haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

iyi akşamlar,hoşgeldin. transferin yapılmış hayırlı olsun.1 hafta sonra hayırlı haberini verirsin inşallah buradan :)

evet sor canm daha iyi olur sen hangi merkezde yaptırcan sizin sorununuz nedir tatlımm????

Ben samsundayım fakultede yaptırıcam bızım sıddetlı erkek ınfertılıtesı sorun
Esıme olıgoteratoozo spermı teshısı kondu ılk testte hatta 0 dı
Sonrakılerde 100 bın cıktı senın durum neydı azosper forumundan
Bılıyorum senı tese mı yaptırcaktınız canım yoksa dogal cıkıs olmus muydu

inşallah.problem neydi sizde? bi de doktorun kim? çok soru sordum galiba.. :)

Doktorum Suleyman Bey, bizim sorunumuz hem sperm az,hem yavas ve morfoloji kotu.Ustelik bende minikte olsa cikolata kisti var.Ben 26 yasimdayim esimde 33.Normalde Izmirde yasiyorum tedavi icin geldim istanbula.Ailemin yaninda kaliyorum(evlenmeden onve Istanbulda yasiyordum).esim izmirde hala,yumurta toplamada gelecek.Hem esimden ayri olmanin hemde tedavinin stresi var bende.Sizdeki sorun neydi

ewet esim azosperm malesef m.tese olcaz insallah bulunur spermlerimiz

bizim sorunumz pko. doktorum ulun bey. senin durumun zormuş zaten bu tedavi süreci stresli, bir de eşinden ayrı olunca katlanmıştır. allah yardımcın olsun.inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz..

ewet esim azosperm malesef m.tese olcaz insallah bulunur spermlerimiz

Insallah canım ınsallah bulunur merakla beklıyorum senın sonucu da genetık test yaptırdınız mı bızım sayı cok az oldugu ıcın doktor ıstedı neyse kı bıse cıkmadı azosperm ve
Bızım gıbılerde yapılıyor

yaptırdık normal cıktı allaha sükür.....

merhaba kizlar.. bizde turkiyeye geldik ve doktorumuz ile ilk gorusmemizi yaptik.. bir hafta icerisinde regl olmayi bekliyorum tedaviye baslayacagiz.. cok heyecanliyim.. sizler ne alemdesiniz? tedaviye baslayipta sonuc alanimiz oldumu? cok opuyorum herkezi.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

merhaba arkadaşlar benim pazartesi yumurtalarım toplandı 7 tane 5 ine işlem yapılmış 3 ü döllenmiş yarın transferim var hayırlısı ile ancak benim hala ağrım var kasıklarımda sizdede öyle oldumu çok şiddetli değil ancak sanki yumurtalıklarım ağrıyor jelide kullanıyorum ağrı kesicide içmedim bilgisi olan varmı lütfen endişeleniyorum

Rahat ol canım özellikle stres yapma Hayırlısı olur inş. benim üçüncü sayılır...

Canım bende aslen ankaralıyım. Eşimin işi dolayısıyla 6 yıl önce taşındık. Ama samsuna resmen aşık olduk
Kendi memleketimden çok seviyorum.
Burası bize ankaradan sonra cennet gibi geldi.

Ben senin memleketinde sende benim memleketimde :))) güzel bir tesadüf Samsun gerçekden mükemmel bir şehir...

hadi hayırlısı canım inş.bebişin sana sıkı sıkı tutunur ağrıların normal 3 gün devam eder şiddetli olmasada kasıklarında hafif bir ağrı ve batma oluşur.

Hoşgeldin canım inş. bebişinle birlikte dönersin bizim tedavimiz aynı zamana denk geliyor bende regal olmayı bekliyorum amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…