- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
- Konu Sahibi sadecedilek
-
selam benım testgunum yarın ama 4 gundur ıdrarda bakıyorum negatıf sanırım olmadı 8 ıncı gunu kandada negatıf cıkmıstı erken dedıler mrekezden ama benım hıc umudum yok.....
bende haziran 18-20 si gibi adet olunca tedaviye başlıyacağım allah hepimize kolaylık versin
Seni gordugume sevindim merak etmistim iyi olduguna sevindim.evet histeroskopi sonucu oldukca gec cikti ama bence sorun olmadigi icin bisi soylemedi diye dusunuyorum.ama tedavi oncesi yaptirmamiz cok iyi olmus aysun hn oyle dedi.tertemiz rahim iyi ki yapildi diye konustuk kontrollerde.
İnsallah aysun hocam ikimizede ugurlu gelir.yarin toplama gunu bakalim insallah hersey yolunda gider.zorlu bir hafta beni bekliyor.
Sende biran evvel regl ol ve bana yetis hadi
insallah canim ikimizede vesile olur doktorumuz. ve saglikli bebeklerimize kavusuruz en kisa zamanda.
bu arada regl olmak icin gun sayacagim hic aklima gelmezdi :)
canim yarin senin icin dua edecegim insallah bol bol saglikli yumurtalarin toplanir ve dollenir... ve insallah pgt den hepsi gecer not alirlar. ve sana simsiki tutunurlar.
canim senin gunluk ilac dozun ne kadardi ve ilaclara toplamda ne kadar verdin?
bana doktorum yumurtalik rezervin cok iyi demisti ama genart da gorevli olan beyefendi bana fiyat bilgisi verirken doz olarak 250 lik yazmis. tabi bu doktorumun yazmis oldugu birsey degil. sadece ortalama fiyat vermek icin ordaki gorevlinin yazmis oldugu rakam. ama biraz kafam karisti merak ettim tecrubeli birine sorayim dedim :))) bu arada 250 doz olarak azmidir cokmudur onuda bilemiyorum.
hoşgeldin, kol yada göbek fark etmez canım kendimiz yaparken göbek daha kolay olduğu için göbeği daha çok öneriyorlar. dozajın benimkinden fazla ama eminim bir sebebi vardır. :) kaçıncı günündesin ilaçların?
ben bugün ikinci iğnemi yaptım.. daha yeni başladım:) çok düşünmemeye çalışıyorum ama maalesef.. çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. sen kaçıncı günündesin bu arada galiba bu ilaç mide bulantısı da yapıyor arada
kızlar çarşamba gunu yumurtalarım toplancak eğer eşimden sperm bulunursa embrıyolar dondurulcak transferım bıdahakı aya ertelendı hayırlısı olur ınsallah
Kizlar herkese selamlar benimde hikayem çok çok uzun ama kısaca sunu söyleyebilirim iki AŞILAMA ve bir tup denememiz oldu 1haziranda test gunümüzde negatif sonuc aldık. Çok sıkıntılar yasadık eşim ile birlikte inşallah bunuda atlatacağız. Ağustos'ta tekrar tup bebek denememiz olacak ve ben iyi bir merkez araştırıyorum istanbulda olaca. Bahçesi ve medikanayi biraz araştırdım. KIZLAR lütfen merkezler icin YARDIM EDERMİSİNİZ. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Kizlar herkese selamlar benimde hikayem çok çok uzun ama kısaca sunu söyleyebilirim iki AŞILAMA ve bir tup denememiz oldu 1haziranda test gunümüzde negatif sonuc aldık. Çok sıkıntılar yasadık eşim ile birlikte inşallah bunuda atlatacağız. Ağustos'ta tekrar tup bebek denememiz olacak ve ben iyi bir merkez araştırıyorum istanbulda olaca. Bahçesi ve medikanayi biraz araştırdım. KIZLAR lütfen merkezler icin YARDIM EDERMİSİNİZ. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Kizlar herkese selamlar benimde hikayem çok çok uzun ama kısaca sunu söyleyebilirim iki AŞILAMA ve bir tup denememiz oldu 1haziranda test gunümüzde negatif sonuc aldık. Çok sıkıntılar yasadık eşim ile birlikte inşallah bunuda atlatacağız. Ağustos'ta tekrar tup bebek denememiz olacak ve ben iyi bir merkez araştırıyorum istanbulda olaca. Bahçesi ve medikanayi biraz araştırdım. KIZLAR lütfen merkezler icin YARDIM EDERMİSİNİZ. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. :
hoşgeldin eylül
bende senin gibiyim araştırma yapıyorum hatta salı günü medicana ya gidip fiyat görüşmeyi düşünüyorum selman bey ve aysun hanım çok ilgililer daha önceden 2 ay tedavi gördüm ancak bebişim gelmedi.gerçi umut tüp bebeğinde iyi olduğunu söylüyorlar bakalım ne olack.rabbim yüzümüzü güldürsün ve tüm bebek isteyenlerin kucağını doldursun
ben sekizinci gündeyim yarın yumurta toplama günü belli olacak inşallah. :)
hayırlısı olsun canım ama neden ertelendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?