- Konu Sahibi sadecedilek
-
Hayırlı olsun canım ne heyecanlı bekleyiş :) ne güzel hemen işe dönmüşsün bende dönmek istiyorum ama millet neredeyse 12 gün yatıyor kalkmadan tereddütteyim o sebepten.herkese günydın kızlar evet bugün transferden sonra 3. günüm test günüm 18 haziran bakalım nasıl sabredicem .transferden sonra 2 gün evde dinlendim ve bugün işe başladım inşallah bebişim bana sımsıkı tutunmuştur .allah hepimizin yardımcısı olsun.
kzılar benimde pazartesi yumurtalar toplanacak büyük ihtimallede bende 5 gündür ishal var sizdede oldu mu ilaçlardan mı acaba ?
saol canım transfer çok kolay geçti neredeyse hiç bir şey hisstmedim diyebilirim zaten sadece 5 dakika sürüyor .suan işyerinnde oturuyorum ne bileyim aslında ne durumda oldugumu bende bilmiyorum çünkü hiçbirşey hissetmiyorum bazen tereddüt ediyorum acaba gerçekten bebişim benimlemi diye
kızlar bişey soracağım size. bu gün iğne yapacağım saatte evde olmayacağım ama gonal f in kutusunu da taşımak istemiyorum yanımda kullanacağım miktarı enjektörle ve soğutucuyla yanımda taşısam böylece iğneyi yaptıktan sonra taşımam gereken bir şey kalmamış olur yanımda. olr mu sizce?
bilen yok muuu ?
bilen yok muuu ?
ben kullandığım vitamin ilaçlarından dolayı kabızlık yaşıyordum ama iki gündür bende de ishale yakın bir durum var. bir de karnım bayağı şiş. yumurta toplamanın pazartesi olacağını biliyor musun tahmin mi? benim belli değil yarın kontrolüm var belli olur mu ki?
kzılar benimde pazartesi yumurtalar toplanacak büyük ihtimallede bende 5 gündür ishal var sizdede oldu mu ilaçlardan mı acaba ?
olur canım sıkıntı olmaz yanına buz almayı unutma
demekki ilaçlardan oluyormuş şu iğnelerden hayırlısıyla bir kurtulsaydık neyse çoğu gitti azı kaldıkız ayne benimde ishal durumum war we karnmda agrıyo ignelerdn heralde
sağol canım :) sıkıldım koca kutularla gezmektenolur canım sıkıntı olmaz yanına buz almayı unutma
sağol canım :) sıkıldım koca kutularla gezmekten
beren transferin kaçıncı günü??
yazını yeni gördüm beren bugün 3. günmüş canım keşke işe başlamasaydın evde istirat etseydin...ben transferden sonra 10 gün işe gelmeyi düşünmüyorum...
meryem00006 mesaj kutun dolu cnm sana özleden mesaj yazmaya çalıştım ama gitmiyor
Canım çok üzüldüm gerçekten.
Hayırlısı böyleymiş.
Yine fakültede yaptırmayımı düşünüyorsun
Hayal canım bendede sanırım iltahap var. Alt taraftada hafif kaşıntı ve yanma var. Doktora gitmeyede üşendim.
Sen sordunmu tüp bebege engelmi acaba.
Bende iki yada üç gün sonra başlıycam tedaviye
Seni okuyunca endişelendim.
Offfff durdu durdu tam zamanını buldu.
Bu arada eşimde biraz erteleyelim istersen tatile gideriz dedi.
Onada canım sıkıldı
Hoşgeldin canım inş. bebişinle birlikte dönersin bizim tedavimiz aynı zamana denk geliyor bende regal olmayı bekliyorum amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?