haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

İnşallah tekrar karşılaşmazsın ama iğneleri vurundun yumurtaların toplandı o kadar sıkıntıya katlandın ve iptal kötü bir durum artık daha neler duyacağım. Biz de sadece eşimin sperm sayısı az bende sorun yok diye düşünürken şimdi bu durum moralimi bozdu. ilaçlar yumurtaları her halikarda halleder diye düşünüyordum ben, baya ağır hormon ilaçları çünkü....

bu tür sorunları duyduğun zaman takılma acaba bendedemi olucak deme çünkü herkezin farklı bir sorunu var rahat olmaya çalış.benim yumurta toplama işlemine kadar herşey normaldi her muayenede çok iyi denildi çok ilginçtirki yumurtalar toplandı ve sonrası şok insan nelerle karşılaşıyo ben bunları yaşıcakmışım çok şükür çabuk toparladım kendimi hiç ara vermeden tekrar başlamak istedim...

Tamam canım moralımı bozmamaya calısacagım bence sen de ara vermemekle en dogrusunu yapmıssın cunku beklemek kafayı daha cok karıstırıyor tabı hersey nasıp hepımızın ıslerı rast gıder ınsallah...

Merhaba canım hoş geldin.benim pazartesi yumurtalar toplanacak sanırım şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür kasıklarımda gerginlik var bu ara.

merhaba benimde pazartesi yumurtalar toplanıcak ve bende de aynı şekilde kasıklarımda gerginlik var ağrı var tedavimiz aynı zaman larda inşallah pozitif sonuçları alırız hepimiz haziran ayı bereketli olsunnn

merhaba benimde pazartesi yumurtalar toplanıcak ve bende de aynı şekilde kasıklarımda gerginlik var ağrı var tedavimiz aynı zaman larda inşallah pozitif sonuçları alırız hepimiz haziran ayı bereketli olsunnn
Hayırlısı olsun ikimiz içinde inşallah.Kaç yumurtan olduğu bellimi birde ilac dozun ne?

Kızlar ben progon 300 kullanıyorum bugün 4. Ignemi oldum ama kasıklarmda sancılar basladı bu normalmi agrılar acaba

Hayırlısı olsun ikimiz içinde inşallah.Kaç yumurtan olduğu bellimi birde ilac dozun ne?

inşallah hayırlısı olur

kaç yumurtam olduğu tahmini olarak 10 dedi doktorum ama az yumurta olsun kaliteli olsun diye uğraşıyo ilaç dozum puregon kullanıyorum günlük 150 doz kullandım hala devam ediyorum 150 ile yüksek ihtimalle artık pazartesi toplarız dediler senin nasıl ilaç dozun ve yumurta sayın belli mi?

ben Gonal f 150 ile başladım yavaş yavaş düşürdü bu akşamdan itibaren 75 dozla devam ediyorum.Yumurta sayısı hakkında pek net birşey demiyor doktorum ama gidişat iyi dedi.

ben Gonal f 150 ile başladım yavaş yavaş düşürdü bu akşamdan itibaren 75 dozla devam ediyorum.Yumurta sayısı hakkında pek net birşey demiyor doktorum ama gidişat iyi dedi.

anladım canım güzel benim dozajı düşürmedi çünkü aralarında küçük yumurtalar da varmış aynı boya gelmeleri gerekiyor dedi 150 ile başladık öyle devam ediyoruz.nerde tedavi oluyorsun.ilk denemen mi?

evet ilk denemem.medicana tedavi görüyorum.her gün yeni birşeyler öğreniyorum aslında heyecanlı bir süreç ama tekrarı olmasın bu heyecanın , umarım son olur :)

evet ilk denemem.medicana tedavi görüyorum.her gün yeni birşeyler öğreniyorum aslında heyecanlı bir süreç ama tekrarı olmasın bu heyecanın , umarım son olur :)

evet haklısın umarım son olur benim dondurulmuşu da sayarsak 3.denemem bende son olsun inşallah diyorum.başladığımızda hiç bişi bilmiyorduk ama kim ne derse tamam diyorduk.hala yeni şeyler öğreniyoruz.hayırlısı ve kısmet artık pazartesi ikimizede kolay gelsin o zaman.

merhaba
benim durumumda olan kimse yok mu lütfen bana yardımcı olun.benim iki tüpümde tamamen kapalı.tüp bebek önderdi doktor.temmuzda tedavim başlayacak.şimdi bana ne yapacaklar.bide bişe okudum geçen gün.tüpler tıkalıysa rahim içine bi sıvı akar mışşş ondan tüp bebek tutmayabilir miş.hsg de rahimde bişe çıkmadı.sadece tüplerim tıkalı...benide aranıza alın hadiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…