haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

slm tatlm h.g bende beylikdüzünde oturuyorum ve umut tüp bebekte tedawi görüyorum şu an tawsiye ederim .iyi bi merkez cnm sizin sorununuz nedir????

hoşbulduk nurdahcım bende incili kadınlardan birisiyim yani pkoluyum yaklaşık 3 senedir çok için uğraşıyoruz ama hala bir sonuç yok.eşimin değerleri normal gerçi benim adetim çok düzensizdi şuan normal bir seyirde ilerliyor ancak bakalım tüp yaptıralım diye düşünüyoruz.b de canım fiyat ne kadar tüp bebek yaptırsam raporsuz ne kadara gelir ve hangi doktora gidiyorsun.
arkadaşlarım çıktığımız bu yolda inşallah bebeklrimzle en kısa zamanda kavuşuruz.rabbim hepimizi sevindirsin

canm cok gecmis olsun ins tez wakitte kavusursun yavruna canm umutta fiyat raporsuz 5.800 die biliyorum ben bizm sorunumuzda esim azosperm yani ,hic sperm yok benim doktorum ulun uluğ cnm iyi bi doktor.

3 haziranda transferim oldu...benim gibi bekleyen kaç kişiyiz...tek embriyo transferi yapıoldı zaten başkada yoktu
rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür...:18:

canım merhaba.
cok sık giremıyorum bu ara mesajını yeni gordum. sanırım yarın yumurta toplama islemin var, insallah bol bol saglıklı yumurtaların toplanır ve hepsı dollenir canım. hakkında hayırlısı olsun insallah.

biz suan dort gozle regl olmamı beklıyoruz :) yaklasık 10 gunum var. dun kromozon analizi icin kan verdik. yarın benimde doktor randevum var hıisteroskopı sonucumu nıhayet alacagım ınsallah bır sorun yokdur. benden simdilik bu kadar. insallah aysun hanım once sana sonrada bana guzel mujdeler verecek. rabbım isteyen herkese saglıklı imanlı evlatlar nasip etsin...

Seni gordugume sevindim merak etmistim iyi olduguna sevindim.evet histeroskopi sonucu oldukca gec cikti ama bence sorun olmadigi icin bisi soylemedi diye dusunuyorum.ama tedavi oncesi yaptirmamiz cok iyi olmus aysun hn oyle dedi.tertemiz rahim iyi ki yapildi diye konustuk kontrollerde.

İnsallah aysun hocam ikimizede ugurlu gelir.yarin toplama gunu bakalim insallah hersey yolunda gider.zorlu bir hafta beni bekliyor.
Sende biran evvel regl ol ve bana yetis hadi

herkese slm bende yeni başlayanlardanım. forumu okuduğumda iğneleri göbekten vuruyorlar ben kolumdan vuruyorum herhalde sorun olmaz çünkü hemşire kolundan veya göbekten demişti. bir de benim dozaj 275 inşallah fazla değildir. off ne zor süreçmiş en ince detayına kadar herşeyi düşünmek.. Allah herkesin yardımcısı olsun. ama güzel haberler herkesin umudunu arttırıyor :)

bende 5 haziranda yaptırdım.bekliyorum.yatmaktan sırtım ağrıdı.inşallah sonuçlar pozitif olur..

aramızda 2 gün var...bende yatıyorum ama çok degil arada geziniyorum sık sık oturuyorum...evden dışarı pek çıkmadım ...yatmanın faydası olmadığını sölüyolarrr....inşallah inşallahh sıra ile pozitif sonuçlarımızı alırız arkadaşımmm....
zaman geçmiyorrrr:18::18::18::18::18::18:

selam benım testgunum yarın ama 4 gundur ıdrarda bakıyorum negatıf sanırım olmadı 8 ıncı gunu kandada negatıf cıkmıstı erken dedıler mrekezden ama benım hıc umudum yok.....

canm tedavimin 7. günü bugün allaha şükür iyi gidiyo eşimin m.tese ameliyatnada az bi zaman kaldı ins. sperm bulunur rabbim kimseyi evlatsız bırakmasn insallahhh

hoşgeldin, kol yada göbek fark etmez canım kendimiz yaparken göbek daha kolay olduğu için göbeği daha çok öneriyorlar. dozajın benimkinden fazla ama eminim bir sebebi vardır. :) kaçıncı günündesin ilaçların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…