haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

insallah canim ikimizede vesile olur doktorumuz. ve saglikli bebeklerimize kavusuruz en kisa zamanda.
bu arada regl olmak icin gun sayacagim hic aklima gelmezdi :)

canim yarin senin icin dua edecegim insallah bol bol saglikli yumurtalarin toplanir ve dollenir... ve insallah pgt den hepsi gecer not alirlar. ve sana simsiki tutunurlar.

canim senin gunluk ilac dozun ne kadardi ve ilaclara toplamda ne kadar verdin?
bana doktorum yumurtalik rezervin cok iyi demisti ama genart da gorevli olan beyefendi bana fiyat bilgisi verirken doz olarak 250 lik yazmis. tabi bu doktorumun yazmis oldugu birsey degil. sadece ortalama fiyat vermek icin ordaki gorevlinin yazmis oldugu rakam. ama biraz kafam karisti merak ettim tecrubeli birine sorayim dedim :))) bu arada 250 doz olarak azmidir cokmudur onuda bilemiyorum.

Benim ilac dozum 150 idi az dozajla basladi buyuk ihtimal senin icinde oyle olucak o bey rapor alicaksin ya ondan oyle demistir maximumu hesaplamak icindir sanirim.
Benim ilac isi biraz karisik ama daha rapor cikmadigi icin tam fiyat veremiycem ama yaklasik 750 tl yi buldu sanirim.her ilacin devletin odedigi fark farkliymis en az gonal f icin oduyormus mesela ama ben puregon kullandim.raporsuz 180 tl ye aldik rapor cikinca geri alicaz farkini eczacidan oyle anlastik. Doz ayarlamasida kisiden kisiye degisiyor ilk kontrole gittiginde e2 fsh lh a bakiyorlar regl 2 veya 3 gunu gidiyorsun bide alttan kontrol ediyor.ona gore o gun olucagin doz ayarlaniyor 3 gun sonrada tekrar kontrol oluyor boyle devam ediyor.ben 10 gun oldum igne bakalim senin nasil olucak.En kisa zamanda regl olman dilegiyle

ben bugün ikinci iğnemi yaptım.. daha yeni başladım:) çok düşünmemeye çalışıyorum ama maalesef.. çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. sen kaçıncı günündesin bu arada galiba bu ilaç mide bulantısı da yapıyor arada

ben sekizinci gündeyim yarın yumurta toplama günü belli olacak inşallah. :)

kızlar çarşamba gunu yumurtalarım toplancak eğer eşimden sperm bulunursa embrıyolar dondurulcak transferım bıdahakı aya ertelendı hayırlısı olur ınsallah

Kizlar herkese selamlar benimde hikayem çok çok uzun ama kısaca sunu söyleyebilirim iki AŞILAMA ve bir tup denememiz oldu 1haziranda test gunümüzde negatif sonuc aldık. Çok sıkıntılar yasadık eşim ile birlikte inşallah bunuda atlatacağız. Ağustos'ta tekrar tup bebek denememiz olacak ve ben iyi bir merkez araştırıyorum istanbulda olaca. Bahçesi ve medikanayi biraz araştırdım. KIZLAR lütfen merkezler icin YARDIM EDERMİSİNİZ. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Merhabalar,

İstanbul'da sanırım Kadıköy Acıbadem Hastanesinde Tüp Bebek Merkezinde Prof. Dr. Tayfun Bağış var. Kendisi 2 sene öncesine kadar Adana Seyhan Başkent Hast. Tüp Bebek Merkezinde çalışıyordu. Eğer geçen yıl Ankara'ya yerleşmemiş olsaydım ben de tedavime Tayfun Hocanın ekibiyle devam edecektim. Kısmet olmadı. Kendisi ve ekibi harikaydı. Eminim şu anda İstanbul'da da güzel başarılara imza atıyordur. Tanıyanlar bilir harika bir insandır. Hasta psikolojisini gayet iyi bilen ve hastalarına ismiyle hitap edebilen ender doktorlardandır. Ama Acıbadem Hast. özel bir hast. olduğundan fiyatları konusunda hiç bir bilgim yok maalesef. Araştırmanızı tavsiye ederim. Rabbim hepimizi beklediğimize kavuştursun hayırlı vakitlerde.
İyi geceler

Kizlar herkese selamlar benimde hikayem çok çok uzun ama kısaca sunu söyleyebilirim iki AŞILAMA ve bir tup denememiz oldu 1haziranda test gunümüzde negatif sonuc aldık. Çok sıkıntılar yasadık eşim ile birlikte inşallah bunuda atlatacağız. Ağustos'ta tekrar tup bebek denememiz olacak ve ben iyi bir merkez araştırıyorum istanbulda olaca. Bahçesi ve medikanayi biraz araştırdım. KIZLAR lütfen merkezler icin YARDIM EDERMİSİNİZ. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. :

hoşgeldin eylül
bende senin gibiyim araştırma yapıyorum hatta salı günü medicana ya gidip fiyat görüşmeyi düşünüyorum selman bey ve aysun hanım çok ilgililer daha önceden 2 ay tedavi gördüm ancak bebişim gelmedi.gerçi umut tüp bebeğinde iyi olduğunu söylüyorlar bakalım ne olack.rabbim yüzümüzü güldürsün ve tüm bebek isteyenlerin kucağını doldursun

Begümtunay aslında ben medikanayla TLF görüştüm hersey yolundaydi ben yurtdışından gelecegim istanbula bunu belirttim dr konuştuk izinlerimizi biletlerimizi ayarladık ve dün tekrar TLF actım burdan rapor neler getirmeliyim diye doktor demezmi ben o tarihlerde izne ayrılıyorum yokum. Çok kızdım herseyi doktorun söylediği gibi ayarladık ama izne ayrılacağını söylemesi bütün güvenimi sarstı. Bana diyorlar Ağustos 2. 3 gibi başlarsak 15 inde izne çıkmadan bitiririm nasıl yani dedim 12 günde hersey nasıl olur benim ilk denemem degildi prosedürü nekadar sürdüğünü biliyorum. Güvenim kalmadı açıkcası şimdi herseyimiz hazır iyi bir merkez araştırıyorum.

eylül üzüldüm canım biz kendimizi heba ediyoruz çocuk diye onlar bizi ne diye görüyorlar acaba
neyse canım bende habire araştırıp duruyorum senin gibi üstelik paramızda yok bizim kredi çekip tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.bakalım neler olacak güzel Allah ım derdimizin dermanı olacak doktoru göndersin.Üstelik eşimin ailesine da söyleyemiyorum çocuğumuz olmuyor diye

hayırlısı olsun canım ama neden ertelendi?

canım doktor cumartesi gittiğimde e2 ve p4 testi yaptı bu testler östrojen ve progesteron testleriymiş ve bebeğinin tutunma ihtimali hakkında bilgi veriyormuş benimde progesteron testim düşük çıkmış doktor bu durumda riske atamam donduralım bidaha kı ayda transferinin yaparız dedi hayırlısı olsun

canım öncelikle tedavin inşallah senin için hayırlı olur ben kendi gittiğim yeri tavsiye edebilirim ama yinede karar senin istanbulda bahçelievler medicalpark latif küpelioğlunda tedavimi gördüm ben bugün transferimin 6. günü 18 haziran test günüm ve tedavinin başından sonuna doktorumda ekibide çok anlayışlılardı ben memnun kaldım sanada tavsiye ederim inşallah sonucumda pozitif olurda daha canı gönülden herkese doktorumu tavsiye ederim.kendine çok iyi bak hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar merhaba,

Bende haziran tedavisi görenler için bir topik açsammı diye düşünürken buna rastladım, benimde dün yani pazar günü yumurtalarım toplandı, sanırım bir terslik olmazsa cuma günü transferim olacak inşallah. Bende 6 yıllık evliyim, ilk 1 yıl çocuk istemedik, sonrada istedik olmadı tam 5 yıldır bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)

Arkadaşlar tüp bebek rapor ilgili bilgisi olan var mı 3 yıl evlilik şartı var mı yok mu eşin sperm değerleri çok düşük olunca bu şart aranıyor mu yine de bilgisi olan var mı?

Az önce klinikten aradılar, biraz fazla yumurta topladıkları için transfer sakıncalı dedi doktor, tahmini 1 ay sonra transfer yapabiliriz dedi, yine bir sürü ilaç ve iğne verdi, napalım geç olsun temiz olsun, 5 yıl bekledim 1 ay daha beklerim :) yeterki herşey hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…