- Konu Sahibi sadecedilek
-
hopeful teacher kaçıncı gün test yaptın? acaba çok mi erken yaptın...inşallah deger yükselir cnm
hopeful teacher kaçıncı gün test yaptın? acaba çok mi erken yaptın...inşallah deger yükselir cnm
yok canım ya benim test tarihi ayın 18 i beklerim ogüne kadar heralde nasıl sabredeceksem ama yapmayada korkuyorum
Selam arkadaşlar.
Bugün bende ikinci iğnemi oldum.
150cc gonal f verdi doktor 7 gün vurulucam.
Eşim ilacı ankaradan aldı
2 kutusuna 480 tl vermiş.
Her yerde farklıymış fiyatlar herhalde 700 tl diyen bile vardı
Sizler kaça aldınız.
Günaydınlaaarrr
3.tüp bebek denememize başladık.Dün ilk iğnemi oldum.Bebek bekleyen annelerimiz ve bu uğurda emek veren tüm arkadaşlarımız dualarınızda beni de unutmayın lütfen.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
inşallah hayırlısıyla(şerse de hayra çevirsin.)bebeğin tutar.sağlıkla kucağına alırsın.Allah hepimize nasip etsin.canım dondurulmuş embriyo için mi iğneye başladın yoksa yumurta falan mı toplanacak.
çok heyecanlı bekleyiş...içimdelermi hala bilmiyorum ama inşallah burdan betadeğerimi hamileyim diye yazmak nasip olur...
çok dua edin lütfen
mrb arkadaşlar bende ayın 9 unda gonal_f 450 ile iğnelere başladım ankara anatoli da dr hakan beyle yarın ilk kontrolüm olacak gonal f ye iki kutu toplam 400 tl verdim daha da almam gereken ilaçlar var merkez raporsuz 4500 tl istedi ilaçlarda 1000 ile 1200 arası tutarmış birde eğer dondrmak istersek 500 tl vereceksin dediler inşallah tutar ve bizde bebişlerimize kavuşuruz rabbim herkese hakkında hayırlı olanı versin inşallah benim gibi bu merkezde tedavi olan var mı
yok canım ya benim test tarihi ayın 18 i beklerim ogüne kadar heralde nasıl sabredeceksem ama yapmayada korkuyorum
arkadaşlar 4 gündür gonal f isimli bir ilaç kullanıyorum yarın kontrole gideceğim yumurtalar ortalama kaç günde toplanıyor? birde gonal f ile birlikte başka ilaç kullanan varmı? yumurta toplandıktan sonrada ilaçlar devam ediyormu? sanırım bu ilaçlarla ilgili ön yargılarım var sürekli zararlılarmış gibi hissediyorum
merhaba canim bende bu konuda biraz endiseliyim ama malesef bunun baska bir yolu yok kullanmak zorundayiz.
ben henuz o asamada degilim ama sanirim yumurtalarinin gelisimine bagli ne kadar kullanacagin. bazi arkadaslar ortalama 7-10 gun kullandiklarini yazmislar. yumurta toplandiktan sonra gonal f kullanmiyorsun ama embriyonun tutunmasi icin baska ilac veriyor sanirim doktor.
tecrubeli arkadaslar sana daha dogru ve daha net bilgi vereceklerdir.
ilaçların fiyatı heryerde değişiyor ne kadar ilginç herşey ticarete dökülmüş durumda.. ben iki kutusuna 480 vermiştim aynı ilacın.
canım teşekkür ederim se ne aşamadasın be forumdan takip etmeye çalışıyorum ama yeni olduğum için kaçırıyorum:) burda sanki herkes birbirini önceden tanıyor gibi güzel bir forum bende içimi rahatlatmaya çalışyorum işte :)
selam canim, haklisin allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. firsatini bulunca sonuna kadar somuruyorlar insanlari. halbuku ne kadar zor bir surecden geciyoruz maddi manevi. allah yardimcimiz olsun.
ilaclarinin hepsini aldinmi?
ben internette arastirirken bir sayfa buldum tc saglik bakanliginin aciklamis oldugu fiyat listesi var istersen bir incele.
Gonal-F 450 IU 1 Flakon - fiyat, yan etkileri, endikasyonlar, nedir, prospekts, etken maddesi, edeerleri
faturan duruyor ise eczaneye gidip iade etmelerini taleb edebilirsin. sonucda bakanligin aciklamis oldugu rakamlar acik.
ayni anda yazmisiz mesaji :)
bende cok eski sayilmam burada. 1 ay once kesfettim burayi. ben bu durumu kimseyle paylasamadigim icin burasi bana terapi gibi geliyor herseyimi arkadaslarla rahatca yazisa biliyorum. tecrubeli arkadaslardan fikir aliyorum.
rapor almak icin ugrasiyorduk allaha sukur tum evraklarimiz hazir suan.
simdilik regl olmami bekliyorum insallah 22-25 haziranda bir problem cikmassa tedaviye baslayacagim.
hakkimizda hayirlisi...
Amin canım inşallah sorunsuz geçiririz bu süreci.
bende rapor alacaktım ama burdaki araştırma hastanesi biraz sorun çıkaardı(rapordan net olarak bilgileri yok!) ve ben tatil araya giriyor diye (aceleci bir insanım)
bu adet dönemini kaçırmak istemedim o yüzden raporsuz halletmeye çalışıyorum. gerçekten birilerine anlatmak çok güzel:) dediğin gibi terapi gibi. herşey gönlünce olur inşallah
tesekkur ederim canim guzel dileklerin icin.
rabbim isteyen herkese saglikli imanli evlatlar nasip etsin insallah en kisa zamanda.
bende ayni senin dedigin gibi tup bebek yaptirmamiz gerektigini ogrendigimde hemen sabirsizlikla tedaviye baslamak istedim. hic vakit kaybetmek istemedim.
hemen merkez arastirmaya basladim. gorusmelere gittim. raporlu raporsuz fiyat aldik arada cok fark vardi mecburen 1 ay ertelememiz gerekti.
esim madem hakkimiz var degerlendirelim dedi. biz 950 tlye yaptiracagiz. raporsuz ayni merkez 3500 tl ye yapiyormus.
rapor icin zorluk cikardilar diye yazmissin. biz fazla ugrasmadik yani sadece histeroskopi cektirmek icin biraz ugrastim daha dogrusu o yuzden ertelememiz gerekti 1 ay cunku adetin hemen bitiminde bu test yapiliyormus tup bebek tedavisine 1 ay sonra geciliyormus. onun disinda diger testler zaten normal surecdede istenen seyler. dosyayi hazirladik gerisini merkez bizim icin halledecek. tabi bunun icin universite hastanesine 400 tl bayacagiz. sozde bagis yapacagiz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?