haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

bende senin gibiyim işyerinden yürütecem ve iş arkadaşlarımlada paylaşmıyacam.benim tedevim dondurulmuşlarala olacak oyüzden çok fazla kliniğe gitmiyecem ama transferden sonra işe başlasam mı izin mi alsam bilemedim izin alsam evde kafayı yiyecem izin almasam işe gelip gidince yorulacam bu seferde bundan dolayı tutmaz diye korkuyorum kararsızım işte

Merhaba arkadaşlar,

Ben doktordan geldim ama moralim bozuldu biraz tedaviye bu ay başlayamazmışım kistler var dedi doğum kontrol hapı verdi geçen ay neden vermemişti anlamadım biz de sadece genetik test için bekliyorduk neyse hayırlısı olsun herşeyde bir hayır vardır dedik önümüze bakacağız ama en kötüsü rapor alamıyorum tedaviyi kendimiz karşılamak zorundaymışız 3 yıl evlilik süresi şartı gerekiyormuşuz bu şart sadece azospermi olursa kalkıyormuş, bizde az da olsa sperm varmış, bu baya kötü oldu toplam 6 bin tl civarı masraf çıkıyormuş, inşallah birinci denemede olur yoksa yandık demektir. Ayrıca muayenede yine canım yandı adet olunca zaten sızlıyor bugun 2.gün bi de ultrasonu sokunca kasılıyorum ya sadece ben mi böyleyim acaba.... neyse arkadaşlar 1 ay daha bekliyeceğim burda en azından sizlerin güzel haberlerini alırım bu ay da moralim yerine gelir bana umut olursunuz inşallah Allah hepinize kolaylıklar versin....

Merhaba canım bence transferden sonra al riske atma en azından 1 hafta, ben de iznimi başlayacağım diye planlamıştım artık erteleyeceğim sen de dinlen canım....

hayırlısı olsun canım bundada vardır bir hayır moralini bozma...

Merhaba canım bence transferden sonra al riske atma en azından 1 hafta, ben de iznimi başlayacağım diye planlamıştım artık erteleyeceğim sen de dinlen canım....

bencede iznini kullan o kadar eziyet çekiyosun riske atma inş. hayırlı hepimiz hayırlı haberler yazarız buraya

canm tedawin ertelenmis ama olsun sakn kendini üzme herseyde bi hayr wardr.ins.bidahaki aya kawusursun bebegine....

Hakinda hayırlısı olsun ben de bugün gittim ve tedaviye başladık ama aynen benim de önce söktürücü sonra doğum kontrol hapı kullanmami söylediler o zaman da ramazana denk geldiği için ben 2kutu kullanmayı istedim ki bayram sonrasına denk gelsin diye ama morelim çok bozuk değil bunda da vardir bir hayır bu arada pazar günü karnına şiddetli ağrı girdi ve hala da devam ediyor du ağrılarım nedeni işe kist yırtılma yapmış ve kanama yapmış ondan dolayı

kızlar bu gün kontrolüm vardı, gonal f ile beraber cetrotide da kullanmaya başla dedi doktor. az önce yaptım ama yaptığım yer hafifçe kabardı ve kaşınıyor :S

kızlar bu gün kontrolüm vardı, gonal f ile beraber cetrotide da kullanmaya başla dedi doktor. az önce yaptım ama yaptığım yer hafifçe kabardı ve kaşınıyor :S

caının kaşınması ve kabarması normal ilacın yan etkilerinde öyle yazıyordu hayırlı olsun tedawin sorununuz neydi sizn bnde tedawimin 3. günündeyim bizim sorunda erkek faktörü allah hepimizin yardmcısı olsn ilk denenmenmi

canm tedawin ertelenmis ama olsun sakn kendini üzme herseyde bi hayr wardr.ins.bidahaki aya kawusursun bebegine....

Evet canım öyle oldu ertelendi 13 nisanda gitmiştim ben ilk defa o zaman neden vermedi doğum kontrol hapı anlamadım genetik test sonucunu bekleyene kadar ben de hazırlanmmış olabilirdim hayırlııs olsun aslına bakarsan gerçekten hazır mıydım bilmiyorum ya ben de öyle düşünüyorum herşeyde bir hayır vardır belki olamayacaktı bu ay, en azından sizin güzel haberlerinizi alırım da biraz morale başlarım tedaviye onun için buralardayım hala....

bende dün başladım canım ona bendede aynı kaşıntı ve ağrı yaptı hatta halen acıyor
birden endişelendim kızardı, kabardı, acıdı.. ne oluyor dedim ama geçti çok şükür, kızarıklık devam ediyor ama acısı ve kaşıntısı geçti.

evet normalmiş, zaten geçti büyük oranda rahatladım ben de. pko luyum ben ilk denemem evet.5. gün oldu benim tedavide. hepimiz müjdeli haberler alırız inşallah tedavilerin sonunda..

Kızlar sizinde iğne yaptıktan sonra göbeğiniz kanıyor mu benim bazen kanıyor ve acıyor bu iğneler moralimi bozmaya başladı

ilk kez bu gün kanadı benm de ama öyle çok acımıyor. moralini bozma. inşallah bunlar çektiğimiz son sıkıntılar olacak. bundan sonraki acı doğum sancısı olur inş.

evet canım iğne bazen kanatıyor bendede oluyor ilk başlarda daha kolay acısız yapıyorum sonraları karnım gerildiğinden heralde zorlaşıyor yapmak
bende lucrin yapıyorum bugün 6.yı yapıcam inşallah adetim gecikmezde çabuk kurtulurum bundan

Arkadaşlar bu arada yumurtalara iyi gelecek beslenme biçimi nasıl bilen var mı bu 1 ayda belki biraz beslenmeme dikkat ederim de etkisi olabilir....

Arkadaşlar bu arada yumurtalara iyi gelecek beslenme biçimi nasıl bilen var mı bu 1 ayda belki biraz beslenmeme dikkat ederim de etkisi olabilir....

olmazmı canım var tabiki ben nisan ayında beslenmeme çok dikkat ettim ama hiç faydası olmamış transfer olmadan tedavi bitti bence ne yaparsan yap olması gereken ne ise o oluyor bu ay herşeyi oluruna bıraktım hayırlısı ne ise o olur inş.

Nasıl canım tedavin iptal mi edildi ya da döllenme mi olmadı, ya ben hiç aklıma getirmemiştim bunları, doğru bunlar da olabilir değil mi?

Nasıl canım tedavin iptal mi edildi ya da döllenme mi olmadı, ya ben hiç aklıma getirmemiştim bunları, doğru bunlar da olabilir değil mi?

evet olabiliyor ama sen yinede aklına getirme canım.ilk tüp bebek yaptırdığımızda sorunumuz erkek faktörüydü bu sefer erkek faktörü artı benim yumurtalarım kalitesiz çıktı ve döllenme oluşmadı tedavi bitirildi.bir ay ara verdik haftaya tekrar başlıcaz hayırlısı bakalım inş. bu sefer olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…