülürler diyemi istemedi bilmiyorum.
Selam kizlar
Ben de haziranda dondurulmus embriyolarimla tedaviye basliycam Maya tup bebekte.
Insallah bu kez gelir kuzucuklarr.
Canım ben de cok sevındım samsunlu bırıyle karsılastıgıma evet fakultede yaptıran cok
Kısı var sabahları dolu ogleden sonra sakın oluyo ben ozel ıstemedım nedense medıcal park
Iyı olabılır samsun tup bebek nerede onu duymadım canım senın ılkde mı tup bebektı.
Ben de kımseye soylemedım ısyerındekıler de bılmeyecek ızın alıcam bence esın haklı
Kımseye soyleme sımdıden cocuk hatırlatmaları bıle canımı yeterınce sıkıyo o nedenle
Kımseyle paylasmadım. Umarım herkes ıcın hayırlı olur bu ay tedavıler hep olumlu sonuclanır
Haberleselım mutlaka ben de herseyı yazarım selamlar
bizim sorunumuz benim polikistik over li olmam.
Canım benim bende de pko var ben onu sorundan bile saymıyorum :) aslında tüp bebekte avantajlı bile çünkü yumurtan bol oluşuyor.Bol su iç canım birde protein al. Ohss diye bir sorun var cünkü
Canım benim bende de pko var ben onu sorundan bile saymıyorum :) aslında tüp bebekte avantajlı bile çünkü yumurtan bol oluşuyor.Bol su iç canım birde protein al. Ohss diye bir sorun var cünkü
hemşerilerim benim ne güzel memleketden birileriyle karşılaşmak Allah bu yolda hayırlısıyla ilerlememizi nasip etsin inş.hepimiz pozitif sonuçlarla yazarız buraya...
hemşerilerim benim ne güzel memleketden birileriyle karşılaşmak Allah bu yolda hayırlısıyla ilerlememizi nasip etsin inş.hepimiz pozitif sonuçlarla yazarız buraya...
Sendemi samsundasın
Sendemi samsundasın
Merhaba suer cep telden okuyorum sureklı yazını da gorunce yazayım
Dedım canım benım esımın sperm sayısı cok cok az
Yasım 33 olacak ekımdeo nedenle zaman gecmeden denemek ıstıyoruz
Esım ıstıyor. gercı nasıp dıyor olursa onun ıcın ıstıyorum ben.
Sayı asılama ıcın de yeterlı degıl en son testte 72bın cıktı dırek mıkro
Enjeksıyon yazdı doktor ılk deneme olacak bugun adet oldum aradım sabah 8 bucukta
Gıdıyorum korkuyorum cok ınsallah allah sabrını verır dayanma gucu verır
Muayene bıle zor ya.sızın de hıkayenız degısıkmıs kendılıgınden olduysa
Yıne olur Allahın ısı ıste kendılıgınden oluyo ama ugrasınca olmamıs ınsallah
Yıne kendılıgınden olur
hayırlısı olur ınsallah hepımız ıcın
Canım senin boyun kilon kaç bu hastalığı yenmek için kilo vermek şart kilonun boyundan 3-4 kg az olması lazım oda en az.Kontrole gittin mi kaç yumurtan var su anda ?ciddi misn? :) ama sorun ya.. ben 6 yıldır evliyim 5 yıldır da bu çabaların içindeyim klomen- çatlatma iğnesi, 3 aşılama. şimdi de tüp bebek bakalım ne olacak.bazen çok umutlanıyorum bazen da umudum kırılıyor.. inş. iyi olur..
Canım senin boyun kilon kaç bu hastalığı yenmek için kilo vermek şart kilonun boyundan 3-4 kg az olması lazım oda en az.Kontrole gittin mi kaç yumurtan var su anda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?