- Konu Sahibi sadecedilek
-
Merhaba suer cep telden okuyorum sureklı yazını da gorunce yazayım
Dedım canım benım esımın sperm sayısı cok cok az
Yasım 33 olacak ekımdeo nedenle zaman gecmeden denemek ıstıyoruz
Esım ıstıyor. gercı nasıp dıyor olursa onun ıcın ıstıyorum ben.
Sayı asılama ıcın de yeterlı degıl en son testte 72bın cıktı dırek mıkro
Enjeksıyon yazdı doktor ılk deneme olacak bugun adet oldum aradım sabah 8 bucukta
Gıdıyorum korkuyorum cok ınsallah allah sabrını verır dayanma gucu verır
Muayene bıle zor ya.sızın de hıkayenız degısıkmıs kendılıgınden olduysa
Yıne olur Allahın ısı ıste kendılıgınden oluyo ama ugrasınca olmamıs ınsallah
Yıne kendılıgınden olur
hayırlısı olur ınsallah hepımız ıcın
Yok canım ben ankaradayım memleketim samsun ben gatada tedaviye başladım çok memnunum doktorum çok ilgili...
Canım bende adet olamıyordum bir türlü hatta 7-8 ay yani kilom vardı 10 kilo verdim son 1 senedir normal her ay adet oluyorum ilk kiloları verdiğim gibi adet olmaya başladım birde her akşam yürüyüş yapmaya çalışıyorum bizlerin hareket etmeside gerekliymiş.Öyleki doktor ilk muayene ettiği zaman yumurtan çatlamış demişti yani eşimde problem olmasa kendiliğimden hamile kalmıştım şimdiye kadar ama ne yapalım herşeyin hayırlısı nasip böyleymiş,muhakkak ve muhakkak kilo vermelisin inan bana sen kendiliğinden hamile kalabilirsinmalesef kilo problemim var biraz tüp bebek öncesi 5 kilo versen iyi olur demişti dr ama geçen ay doğum kontrol hapı kullandım, ve işler kontrolümden çıktı :) kilo veremedm ama almadım da. bu ara da verebilir mym bilmem. ilaca daha yeni başladım ilk kontrolüm yarın yumurta var mı yok mu bilmiyorum.
Canım bende adet olamıyordum bir türlü hatta 7-8 ay yani kilom vardı 10 kilo verdim son 1 senedir normal her ay adet oluyorum ilk kiloları verdiğim gibi adet olmaya başladım birde her akşam yürüyüş yapmaya çalışıyorum bizlerin hareket etmeside gerekliymiş.Öyleki doktor ilk muayene ettiği zaman yumurtan çatlamış demişti yani eşimde problem olmasa kendiliğimden hamile kalmıştım şimdiye kadar ama ne yapalım herşeyin hayırlısı nasip böyleymiş,muhakkak ve muhakkak kilo vermelisin inan bana sen kendiliğinden hamile kalabilirsin
slm kızlar bende bugün tedawimin ikinci günündeyim rabbim hepimize kolaylıklar wersin insallahhhh...
hayal merhaba yazını okudum biraz tedirginsin anlaşılan rahat ol herşey yolunda ilerler inş.aminn herşeyin hayırlısı
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
slm kızlar bende bugün tedawimin ikinci günündeyim rabbim hepimize kolaylıklar wersin insallahhhh...
cok tsk.ederim tatlm haya_32 canm korkma benimde ilk tedawim bugun tedawimin ikinci günü igneler hic acıtmıyor zaten
Kızlar sıze bısey sorucam benım ıdrar tahlılımde ıltıhap cıkıyor doktor uromısın sase verdı
Antıbıyotıık ıceren bı ılac gece ıcıyosun sabaha kadar vucutta kalıyo ve ertesı gun
Bol su ıcerek ıdrar yollarını temızlıyor ve atılıyor vucuttan
Ben ıkı gun once unuttum yapmay yarın da tedavıye baslayacagım
Sımdı ıltıhap da sorun olabılır bu ılacı ıcersem ılacın zararı olur mu kı
Antıbıyotık kullanımı ıle ılgılı bılgısı olan var mı tedavı sırasında
canm yarn gittignde doktra sor onu
arkadaşlar var mı haziran 2012 de tüp bebek yaptıracak benden başka kimse. olsa ne güzel olurdu :)
Merhabalar,
Foruma yeni üye oldum. Aslında uzun zamandır takip ediyordum ama yazmak bugüne kısmetmiş :)
3 başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemem. 1 Haziranda tek embriyo transferi yapıldı.
Son iki aşılama ile tüp bebek denemesi aynı merkezde oldu. 12 haziranda BHcg istendi.
En erken ne zaman sonuç alabilirim sizce? Evdeyim sürekli uzanır vaziyette.
Garip duygular içerisindeyim. Rabbim inşallah hepimizin sesini duyar ve hepimizin yüzünü güldürür.
Herkes için hayırlısını diliyorum.
İyi akşamlar.
Nurdah haklısın canım bu gece ıcmeyeyım o zaman yarın sorarım ıc derse yarın aksam ıcerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?