haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Canım hiç korkma umarım herşey dilediğin gibi olur. Sorun erkekte olursa tüp bebekle hamile kalma şansı daha yüksek diye biliyorum.
Benimde karnım ağrımaya başladı iki üç güne adet olurum herhalde. Seninle aşagı yukarı aynı zamanda yaptırıcaz.
İnşallah ikimiz içinde hayırlısı olur.
Gelişmeleri yazarsan sevinirim.

Yok canım ben ankaradayım memleketim samsun ben gatada tedaviye başladım çok memnunum doktorum çok ilgili...

Canım bende aslen ankaralıyım. Eşimin işi dolayısıyla 6 yıl önce taşındık. Ama samsuna resmen aşık olduk
Kendi memleketimden çok seviyorum.
Burası bize ankaradan sonra cennet gibi geldi.

Canım bende adet olamıyordum bir türlü hatta 7-8 ay yani kilom vardı 10 kilo verdim son 1 senedir normal her ay adet oluyorum ilk kiloları verdiğim gibi adet olmaya başladım birde her akşam yürüyüş yapmaya çalışıyorum bizlerin hareket etmeside gerekliymiş.Öyleki doktor ilk muayene ettiği zaman yumurtan çatlamış demişti yani eşimde problem olmasa kendiliğimden hamile kalmıştım şimdiye kadar ama ne yapalım herşeyin hayırlısı nasip böyleymiş,muhakkak ve muhakkak kilo vermelisin inan bana sen kendiliğinden hamile kalabilirsin

ben adet oluyorum kendiliğimden arada gecikmeler olsada. bana da her gittiğim doktor kendiliğinden de kalabilirsin diyor ama 2,5 aylık evliyken bir kimyasal gebelikten sonra bir icraatım olmadı..

benimde tedavim başladı 2.denemem bantlara başladım,bahçecide tedavim dr.halit fırat erdenle olacak inşallah herşey yolunda gider herkesden dua bekliyorum

hayal merhaba yazını okudum biraz tedirginsin anlaşılan rahat ol herşey yolunda ilerler inş.aminn herşeyin hayırlısı

Saol canım aynen oyle cok tedırgınım sen daha once denedın mı
Benım ılk deneme olacak ınsallah cok canım yanmaz gelır gecer ve
Olumlu sonuc alırım hepımız oyle cok zor bır surecmıs ısyerınde
Islerım de o kadar yogun kı arada bunu da gızlıce yurutmem gerekıyor yarın
Sabah gıdıcem bakalım neler olacak hepımızın sansı acık olur hersey su gıbı yolunda gecer
Insallah...

Kızlar sıze bısey sorucam benım ıdrar tahlılımde ıltıhap cıkıyor doktor uromısın sase verdı
Antıbıyotıık ıceren bı ılac gece ıcıyosun sabaha kadar vucutta kalıyo ve ertesı gun
Bol su ıcerek ıdrar yollarını temızlıyor ve atılıyor vucuttan
Ben ıkı gun once unuttum yapmay yarın da tedavıye baslayacagım
Sımdı ıltıhap da sorun olabılır bu ılacı ıcersem ılacın zararı olur mu kı
Antıbıyotık kullanımı ıle ılgılı bılgısı olan var mı tedavı sırasında

Merhabalar,
Foruma yeni üye oldum. Aslında uzun zamandır takip ediyordum ama yazmak bugüne kısmetmiş :)
3 başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemem. 1 Haziranda tek embriyo transferi yapıldı.
Son iki aşılama ile tüp bebek denemesi aynı merkezde oldu. 12 haziranda BHcg istendi.
En erken ne zaman sonuç alabilirim sizce? Evdeyim sürekli uzanır vaziyette.
Garip duygular içerisindeyim. Rabbim inşallah hepimizin sesini duyar ve hepimizin yüzünü güldürür.
Herkes için hayırlısını diliyorum.
İyi akşamlar.

Merhaba kizlar,bizimde ilk ilk tup bebek denememiz olacak hayirlisi ile...tedavimin 2 gunu gunu bugun..Allah bu ay hepimize o guzel duyguyu yasatir insallah

merhaba

Amin...Hayırlısı olsun inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…