haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Hayalcim dün biraz daha iyiydim.
Karnım agrıyor bugün yada yarın adet olucam günüm geldi.
Bakalım doktora gidecez ne söylüycek.
Olmazsa bizde öbür ay yaptırcaz.
Canım ya samsun tüp bebeği düşünmeye başladım
Oradaki dr daha samimi geldi.
İnternetten baksana senin düşüncen ne?

Yerı nerede tam olarak tamam bakım bı de doktorun adı ne evde ınternetım yok cepten bakıcam
Hayırlısı neyse o olsun canım ben de ılk basta cok acele edıyordum belkı onumuzdekı ay
Bıle baslatmaz artık doktora bıraktım ne zaman baslayalım derse ona uyacagım
Benı bu sefer prof muayene ettı belkı o gordu gecen sefer bakan docent gorememıstı
Sımdılık devam edıcem olumsuz sonuc alırsam sehırdısına gıderım belkı ben bakım samsun tup
Bebege yazarım sana yıne

Canım kist bendede vardı ilaçla hemen gitti. Merak etme öbür aya inşaallah başlarsın.
Hayal ben belediye evleri tarafındayım Banndırma vapurunun tam ordayım sen ne tarafta oturuyorsun

Herkese merhaba,
Bugün transferin 8. günü ve ben hala uzanıyorum çok mu abarttım acaba bilemedim. Dün ilk kez dışarı çıktık yakın bir arkadaşıma gittik. Orda da uzandım ara ara :))
Günlerdir sürekli yatmaktan daha önce hiç yaşamadığım türden bel ve sırt ağrılarıyla tanıştım, kabus gibiydi( yarın raporumun son günü ve ben yarın test yapmayı düşünüyorum ne dersiniz çıkar mı arkadaşlar? çünkü çıkarsa pts. yine rapor alıcamm :))
Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah.
Sevgiler

Arkadaşlar çok mutluyum adet oldummmm
İlk defa adet olduğuma bu kadar sevindim.
Doktoru aradım 4 de randevum var.
Eşimle gidicez çok heyecanlıyım anlatamam.
İnşaallah hiç bir problem çıkmazda tedaviye başlarım
Offfffff şimdiden çok heyecanlandım. Saat nasıl geçecek bilemiyorum.:18:

Canım sen ılkadım tup bebegı dıyorsun sanıyorum 56 ların sonundakı ben orayla ılgılı pek bıse bılmıyorum sadece kucuk bır merkez gıbı gelıyor bana ama sen doktora ınandıysan devam et o da cok onemlı

Canım kist bendede vardı ilaçla hemen gitti. Merak etme öbür aya inşaallah başlarsın.
Hayal ben belediye evleri tarafındayım Banndırma vapurunun tam ordayım sen ne tarafta oturuyorsun

Yaaa ne kadar yakınız ben de beledıye evlerınden yukardayım mese tesıslerının ustunde
Insallah hemen baslarsın tedavıne kıstler dedıgın gıbı gıder umarım benım de bakalım

arkadaşlar pazartesi yumurtalarım toplanacak sabah 9.30 da doktor ohss riskin var dedi sonradan serum takacaklarmış korkuyorum yaaa umarım transferim olur ohss olursam bir sonraki aya kalacak

arkadaşlar pazartesi yumurtalarım toplanacak sabah 9.30 da doktor ohss riskin var dedi sonradan serum takacaklarmış korkuyorum yaaa umarım transferim olur ohss olursam bir sonraki aya kalacak

merhaba hayırlısı olsun inşallah transferin olur.sıkma canını stres yapma sakın ama risk var demiş neden söyledi böyle çokmu yumurta gelişmiş.bende pzt saat 11 de yumurtalar toplanıcak allah kolaylıklar versin bize inşallah.

evet canım pko lu olduğum için fazla yumurtam oluşmuş sanırım ama sayı vermiyorlar nedense zaten doktorum kendiside saymıyor sadece en büyük birkaç tanesinin boyutuna bakıyor.Senin hangi merkezdi canım Allah yardımcımız olsun ikimizinde

ben genart da tedavi oluyorum.banada da net bişi vermedi ama yaklaşık olarak 10 gibi toplarız heralde dedi.yumurtaların boyutları 22 19 20 17mm olan vardı bugün akşam 23,30 da çatlatma iğnesi ni olucam saat 11 de de opu olur sanırım asıl heyecan şimdi başlıyor sanırım benim birde pgt ye gidicek bu hafta zorlu geçicek sanırım.

benimde en büyüğü 21 mm di canım.Evet özellikle şu bekleme süresi 12 gün çooook zor.pgt neden yapılıyor canım bir genetik durum mu var ?

benimde en büyüğü 21 mm di canım.Evet özellikle şu bekleme süresi 12 gün çooook zor.pgt neden yapılıyor canım bir genetik durum mu var ?

pgt valla genetik test yapıldı çok önemli bişi değil ama isterseniz yapalım dediler 46xx 1qh+ çıktı ne demek genede çok anlayamadım bunun bizde ne olur ne olmaz yapalım dedik.

Hayal aradılar 2 de gidip görüştük.
Allahtan hiç bir sorun çıkmadı.
Gayet güzel dedi doktor. Adetin 3 gününe iğne verdi gonal f
Hayırlısı bakalım. Eşim çok duygulandı gelirken ağladı.
İnşaallah hepimizin emekleri boşa çıkmaz.

Yaaa ne kadar yakınız ben de beledıye evlerınden yukardayım mese tesıslerının ustunde
Insallah hemen baslarsın tedavıne kıstler dedıgın gıbı gıder umarım benım de bakalım

Evet çok yakınmışız. Biraz daha zorlasak belki akraba bile çıkarız.
Samsunun neresindensin canım. Genelde hep çarşambalı oluyor

Evet çok yakınmışız. Biraz daha zorlasak belki akraba bile çıkarız.
Samsunun neresindensin canım. Genelde hep çarşambalı oluyor

Yok canım ben carsambalı degılım merkezdeyım burda dogdum hep de burdaydım sen baska sehırden mı gelmıstın sankı oyle hatırlıyorum tedavıne baslamana sevındımınsallah bu ay burdakılerın hepsı olumlu sonuclar alır ben de umarım onumuzdekı ay baslarım

Ben ankaralıyım ordan buraya 6 yıl önce eşimin işi için geldik. Artık samsunlu olduk. Samsunu çok seviyorum. Gerçekten çok güzel memleketiniz var.
Tedaviye başladık bakalım pazartesi iğnem var.
Dr %70 şansınız var dedi hayırlısı. Yumurtalar istediğim gibi olursa 2 tane transfer edicem dedi. Eşim uçtu.
Canım ücretide 4250 tl +ilaç parası yani yaklaşık 5000 tl dedi.
Omü de ne kadar dediler

Gercekten oyle memleketım guzel sehırdısına cıksam gerı donuste o samsuna gırıs tabelasını gorur gormez bır oh ceker rahatlarım valla tedavın hayırlı olsun sansınız baya yuksekmıs cok guzel hep boyle olumlu gıder ınsallah bana da fakultede 3000 tl hastaneye yatırcaksın dedıler
2800 ıle 3000 arası da ılac tutar dedıler toplam 6000 ı buluyo zor ıs valla ılkınde tutar ınsallah hem maddı hem manevı zor ısmıs sımdı bunu yasayanları anladım Allah hepımıze kolaylıklar versın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…