haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

selam kızlar, en kısa zamanda göbüşünüzün dolması dileğiyle ben de yarın başlıyorum, daha regl olmadım bir iki güne olurum yarın doktor görüşmem var, ama hiç heyecanım yok neden bilmiyorum umutsuzluktan mı acaba, bu arada benim sorunum polikistik over...

Arkadaşlar bir tablomuz olsa iyi olmazmı sizce.
Ben yapıyım diyorum ama hiç anlamıyorum o işlerden.
Birbirimizi takip etmek daha kolay olurdu.
Keşke anlayan biri yapsa
Ne dersiniz

kızlar dün doktora gittim muayenemi oldum çok şükür sorun yok dedi doktor...estrofeme başladım ...haftasonu tekrar kontrole gidecemmm....hepimize booooooooooooollll şanslarr....c.tesi pazara bağlayan gece Miraç kandili...booool booool dua edelimmmm...rabbim dualarımızı kabul etsinnn......

estrofem çoooooooooooook baş ağrısı yapıyorrrrrr.........
estrofeme başladıktan kaç gün sonra transfer tarihi veriliyor bilgisi olan var mı????**

Merhaba hayal nasılsın canım

Iyıyım canım sen nasılsın tedavın nasıl gıdıyor ıgneler zor mu canım ya acıtıyor mu
Ben de korkuyorum ama napım bu kadar ınsan dayanıyor dıyorum bı tek benımkı can
Degıl ya dıyorum tedavının her asamasını yaz canım bılgım olur ben de beklıyorum
Hala sımdılık ılaclarımı kullanıyorum rapor ısını arastırıyorum
Sen de raporsuz yapıyorsun degıl mı ılacların toplam ne kadar tutuyo
Canım ben de buyuk ıhtımal rapor alamıycam

rapor konusunda sana istersen bilgi verebilirim.
ben rapor almak icin dosyami yeni tamamladim. bu konuda azda olsa tecrubeli sayilirim :)
sormak istedigin birsey varsa sora bilirsin

hoşgeldn, süreç başladıktan sonra ne kadar umutsuz olsan da bir heyecan sarıyor insanı. ben de pko luyum.yarın yumurtalarım toplanacak. inşallah hepimiz için he şey yolunda gider.

Merhaba hayal nasılsın canım

rapor konusunda sana istersen bilgi verebilirim.
ben rapor almak icin dosyami yeni tamamladim. bu konuda azda olsa tecrubeli sayilirim :)
sormak istedigin birsey varsa sora bilirsin

Saol canım tesekkur ederım ılgıne
benım esım olıgoteratozospermı yanı hem sayı hem hareket hem de morfolojı cok dusuk ama bız 3 yıllık evlı olmadıgımız ıcın doktor kendınız karsılayacaksınız dedı belkı o ara sayıları yanlıs anladı sekreter
Alırsınız demıstı tekrar gıdınce ıyıce sorcam alamazsam da yaptırcam tedavıyı bıır de ben baska forumlarda Sıddetlı erkek ınfertılıtesınde bayana aıt rahım fılmı ıstemeden dırek raporu verdıklerını ve ssurecın daha kısa oldugunu okudum
Tabı onlar 3 yıl gecırmıs olabılırler bı de bu merkezden merkeze degısebılır sen de benım durumumda olanlarla ılgılı bılgın varsa ve paylasırsan sevınırım

hoşgeldn, süreç başladıktan sonra ne kadar umutsuz olsan da bir heyecan sarıyor insanı. ben de pko luyum.yarın yumurtalarım toplanacak. inşallah hepimiz için he şey yolunda gider.

güzel haberler verirsin burdan inşaallah bize de destek olursun, bakalım yarınki görüşmeden sonra başlar belki heyecan bir de doktorumun diyeceklerine bağlı...

Canım tedavim iyi gidiyor 2 iğneyide bugün oldum.
Herkez gibi bende hiç sevmiyorun iğneyi ama mecburen vurduruyorum.
Bana rapor olmuyor canım çocuğum olduğu için.
Merkez 4250 tl istedi tabi ilaçlar dahil değil.
2 kutu gonal f aldım oda 480 tl tuttu ama heryerde fiyatlar farklıymış.
Herkez tutturabildiğine veriyor. Pazarlık etmek gerekiyor.
Rapor işi ugraştırıcı oluyor diye duydum.
Ama daha hesaplı oluyor herhalde.
Hayırlısı olsun

kızlarr dün benim yumurtalar toplandı ya şimdi bugün benim embriyoların 1. günü mü yoksa 2. günü mü bilen var mı ????

Yumurtalar toplandıktan 3 - 3,5 saat sonra döllüyorlar. Dolayısıyla 2. günü sayılıyor. Benimde 3. günüm. cuma günü transferim vardı ama yarın kontrole gidicem doktor çağırdı, fazla yumurtladığım için doktor embriyoları dondurabiliriz ve transferi 1 ay erteleyebiliriz dedi. Yarını dört gözle bekliyorum bakalım ne diyecek. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Evet baktım çok güzel. Yapabilirsen çok harika olur

bu topik icin konu sahibinin disinda kimse mudahale edip anket veya liste gibi seyler yapamiyor.
ayri bir topik acmakda diger arkadasa ayip olur diye dusunuyorum. cunku hala aktif bir topik.

farkli bir fikrin varsa olanin disinda birlikde degerlendire biliriz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…