- Konu Sahibi sadecedilek
-
slm tatlm h.g bende beylikdüzünde oturuyorum ve umut tüp bebekte tedawi görüyorum şu an tawsiye ederim .iyi bi merkez cnm sizin sorununuz nedir????
ben genart da tedavi oluyorum.banada da net bişi vermedi ama yaklaşık olarak 10 gibi toplarız heralde dedi.yumurtaların boyutları 22 19 20 17mm olan vardı bugün akşam 23,30 da çatlatma iğnesi ni olucam saat 11 de de opu olur sanırım asıl heyecan şimdi başlıyor sanırım benim birde pgt ye gidicek bu hafta zorlu geçicek sanırım.
canım merhaba.
cok sık giremıyorum bu ara mesajını yeni gordum. sanırım yarın yumurta toplama islemin var, insallah bol bol saglıklı yumurtaların toplanır ve hepsı dollenir canım. hakkında hayırlısı olsun insallah.
biz suan dort gozle regl olmamı beklıyoruz :) yaklasık 10 gunum var. dun kromozon analizi icin kan verdik. yarın benimde doktor randevum var hıisteroskopı sonucumu nıhayet alacagım ınsallah bır sorun yokdur. benden simdilik bu kadar. insallah aysun hanım once sana sonrada bana guzel mujdeler verecek. rabbım isteyen herkese saglıklı imanlı evlatlar nasip etsin...
arkadaşlar var mı haziran 2012 de tüp bebek yaptıracak benden başka kimse. olsa ne güzel olurdu :)
3 haziranda transferim oldu...benim gibi bekleyen kaç kişiyiz...tek embriyo transferi yapıoldı zaten başkada yoktu
rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür...:18:
ben yaptırdım evdeyim.dinleniyorum.
bende 5 haziranda yaptırdım.bekliyorum.yatmaktan sırtım ağrıdı.inşallah sonuçlar pozitif olur..
bende 5 haziranda yaptırdım.bekliyorum.yatmaktan sırtım ağrıdı.inşallah sonuçlar pozitif olur..
canm cok gecmis olsun ins tez wakitte kavusursun yavruna canm umutta fiyat raporsuz 5.800 die biliyorum ben bizm sorunumuzda esim azosperm yani ,hic sperm yok benim doktorum ulun uluğ cnm iyi bi doktor.[/QU
saol canım rabbim hepimize versin cici cici bebekler.peki tedaviniz ne durumda nasıl gidiyor...
bende haziran 18-20 si gibi adet olunca tedaviye başlıyacağım allah hepimize kolaylık versin
herkese slm bende yeni başlayanlardanım. forumu okuduğumda iğneleri göbekten vuruyorlar ben kolumdan vuruyorum herhalde sorun olmaz çünkü hemşire kolundan veya göbekten demişti. bir de benim dozaj 275 inşallah fazla değildir. off ne zor süreçmiş en ince detayına kadar herşeyi düşünmek.. Allah herkesin yardımcısı olsun. ama güzel haberler herkesin umudunu arttırıyor :)
arkadaslar ben bugün 7. ignemi oldum ama akıntm gelmeye basladı bu normalmi acabaaa........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?