haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Eki Görüntüle 439311 kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum nasıl gidiyor tedavileriniz

hoşgeldin encan, dün gittim kontrole dr saydı da saydı yetişemedim 10 yada daha fazla yumurta vardı ilacın dozunu azıcık düşürdü. ama devam cumartesi yine kontole gideceğim ne zaman toplanır bilemiyorum.

Merhaba canım hoş geldin.benim pazartesi yumurtalar toplanacak sanırım şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür kasıklarımda gerginlik var bu ara.

o gerginlik bende de var sabah uyandığımda hissettim en çok tuvalete sıkışığım sandım tuvalete gittim ama geçmedi yumurtalardan dolayıymış demekki.

canım hayırlısı olsun hakkınızda inşallah busefer alırız bebişlerimizi kucaklarımıza ben hala beklemedeyim haziran sonuna kadar bakalım hayırlısı olur inşallah

canım hayırlısı olsun hakkınızda inşallah busefer alırız bebişlerimizi kucaklarımıza ben hala beklemedeyim haziran sonuna kadar bakalım hayırlısı olur inşallah

ay inşallah ya. öyle yumurtaları falan görünce b heyecanlandım ki, belki de biri doğacak bebeğimdir .

herşeyin hayırlısı inş. hamiş olduğumuzu yazıcaz buraya...bende beklemedeyim regal olmama bir hafta var onun öncesi düğünler var ve bütün sitresimi atıp öyle başlıcam kafamıda boşaltıcam canlarım mümkün olduğu kadar rahat olmaya çalışın biliyorum çok zor ama bu zoru başarmak bizim elimizde...

inşallah canım hayırlısı olsun bizimde düğün var düğünden sonra başlicam hayırlısıyla nasip kısmet bakalım

bende umutta tedavi görüyorum dileksultan aynı devam ediyoruz cumartesi benimde kontrolum var canım bakalım ozaman opu gunune karar verir heralde yumurtalarımdan en buyugu 16 .ilk tedavımde 18-19 gıbıydı ama olsun ,inşallah onlar bize umut olur bebişimiz ollur hamileyim diye bağırırz buradan

Canım çok üzüldüm gerçekten.
Hayırlısı böyleymiş.
Yine fakültede yaptırmayımı düşünüyorsun

Hayal canım bendede sanırım iltahap var. Alt taraftada hafif kaşıntı ve yanma var. Doktora gitmeyede üşendim.
Sen sordunmu tüp bebege engelmi acaba.
Bende iki yada üç gün sonra başlıycam tedaviye
Seni okuyunca endişelendim.
Offfff durdu durdu tam zamanını buldu.
Bu arada eşimde biraz erteleyelim istersen tatile gideriz dedi.
Onada canım sıkıldı

merhaba kızlar ,
tüp bebek istiyoruz ancak nerede yaptıracağımızı ve fiyatlarını bilmiyoruz.beylikdüzünde oturuyorum önerebileceğiniz doktorlar var mı?

merhaba kızlar ,
tüp bebek istiyoruz ancak nerede yaptıracağımızı ve fiyatlarını bilmiyoruz.beylikdüzünde oturuyorum önerebileceğiniz doktorlar var mı?

slm tatlm h.g bende beylikdüzünde oturuyorum ve umut tüp bebekte tedawi görüyorum şu an tawsiye ederim .iyi bi merkez cnm sizin sorununuz nedir????

benim o kadar büyük yoktu sanırım çarşamba gittiğimde.bakalım cumartesi ne diyecek...inşallah dediğin gibi olur. :)

kızlar bişey soracağım size. bu gün iğne yapacağım saatte evde olmayacağım ama gonal f in kutusunu da taşımak istemiyorum yanımda kullanacağım miktarı enjektörle ve soğutucuyla yanımda taşısam böylece iğneyi yaptıktan sonra taşımam gereken bir şey kalmamış olur yanımda. olr mu sizce?

herkese günydın kızlar evet bugün transferden sonra 3. günüm test günüm 18 haziran bakalım nasıl sabredicem .transferden sonra 2 gün evde dinlendim ve bugün işe başladım inşallah bebişim bana sımsıkı tutunmuştur .allah hepimizin yardımcısı olsun.

hayırlı olsun berencim, allah kolaylık versin. herhalde işin en zor kısmındasın. nasıl geçti transferin? ne durumdasın şimdi?

merhaba kızlarr
bugun son kontrolümüde oldum yumurtalar büyümüşler rahim kalınlığı 9,5 olmuş pazartesi yumurtalar toplanıcak iğneler de bitti bakalım neler olucak
beren inşallah tutunmuştur sana bebişin

hayırlı olsun berencim, allah kolaylık versin. herhalde işin en zor kısmındasın. nasıl geçti transferin? ne durumdasın şimdi?

saol canım transfer çok kolay geçti neredeyse hiç bir şey hisstmedim diyebilirim zaten sadece 5 dakika sürüyor .suan işyerinnde oturuyorum ne bileyim aslında ne durumda oldugumu bende bilmiyorum çünkü hiçbirşey hissetmiyorum bazen tereddüt ediyorum acaba gerçekten bebişim benimlemi diye

aminnnn inşallah canım inşallah darısı sizlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…