haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Hayırlı olsun canım ne heyecanlı bekleyiş :) ne güzel hemen işe dönmüşsün bende dönmek istiyorum ama millet neredeyse 12 gün yatıyor kalkmadan tereddütteyim o sebepten.

kzılar benimde pazartesi yumurtalar toplanacak büyük ihtimallede bende 5 gündür ishal var sizdede oldu mu ilaçlardan mı acaba ?

ben kullandığım vitamin ilaçlarından dolayı kabızlık yaşıyordum ama iki gündür bende de ishale yakın bir durum var. bir de karnım bayağı şiş. yumurta toplamanın pazartesi olacağını biliyor musun tahmin mi? benim belli değil yarın kontrolüm var belli olur mu ki?

beren transferin kaçıncı günü??

bilen yok muuu ?

Canım dünkü kontrolümde doktorum büyük ihtimalle pazartesi toplarız dedi ama bilmiyorum yarın yine kontrolüm var

yazını yeni gördüm beren bugün 3. günmüş canım keşke işe başlamasaydın evde istirat etseydin...ben transferden sonra 10 gün işe gelmeyi düşünmüyorum...

canım benim inanki insan evde daha çok sıkılıyor.benim işim masa başı işi yani kendimi yormuyorum birde benim doktorum sürekli yatmakla beegin tutunmasının alakası yok dedi.eger öyle olsaydı hastanede yatırırlardı o gün ama yarım saat yatıyosun sonra byy byy zaten hastabakıcılar gözünün içine bakıyorlar gitmen için.canım artık allahıma sıgındım inşallah 18 haziranda güzel haberi alırım.

Canım çok üzüldüm gerçekten.
Hayırlısı böyleymiş.
Yine fakültede yaptırmayımı düşünüyorsun

Canım tedavim ertelendi diye ben bir daha sormadım sadece üromisini de kullanayım mı şimdi dedim kullan dedi bu iltihap bende sürekli var belki de böbreklerde taş kum vs var ben yine de üromisini kullanacağım önlem olur demişti. Fakültede yaptırmaya devam edeceğim sanıyorum biraz bekliyordun ama yine de fakülte diyoruz özellere pek güvenemiyorum Samsunda Medicalle ilgili de pek olumlu duyadığımdan ilk burda yapalım olmazsa zaten ankara istanbula giderim diye düşünüyorum bakalım nasip iltihap için doktora git bence mutlaka sor insanın kafası karışıyor.tedavi yaptıracağın yere söyle idrar tahlili de istet mutlaka aynı gün değerlendirirler herhalde...

Hoşgeldin canım inş. bebişinle birlikte dönersin bizim tedavimiz aynı zamana denk geliyor bende regal olmayı bekliyorum amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

canim selam ben regl oldum ve bugun igneleri vurulmaya basladim.. 4 gun vurulucam simdi onumuzdeki sali gunu ultrasona gidicem ilac dozajini ayarliyacaklar yumurtalarin durumuna gore.. sen ne alemdesin.. basladimi reglin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…