- Konu Sahibi sadecedilek
-
Eki Görüntüle 439311 kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum nasıl gidiyor tedavileriniz
Merhaba canım hoş geldin.benim pazartesi yumurtalar toplanacak sanırım şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür kasıklarımda gerginlik var bu ara.
canım hayırlısı olsun hakkınızda inşallah busefer alırız bebişlerimizi kucaklarımıza ben hala beklemedeyim haziran sonuna kadar bakalım hayırlısı olur inşallahhoşgeldin encan, dün gittim kontrole dr saydı da saydı yetişemedim 10 yada daha fazla yumurta vardı ilacın dozunu azıcık düşürdü. ama devam cumartesi yine kontole gideceğim ne zaman toplanır bilemiyorum.
o gerginlik bende de var sabah uyandığımda hissettim en çok tuvalete sıkışığım sandım tuvalete gittim ama geçmedi yumurtalardan dolayıymış demekki.
canım hayırlısı olsun hakkınızda inşallah busefer alırız bebişlerimizi kucaklarımıza ben hala beklemedeyim haziran sonuna kadar bakalım hayırlısı olur inşallah
canım hayırlısı olsun hakkınızda inşallah busefer alırız bebişlerimizi kucaklarımıza ben hala beklemedeyim haziran sonuna kadar bakalım hayırlısı olur inşallah
inşallah canım hayırlısı olsun bizimde düğün var düğünden sonra başlicam hayırlısıyla nasip kısmet bakalımherşeyin hayırlısı inş. hamiş olduğumuzu yazıcaz buraya...bende beklemedeyim regal olmama bir hafta var onun öncesi düğünler var ve bütün sitresimi atıp öyle başlıcam kafamıda boşaltıcam canlarım mümkün olduğu kadar rahat olmaya çalışın biliyorum çok zor ama bu zoru başarmak bizim elimizde...
Merhaba arkadaşlar,
Ben doktordan geldim ama moralim bozuldu biraz tedaviye bu ay başlayamazmışım kistler var dedi doğum kontrol hapı verdi geçen ay neden vermemişti anlamadım biz de sadece genetik test için bekliyorduk neyse hayırlısı olsun herşeyde bir hayır vardır dedik önümüze bakacağız ama en kötüsü rapor alamıyorum tedaviyi kendimiz karşılamak zorundaymışız 3 yıl evlilik süresi şartı gerekiyormuşuz bu şart sadece azospermi olursa kalkıyormuş, bizde az da olsa sperm varmış, bu baya kötü oldu toplam 6 bin tl civarı masraf çıkıyormuş, inşallah birinci denemede olur yoksa yandık demektir. Ayrıca muayenede yine canım yandı adet olunca zaten sızlıyor bugun 2.gün bi de ultrasonu sokunca kasılıyorum ya sadece ben mi böyleyim acaba.... neyse arkadaşlar 1 ay daha bekliyeceğim burda en azından sizlerin güzel haberlerini alırım bu ay da moralim yerine gelir bana umut olursunuz inşallah Allah hepinize kolaylıklar versin....
Kızlar sıze bısey sorucam benım ıdrar tahlılımde ıltıhap cıkıyor doktor uromısın sase verdı
Antıbıyotıık ıceren bı ılac gece ıcıyosun sabaha kadar vucutta kalıyo ve ertesı gun
Bol su ıcerek ıdrar yollarını temızlıyor ve atılıyor vucuttan
Ben ıkı gun once unuttum yapmay yarın da tedavıye baslayacagım
Sımdı ıltıhap da sorun olabılır bu ılacı ıcersem ılacın zararı olur mu kı
Antıbıyotık kullanımı ıle ılgılı bılgısı olan var mı tedavı sırasında
merhaba kızlar ,
tüp bebek istiyoruz ancak nerede yaptıracağımızı ve fiyatlarını bilmiyoruz.beylikdüzünde oturuyorum önerebileceğiniz doktorlar var mı?
bende umutta tedavi görüyorum dileksultan aynı devam ediyoruz cumartesi benimde kontrolum var canım bakalım ozaman opu gunune karar verir heralde yumurtalarımdan en buyugu 16 .ilk tedavımde 18-19 gıbıydı ama olsun ,inşallah onlar bize umut olur bebişimiz ollur hamileyim diye bağırırz buradan
herkese günydın kızlar evet bugün transferden sonra 3. günüm test günüm 18 haziran bakalım nasıl sabredicem .transferden sonra 2 gün evde dinlendim ve bugün işe başladım inşallah bebişim bana sımsıkı tutunmuştur .allah hepimizin yardımcısı olsun.
hayırlı olsun berencim, allah kolaylık versin. herhalde işin en zor kısmındasın. nasıl geçti transferin? ne durumdasın şimdi?
merhaba kızlarr
bugun son kontrolümüde oldum yumurtalar büyümüşler rahim kalınlığı 9,5 olmuş pazartesi yumurtalar toplanıcak iğneler de bitti bakalım neler olucak
beren inşallah tutunmuştur sana bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?