- Konu Sahibi sadecedilek
-
evet olabiliyor ama sen yinede aklına getirme canım.ilk tüp bebek yaptırdığımızda sorunumuz erkek faktörüydü bu sefer erkek faktörü artı benim yumurtalarım kalitesiz çıktı ve döllenme oluşmadı tedavi bitirildi.bir ay ara verdik haftaya tekrar başlıcaz hayırlısı bakalım inş. bu sefer olur...
İnşallah tekrar karşılaşmazsın ama iğneleri vurundun yumurtaların toplandı o kadar sıkıntıya katlandın ve iptal kötü bir durum artık daha neler duyacağım. Biz de sadece eşimin sperm sayısı az bende sorun yok diye düşünürken şimdi bu durum moralimi bozdu. ilaçlar yumurtaları her halikarda halleder diye düşünüyordum ben, baya ağır hormon ilaçları çünkü....
bu tür sorunları duyduğun zaman takılma acaba bendedemi olucak deme çünkü herkezin farklı bir sorunu var rahat olmaya çalış.benim yumurta toplama işlemine kadar herşey normaldi her muayenede çok iyi denildi çok ilginçtirki yumurtalar toplandı ve sonrası şok insan nelerle karşılaşıyo ben bunları yaşıcakmışım çok şükür çabuk toparladım kendimi hiç ara vermeden tekrar başlamak istedim...
Merhaba canım hoş geldin.benim pazartesi yumurtalar toplanacak sanırım şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür kasıklarımda gerginlik var bu ara.Eki Görüntüle 439311 kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum nasıl gidiyor tedavileriniz
Merhaba canım hoş geldin.benim pazartesi yumurtalar toplanacak sanırım şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür kasıklarımda gerginlik var bu ara.
canım hadi hayırlısı olsun rabbim yardımcın olsun inşallahMerhaba canım hoş geldin.benim pazartesi yumurtalar toplanacak sanırım şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür kasıklarımda gerginlik var bu ara.
Hayırlısı olsun ikimiz içinde inşallah.Kaç yumurtan olduğu bellimi birde ilac dozun ne?merhaba benimde pazartesi yumurtalar toplanıcak ve bende de aynı şekilde kasıklarımda gerginlik var ağrı var tedavimiz aynı zaman larda inşallah pozitif sonuçları alırız hepimiz haziran ayı bereketli olsunnn
Hayırlısı olsun ikimiz içinde inşallah.Kaç yumurtan olduğu bellimi birde ilac dozun ne?
inşallah hayırlısı olur
kaç yumurtam olduğu tahmini olarak 10 dedi doktorum ama az yumurta olsun kaliteli olsun diye uğraşıyo ilaç dozum puregon kullanıyorum günlük 150 doz kullandım hala devam ediyorum 150 ile yüksek ihtimalle artık pazartesi toplarız dediler senin nasıl ilaç dozun ve yumurta sayın belli mi?
ben Gonal f 150 ile başladım yavaş yavaş düşürdü bu akşamdan itibaren 75 dozla devam ediyorum.Yumurta sayısı hakkında pek net birşey demiyor doktorum ama gidişat iyi dedi.
Amin canım amin çıktık bir yola bakalım yüzümüz güler inşallahcanım hadi hayırlısı olsun rabbim yardımcın olsun inşallah
evet ilk denemem.medicana tedavi görüyorum.her gün yeni birşeyler öğreniyorum aslında heyecanlı bir süreç ama tekrarı olmasın bu heyecanın , umarım son olur :)anladım canım güzel benim dozajı düşürmedi çünkü aralarında küçük yumurtalar da varmış aynı boya gelmeleri gerekiyor dedi 150 ile başladık öyle devam ediyoruz.nerde tedavi oluyorsun.ilk denemen mi?
kızlar ben progon 300 kullanıyorum bugün 4. ıgnemi oldum ama kasıklarmda sancılar basladı bu normalmi agrılar acaba
evet ilk denemem.medicana tedavi görüyorum.her gün yeni birşeyler öğreniyorum aslında heyecanlı bir süreç ama tekrarı olmasın bu heyecanın , umarım son olur :)
ya kızlar soruma cwp werebilecek kimse yokmu?????
merhaba kusura bakma canım görmedim mesajını ama normal yumurtaların büyüdüğüne işaret bu iyi bişi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?