haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

mechul mim sizde problem nedir? bu arada nickin çok hoşuma gidiyor söylemeden edemedm:))

Canım ben de cok sevındım samsunlu bırıyle karsılastıgıma evet fakultede yaptıran cok
Kısı var sabahları dolu ogleden sonra sakın oluyo ben ozel ıstemedım nedense medıcal park
Iyı olabılır samsun tup bebek nerede onu duymadım canım senın ılkde mı tup bebektı.
Ben de kımseye soylemedım ısyerındekıler de bılmeyecek ızın alıcam bence esın haklı
Kımseye soyleme sımdıden cocuk hatırlatmaları bıle canımı yeterınce sıkıyo o nedenle
Kımseyle paylasmadım. Umarım herkes ıcın hayırlı olur bu ay tedavıler hep olumlu sonuclanır
Haberleselım mutlaka ben de herseyı yazarım selamlar

Merhaba hayal
İnan bende çok sevindim. İnsan yakınında olan birinden destek almak istiyor herhalde. Kimsede bilmediği için içimi ancak burada dökebiliyorum.
Canım ben evlendim 3 sene çocuğum olmadı. Tabi bu arada tedavi oldum , aşılama yaptırdım tutmadı.
Daha sonra kızım hiç umudumuz kalmamışken çıkageldi.
Ardından bir daha hamile kaldım ama karnımda büyümemiş , kalbi atmıyordu. Onu aldırmak zorunda kaldım.
Sonra bir tane daha olsun istedik olmadı. Yaklaşık 4 senedir uğraşıyoruz ama olmuyo. 3 kere çatlatma tedavisi gördüm tutmadı. Aslında doktorun dediğine göre önemli bir sorunum yok. Yumurtalarım bazen büyümüyormuş. Onu ilaçla hallederiz dedi ama artık sabrımız kalmadı. Sürekli git gel bıktım. Harcadığım parayla tüp bebek masrafını bile geçtim. Eşim istedi bakalım şansımızı deniycez. Senin hikayen ne anlatırsan sevinirim.

mechul mim sizde problem nedir? bu arada nickin çok hoşuma gidiyor söylemeden edemedm:))

teşekkür ederim dileksultan benim internette ki tüm forumlarda nickim bu marka olmaya çalışıyorum :) Benim eşimde spermi ileten kanallar oluşmamış canım yani sperm var ama dışarı çıkamıyor tek tedavi tüp bebek.Sizin nedir sıkıntı?

Dilekciğim, bende inan ailemle paylaşmayı çok isterdim. Aslında hem annemler hemde kayınvalidemler çok istiyorlar bir tane daha çocuğumuzun olmasını. Ama eşim tüp bebeği söylememi istemedi. Belki tutmazsa üzülürler diyemi istemedi bilmiyorum.

bizim sorunumuz benim polikistik over li olmam.

sonuçta herkesin hassasiyetleri farklı. bilmelerini istemiyorsa sana düşen de saygı duymak ve söylememek sanırım.

Selam kizlar
Ben de haziranda dondurulmus embriyolarimla tedaviye basliycam Maya tup bebekte.
Insallah bu kez gelir kuzucuklarr.

slm silam
nasilsin uzun zamandir yazisamadik
bu sene mayada mi yaptiracaksin niye maya ???
ben orda 2008 de yaptirdim ama hic memnum kalmadim
ilk baslarda süper ilgilendiler ama tutmayinca bir daha yüzümüze bile bakmadilar :-((
biraz sahtekarlik var sanki cok yapmacik davraniyorlar bizde ona kandik zaten..
kocamin sperm sayisini hep yuksek söylediler ilk gitmede 5000 dediler... bir sene sonra
bir arkadasida götürdüm ondada azospermi var onunda spermiograminda yine 5000 dediler
ve benle de hic ilgilenmediler sadece bi hosgeldin ettiler ya neyapiyorsun ya tekrar gelcenmi
ne düsünüyorsun felan hic bir sey yok. insan bir sorar yapmacikta olsa yani
ondan dolayi sinir oldum ve birdaha ne aradim nede onlar aradi.. böylece maya sayfamizda kapanmis olduu
benim diyecegim insallah hayirlisi olur sizin icin.. belki size iyi gelir
rabbim hepimize nasip etsin bir bebiss
slm

hemşerilerim benim ne güzel memleketden birileriyle karşılaşmak Allah bu yolda hayırlısıyla ilerlememizi nasip etsin inş.hepimiz pozitif sonuçlarla yazarız buraya...

Canım benim bende de pko var ben onu sorundan bile saymıyorum :) aslında tüp bebekte avantajlı bile çünkü yumurtan bol oluşuyor.Bol su iç canım birde protein al. Ohss diye bir sorun var cünkü

ciddi misn? :) ama sorun ya.. ben 6 yıldır evliyim 5 yıldır da bu çabaların içindeyim klomen- çatlatma iğnesi, 3 aşılama. şimdi de tüp bebek bakalım ne olacak.bazen çok umutlanıyorum bazen da umudum kırılıyor.. inş. iyi olur..

Canım benim bende de pko var ben onu sorundan bile saymıyorum :) aslında tüp bebekte avantajlı bile çünkü yumurtan bol oluşuyor.Bol su iç canım birde protein al. Ohss diye bir sorun var cünkü

ciddi misn? :) ama sorun ya.. ben 6 yıldır evliyim 5 yıldır da bu çabaların içindeyim klomen- çatlatma iğnesi, 3 aşılama. şimdi de tüp bebek bakalım ne olacak.bazen çok umutlanıyorum bazen da umudum kırılıyor.. inş. iyi olur..

Sendemi samsundasın

Merhaba suer cep telden okuyorum sureklı yazını da gorunce yazayım
Dedım canım benım esımın sperm sayısı cok cok az
Yasım 33 olacak ekımdeo nedenle zaman gecmeden denemek ıstıyoruz
Esım ıstıyor. gercı nasıp dıyor olursa onun ıcın ıstıyorum ben.
Sayı asılama ıcın de yeterlı degıl en son testte 72bın cıktı dırek mıkro
Enjeksıyon yazdı doktor ılk deneme olacak bugun adet oldum aradım sabah 8 bucukta
Gıdıyorum korkuyorum cok ınsallah allah sabrını verır dayanma gucu verır
Muayene bıle zor ya.sızın de hıkayenız degısıkmıs kendılıgınden olduysa
Yıne olur Allahın ısı ıste kendılıgınden oluyo ama ugrasınca olmamıs ınsallah
Yıne kendılıgınden olur
hayırlısı olur ınsallah hepımız ıcın

hayal merhaba yazını okudum biraz tedirginsin anlaşılan rahat ol herşey yolunda ilerler inş.aminn herşeyin hayırlısı

Canım senin boyun kilon kaç bu hastalığı yenmek için kilo vermek şart kilonun boyundan 3-4 kg az olması lazım oda en az.Kontrole gittin mi kaç yumurtan var su anda ?

Canım senin boyun kilon kaç bu hastalığı yenmek için kilo vermek şart kilonun boyundan 3-4 kg az olması lazım oda en az.Kontrole gittin mi kaç yumurtan var su anda ?

malesef kilo problemim var biraz tüp bebek öncesi 5 kilo versen iyi olur demişti dr ama geçen ay doğum kontrol hapı kullandım, ve işler kontrolümden çıktı :) kilo veremedm ama almadım da. bu ara da verebilir mym bilmem. ilaca daha yeni başladım ilk kontrolüm yarın yumurta var mı yok mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…