- Konu Sahibi sadecedilek
-
Canım tedavim ertelendi diye ben bir daha sormadım sadece üromisini de kullanayım mı şimdi dedim kullan dedi bu iltihap bende sürekli var belki de böbreklerde taş kum vs var ben yine de üromisini kullanacağım önlem olur demişti. Fakültede yaptırmaya devam edeceğim sanıyorum biraz bekliyordun ama yine de fakülte diyoruz özellere pek güvenemiyorum Samsunda Medicalle ilgili de pek olumlu duyadığımdan ilk burda yapalım olmazsa zaten ankara istanbula giderim diye düşünüyorum bakalım nasip iltihap için doktora git bence mutlaka sor insanın kafası karışıyor.tedavi yaptıracağın yere söyle idrar tahlili de istet mutlaka aynı gün değerlendirirler herhalde...
Hayalcim dün biraz daha iyiydim.
Karnım agrıyor bugün yada yarın adet olucam günüm geldi.
Bakalım doktora gidecez ne söylüycek.
Olmazsa bizde öbür ay yaptırcaz.
Canım ya samsun tüp bebeği düşünmeye başladım
Oradaki dr daha samimi geldi.
İnternetten baksana senin düşüncen ne?
Yerı nerede tam olarak tamam bakım bı de doktorun adı ne evde ınternetım yok cepten bakıcam
Hayırlısı neyse o olsun canım ben de ılk basta cok acele edıyordum belkı onumuzdekı ay
Bıle baslatmaz artık doktora bıraktım ne zaman baslayalım derse ona uyacagım
Benı bu sefer prof muayene ettı belkı o gordu gecen sefer bakan docent gorememıstı
Sımdılık devam edıcem olumsuz sonuc alırsam sehırdısına gıderım belkı ben bakım samsun tup
Bebege yazarım sana yıne
Hayalcim dün biraz daha iyiydim.
Karnım agrıyor bugün yada yarın adet olucam günüm geldi.
Bakalım doktora gidecez ne söylüycek.
Olmazsa bizde öbür ay yaptırcaz.
Canım ya samsun tüp bebeği düşünmeye başladım
Oradaki dr daha samimi geldi.
İnternetten baksana senin düşüncen ne?
Canım kist bendede vardı ilaçla hemen gitti. Merak etme öbür aya inşaallah başlarsın.
Hayal ben belediye evleri tarafındayım Banndırma vapurunun tam ordayım sen ne tarafta oturuyorsun
arkadaşlar pazartesi yumurtalarım toplanacak sabah 9.30 da doktor ohss riskin var dedi sonradan serum takacaklarmışkorkuyorum yaaa umarım transferim olur ohss olursam bir sonraki aya kalacak
evet canım pko lu olduğum için fazla yumurtam oluşmuş sanırım ama sayı vermiyorlar nedense zaten doktorum kendiside saymıyor sadece en büyük birkaç tanesinin boyutuna bakıyor.Senin hangi merkezdi canım Allah yardımcımız olsun ikimizindemerhaba hayırlısı olsun inşallah transferin olur.sıkma canını stres yapma sakın ama risk var demiş neden söyledi böyle çokmu yumurta gelişmiş.bende pzt saat 11 de yumurtalar toplanıcak allah kolaylıklar versin bize inşallah.
evet canım pko lu olduğum için fazla yumurtam oluşmuş sanırım ama sayı vermiyorlar nedense zaten doktorum kendiside saymıyor sadece en büyük birkaç tanesinin boyutuna bakıyor.Senin hangi merkezdi canım Allah yardımcımız olsun ikimizinde
benimde en büyüğü 21 mm di canım.Evet özellikle şu bekleme süresi 12 gün çooook zor.pgt neden yapılıyor canım bir genetik durum mu var ?ben genart da tedavi oluyorum.banada da net bişi vermedi ama yaklaşık olarak 10 gibi toplarız heralde dedi.yumurtaların boyutları 22 19 20 17mm olan vardı bugün akşam 23,30 da çatlatma iğnesi ni olucam saat 11 de de opu olur sanırım asıl heyecan şimdi başlıyor sanırım benim birde pgt ye gidicek bu hafta zorlu geçicek sanırım.
benimde en büyüğü 21 mm di canım.Evet özellikle şu bekleme süresi 12 gün çooook zor.pgt neden yapılıyor canım bir genetik durum mu var ?
Canım sen ılkadım tup bebegı dıyorsun sanıyorum 56 ların sonundakı ben orayla ılgılı pek bıse bılmıyorum sadece kucuk bır merkez gıbı gelıyor bana ama sen doktora ınandıysan devam et o da cok onemlı
canım transferim çarşamba günü oldu bugün 3. gün.
Yaaa ne kadar yakınız ben de beledıye evlerınden yukardayım mese tesıslerının ustunde
Insallah hemen baslarsın tedavıne kıstler dedıgın gıbı gıder umarım benım de bakalım
Evet çok yakınmışız. Biraz daha zorlasak belki akraba bile çıkarız.
Samsunun neresindensin canım. Genelde hep çarşambalı oluyor
Yok canım ben carsambalı degılım merkezdeyım burda dogdum hep de burdaydım sen baska sehırden mı gelmıstın sankı oyle hatırlıyorum tedavıne baslamana sevındımınsallah bu ay burdakılerın hepsı olumlu sonuclar alır ben de umarım onumuzdekı ay baslarım
arkadaşlar pazartesi yumurtalarım toplanacak sabah 9.30 da doktor ohss riskin var dedi sonradan serum takacaklarmışkorkuyorum yaaa umarım transferim olur ohss olursam bir sonraki aya kalacak
Ben ankaralıyım ordan buraya 6 yıl önce eşimin işi için geldik. Artık samsunlu olduk. Samsunu çok seviyorum. Gerçekten çok güzel memleketiniz var.
Tedaviye başladık bakalım pazartesi iğnem var.
Dr %70 şansınız var dedi hayırlısı. Yumurtalar istediğim gibi olursa 2 tane transfer edicem dedi. Eşim uçtu.
Canım ücretide 4250 tl +ilaç parası yani yaklaşık 5000 tl dedi.
Omü de ne kadar dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?