- Konu Sahibi sadecedilek
-
Saol canım aynen oyle cok tedırgınım sen daha once denedın mı
Benım ılk deneme olacak ınsallah cok canım yanmaz gelır gecer ve
Olumlu sonuc alırım hepımız oyle cok zor bır surecmıs ısyerınde
Islerım de o kadar yogun kı arada bunu da gızlıce yurutmem gerekıyor yarın
Sabah gıdıcem bakalım neler olacak hepımızın sansı acık olur hersey su gıbı yolunda gecer
Insallah...
bende senin gibiyim işyerinden yürütecem ve iş arkadaşlarımlada paylaşmıyacam.benim tedevim dondurulmuşlarala olacak oyüzden çok fazla kliniğe gitmiyecem ama transferden sonra işe başlasam mı izin mi alsam bilemedim izin alsam evde kafayı yiyecem izin almasam işe gelip gidince yorulacam bu seferde bundan dolayı tutmaz diye korkuyorum kararsızım işte
Merhaba arkadaşlar,
Ben doktordan geldim ama moralim bozuldu biraz tedaviye bu ay başlayamazmışım kistler var dedi doğum kontrol hapı verdi geçen ay neden vermemişti anlamadım biz de sadece genetik test için bekliyorduk neyse hayırlısı olsun herşeyde bir hayır vardır dedik önümüze bakacağız ama en kötüsü rapor alamıyorum tedaviyi kendimiz karşılamak zorundaymışız 3 yıl evlilik süresi şartı gerekiyormuşuz bu şart sadece azospermi olursa kalkıyormuş, bizde az da olsa sperm varmış, bu baya kötü oldu toplam 6 bin tl civarı masraf çıkıyormuş, inşallah birinci denemede olur yoksa yandık demektir. Ayrıca muayenede yine canım yandı adet olunca zaten sızlıyor bugun 2.gün bi de ultrasonu sokunca kasılıyorum ya sadece ben mi böyleyim acaba.... neyse arkadaşlar 1 ay daha bekliyeceğim burda en azından sizlerin güzel haberlerini alırım bu ay da moralim yerine gelir bana umut olursunuz inşallah Allah hepinize kolaylıklar versin....
Merhaba canım bence transferden sonra al riske atma en azından 1 hafta, ben de iznimi başlayacağım diye planlamıştım artık erteleyeceğim sen de dinlen canım....
Merhaba arkadaşlar,
Ben doktordan geldim ama moralim bozuldu biraz tedaviye bu ay başlayamazmışım kistler var dedi doğum kontrol hapı verdi geçen ay neden vermemişti anlamadım biz de sadece genetik test için bekliyorduk neyse hayırlısı olsun herşeyde bir hayır vardır dedik önümüze bakacağız ama en kötüsü rapor alamıyorum tedaviyi kendimiz karşılamak zorundaymışız 3 yıl evlilik süresi şartı gerekiyormuşuz bu şart sadece azospermi olursa kalkıyormuş, bizde az da olsa sperm varmış, bu baya kötü oldu toplam 6 bin tl civarı masraf çıkıyormuş, inşallah birinci denemede olur yoksa yandık demektir. Ayrıca muayenede yine canım yandı adet olunca zaten sızlıyor bugun 2.gün bi de ultrasonu sokunca kasılıyorum ya sadece ben mi böyleyim acaba.... neyse arkadaşlar 1 ay daha bekliyeceğim burda en azından sizlerin güzel haberlerini alırım bu ay da moralim yerine gelir bana umut olursunuz inşallah Allah hepinize kolaylıklar versin....
kızlar bu gün kontrolüm vardı, gonal f ile beraber cetrotide da kullanmaya başla dedi doktor. az önce yaptım ama yaptığım yer hafifçe kabardı ve kaşınıyor :S
kızlar bu gün kontrolüm vardı, gonal f ile beraber cetrotide da kullanmaya başla dedi doktor. az önce yaptım ama yaptığım yer hafifçe kabardı ve kaşınıyor :S
canm tedawin ertelenmis ama olsun sakn kendini üzme herseyde bi hayr wardr.ins.bidahaki aya kawusursun bebegine....
birden endişelendim kızardı, kabardı, acıdı.. ne oluyor dedim ama geçti çok şükür, kızarıklık devam ediyor ama acısı ve kaşıntısı geçti.bende dün başladım canım ona bendede aynı kaşıntı ve ağrı yaptı hatta halen acıyor
caının kaşınması ve kabarması normal ilacın yan etkilerinde öyle yazıyordu hayırlı olsun tedawin sorununuz neydi sizn bnde tedawimin 3. günündeyim bizim sorunda erkek faktörü allah hepimizin yardmcısı olsn ilk denenmenmi
Kızlar sizinde iğne yaptıktan sonra göbeğiniz kanıyor mu benim bazen kanıyor ve acıyor bu iğneler moralimi bozmaya başladı
Arkadaşlar bu arada yumurtalara iyi gelecek beslenme biçimi nasıl bilen var mı bu 1 ayda belki biraz beslenmeme dikkat ederim de etkisi olabilir....
Arkadaşlar bu arada yumurtalara iyi gelecek beslenme biçimi nasıl bilen var mı bu 1 ayda belki biraz beslenmeme dikkat ederim de etkisi olabilir....
olmazmı canım var tabiki ben nisan ayında beslenmeme çok dikkat ettim ama hiç faydası olmamış transfer olmadan tedavi bitti bence ne yaparsan yap olması gereken ne ise o oluyor bu ay herşeyi oluruna bıraktım hayırlısı ne ise o olur inş.
Nasıl canım tedavin iptal mi edildi ya da döllenme mi olmadı, ya ben hiç aklıma getirmemiştim bunları, doğru bunlar da olabilir değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?