- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
- Konu Sahibi sadecedilek
-
Merhaba kizlar,bizimde ilk ilk tup bebek denememiz olacak hayirlisi ile...tedavimin 2 gunu gunu bugun..Allah bu ay hepimize o guzel duyguyu yasatir insallah
Merhabalar,
Foruma yeni üye oldum. Aslında uzun zamandır takip ediyordum ama yazmak bugüne kısmetmiş :)
3 başarısız aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemem. 1 Haziranda tek embriyo transferi yapıldı.
Son iki aşılama ile tüp bebek denemesi aynı merkezde oldu. 12 haziranda BHcg istendi.
En erken ne zaman sonuç alabilirim sizce? Evdeyim sürekli uzanır vaziyette.
Garip duygular içerisindeyim. Rabbim inşallah hepimizin sesini duyar ve hepimizin yüzünü güldürür.
Herkes için hayırlısını diliyorum.
İyi akşamlar.
hoşgeldin. benimde tedavide 4.günüm beraber sayılırız. :)
hosbuldum canim,sen nerde basladin tedaviye.Cok tuhaf duygularmis bunlar,benim resmen icim kayniyor,senin durumlar nasil
evet sor canm daha iyi olur sen hangi merkezde yaptırcan sizin sorununuz nedir tatlımm????
ben umut tüp bebekteyim. aynı durumdayım bazen çok umutlu bazen çok umutsuz. öyle gidiyor. yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek dr.
bende umuttayım canım,benimde cuma gunu kontrolum.Insallah hayirli olumlu sonuclar aliriz.
inşallah.problem neydi sizde? bi de doktorun kim? çok soru sordum galiba.. :)
Ben samsundayım fakultede yaptırıcam bızım sıddetlı erkek ınfertılıtesı sorun
Esıme olıgoteratoozo spermı teshısı kondu ılk testte hatta 0 dı
Sonrakılerde 100 bın cıktı senın durum neydı azosper forumundan
Bılıyorum senı tese mı yaptırcaktınız canım yoksa dogal cıkıs olmus muydu
Doktorum Suleyman Bey, bizim sorunumuz hem sperm az,hem yavas ve morfoloji kotu.Ustelik bende minikte olsa cikolata kisti var.Ben 26 yasimdayim esimde 33.Normalde Izmirde yasiyorum tedavi icin geldim istanbula.Ailemin yaninda kaliyorum(evlenmeden onve Istanbulda yasiyordum).esim izmirde hala,yumurta toplamada gelecek.Hem esimden ayri olmanin hemde tedavinin stresi var bende.Sizdeki sorun neydi
ewet esim azosperm malesef m.tese olcaz insallah bulunur spermlerimiz
Insallah canım ınsallah bulunur merakla beklıyorum senın sonucu da genetık test yaptırdınız mı bızım sayı cok az oldugu ıcın doktor ıstedı neyse kı bıse cıkmadı azosperm ve
Bızım gıbılerde yapılıyor
iyi akşamlar,hoşgeldin. transferin yapılmış hayırlı olsun.1 hafta sonra hayırlı haberini verirsin inşallah buradan :)
Saol canım aynen oyle cok tedırgınım sen daha once denedın mı
Benım ılk deneme olacak ınsallah cok canım yanmaz gelır gecer ve
Olumlu sonuc alırım hepımız oyle cok zor bır surecmıs ısyerınde
Islerım de o kadar yogun kı arada bunu da gızlıce yurutmem gerekıyor yarın
Sabah gıdıcem bakalım neler olacak hepımızın sansı acık olur hersey su gıbı yolunda gecer
Insallah...
Canım bende aslen ankaralıyım. Eşimin işi dolayısıyla 6 yıl önce taşındık. Ama samsuna resmen aşık olduk
Kendi memleketimden çok seviyorum.
Burası bize ankaradan sonra cennet gibi geldi.
merhaba arkadaşlar benim pazartesi yumurtalarım toplandı 7 tane 5 ine işlem yapılmış 3 ü döllenmiş yarın transferim var hayırlısı ile ancak benim hala ağrım var kasıklarımda sizdede öyle oldumu çok şiddetli değil ancak sanki yumurtalıklarım ağrıyor jelide kullanıyorum ağrı kesicide içmedim bilgisi olan varmı lütfen endişeleniyorum
merhaba kizlar.. bizde turkiyeye geldik ve doktorumuz ile ilk gorusmemizi yaptik.. bir hafta icerisinde regl olmayi bekliyorum tedaviye baslayacagiz.. cok heyecanliyim.. sizler ne alemdesiniz? tedaviye baslayipta sonuc alanimiz oldumu? cok opuyorum herkezi.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?