- Konu Sahibi sadecedilek
-
Canım tesekkur edıyorum cevabın ıcın bız butun bu degerlerı saglıyoruz ssk gunu 3 adet test benım rahım fılmı harıc hersey tamam onu da doktor ıstemedı su ana kadar sıddetlı erkek ınfertılıtesınde doktora kalıyomus ıstemeyebılıyor bız 3 yıl evlı kalma noktasına takıldık rapor almasam da sımdı merak ettıgım ssk ılacların yıne de bır kısmını odemıyor mu acaba ılle raporlu olmak mı gerekıyor
dün 9.30 da toplandı yumurtalar, çıktıktan sonra fena ağrım oldu ağrı kesici ile serum yaptılar sonra düzeldim çok şükür .24 tane yumurtam toplandı şimdilik bir sıkıntı yok bakalım kaç tane kalacakmechul mim nerelerdesin nasıl geçti opu? merak ettm seni..
canim cok sevindim. insallah hepside dollenir ve pgt den hepsi gecer not alirlar.
hayirlisi olsun insallah. simdi en heycanli ve en stresli surec basladi .......beklemek....beklemek.....
sonucumu aldim allaha sukur bir problem yokmus. simdi bizde bekliyoruz
"beklenen gun gelecekse cekilen her cile kutsaldir"
dün 9.30 da toplandı yumurtalar, çıktıktan sonra fena ağrım oldu ağrı kesici ile serum yaptılar sonra düzeldim çok şükür .24 tane yumurtam toplandı şimdilik bir sıkıntı yok bakalım kaç tane kalacak
Su an bir belirtim yok ohss için ama birkaç gün içinde ortaya cıkıyormuş doktor yarın kontrole çağırdı bir sıkıntı var mı diye bakacakmış.12 tane yumurtam döllenmiş canım 8 tanesinide takip ediyorlarmış yarın belli olurmuş,4 tane de olgun cıkmamış sanırım.Allah nasip etsinde inşallah 1 tane bile olsa farketmiyor.Cok sevindim iyi olmana bende sana bakiyodum ohss riski var demistim meraklandim ama iyisin cok sukur 24 tane gayet iyi bakalim hayirlisi ve saglikli yumurtalar olsun yeter haber gelmedimi sana bugun yumurta gelisimleri ile alakali
Su an bir belirtim yok ohss için ama birkaç gün içinde ortaya cıkıyormuş doktor yarın kontrole çağırdı bir sıkıntı var mı diye bakacakmış.12 tane yumurtam döllenmiş canım 8 tanesinide takip ediyorlarmış yarın belli olurmuş,4 tane de olgun cıkmamış sanırım.Allah nasip etsinde inşallah 1 tane bile olsa farketmiyor.
canım hadi hayırlı olsun aslında en zor süreç şimdi başlıyor benim bugün transferden sonra 7. günüm ve zaman geçmek bilmiyor tedavinin başında herşey daha kolay ama transferden sonra sanki zaman duruyor allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
az kalmış canım test gününe 5. gün embriyosuydu dimi senin ? seninde yumurtan 20 den fazlaydı sanırım ne güzel ohss geçirmemişsin
canım hadi hayırlı olsun aslında en zor süreç şimdi başlıyor benim bugün transferden sonra 7. günüm ve zaman geçmek bilmiyor tedavinin başında herşey daha kolay ama transferden sonra sanki zaman duruyor allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
inşallah bebişin senledir canım.Ohss çok yumurtası olanlarda görülen bir rahatsızlıkmış canım ama sende olmamış iyi.aslında 5. gün embriyolarında 10. gün test yapılabiliyor diye duymuştum.nasıl birşeyler hissediyor musunevet canım 5. gün embriyosu 29 yumurtam toplanmıştı 20 s işlem görmüş 18i döllenmişti ama 1 tanesi transfer edildi inşallah oda şuan benimle birlikte nefes alıyordur.ohss ne oluyor canım ilk senden duydum.
inşallah bebişin senledir canım.Ohss çok yumurtası olanlarda görülen bir rahatsızlıkmış canım ama sende olmamış iyi.aslında 5. gün embriyolarında 10. gün test yapılabiliyor diye duymuştum.nasıl birşeyler hissediyor musun
beren84 merhaba benimde 8. günü dediğin gibi zaman duruyor ben bu hafta işe başldm...4 haziran akşamı transfer edildi...seninki kaçıncı gün emriyosu...belirti varmı?
çok heyecanlı bekleyiş...içimdelermi hala bilmiyorum ama inşallah burdan betadeğerimi hamileyim diye yazmak nasip olur...
çok dua edin lütfen
canım benim 5. gün embriyosuydu ben 3. gün işe başladım ama farketmiyor zaman durmuş sanki.yok canım ya sadece belim agrıyor arada ve gaz sancım çok oluyor başkada bi belirti yok sende durum nedir.
Su an bir belirtim yok ohss için ama birkaç gün içinde ortaya cıkıyormuş doktor yarın kontrole çağırdı bir sıkıntı var mı diye bakacakmış.12 tane yumurtam döllenmiş canım 8 tanesinide takip ediyorlarmış yarın belli olurmuş,4 tane de olgun cıkmamış sanırım.Allah nasip etsinde inşallah 1 tane bile olsa farketmiyor.
evet ya benim bu sefer çok gaz oldu bağırsaklarım ağrıdı resmen ...bende kestiremiyorum bazen kasık ağrım oluyor gibi ama karnımda ağrıyor olabilir...amannnnnn işte 12.si bugün kız...bugün mü yapcan testi....çok erken başlamışsın işe gerçi zaten ilk 48 saat diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?