- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.221
kızlar konu başlığınıza uymuyorum ama sizleri bir suredir takip ettiğim için çok samimi geldiğiniz için sizinle yazışmak istedimbende 2 yıldır uğraşıyorum 3 aşılama iki dış gebelik tupum biri alındı bende artık o yuzden tupbebeğe karar verdim inşallah bu sefer olur allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar konu başlığınıza uymuyorum ama sizleri bir suredir takip ettiğim için çok samimi geldiğiniz için sizinle yazışmak istedim
teşekkur ederim cnmTabiki yazisicaz dertlesicez konu basligina takilma hosgeldin aramiza
mrb arkadaşlar, uzun zamandır okuyorum sizi ancak yazamıyordum sistem onayı gelmemişti.Bugün bende tüp bebek tedaavisi gonal f ile başladım geçen ay denedik doktor tedavisinde evde yumurtlama takibi ile çatlatma ignesi ile ancak hamile kalamadım...rabbim inş hepimize anne olmayı nasip eder:)
..aminnn
kızlar selam. ben bugün yarın adet olucam ve ikinci günü tüp bebek merkezine gidip ilaç kullanmaya başlayacağım 12- 15 gün arasında yumurtalar gelişecek ve yumrtalar alınıp spermle birleştirilecek sonra 3-5 gün içinde bana yerleştirilecek. kızlar bu ilaçla yumurta büyütme döneminde yapılması gerekenleri bilmiyorum yardım eder misiniz? ne yemeli?, ne yememeli?
teşekkürler polik sigra kullanmıyorum. bende maydonoz kanamaya sebep oluyor söktürücü özelliği var diye duymuştum
doğru biliyorsun bende öyle duymuştum bence dengeli beslensen yeterliteşekkürler polik sigra kullanmıyorum. bende maydonoz kanamaya sebep oluyor söktürücü özelliği var diye duymuştum
Allahımmmmmmmmmmm dualarımızı kabul et yarabbiimmmmmmmmmm....sana sığındık....
canım okudu allah kabul etsin tefriciyeninde 300 kaldı bugün misafirim vardı tamamlarım inşallahevt cnm ne yaptın okudumu kayınvaliden?
halt etmiş o canım sen rabbine bırak dengesiz çok etrafta bu eltinetabiki canım kısmet inan burası aileden daha önemli herşeyi konuşuyoruz biraz önce dengesizin birisi (eltim)aramış seneye yaza kadar hamile kalamazsın diyor yüce rabbim sen sabır ver bizlere
canım okudu allah kabul etsin tefriciyeninde 300 kaldı bugün misafirim vardı tamamlarım inşallah
iyi aksamlar arkadaslar.sonunda adet oldum ve randevumu aldım çarsamba günü gidicem inşallah.ben normal muayene olamadığım için anestezi altında muayene edicez ona göre hazırlıklı gel dediler.hakkımda hayırlısı..
ozo83 arkadasım 5 meryem suresi okuyabildim canım.5i kaldı.az önce arastırdım adetliyken de salatı tefriciye okunabiliyormus dua olduğu için.ben ona devam edeyim sen sureleri oku olur mu??kaç tane kaldı tefriciyeden??
nasıl sinirlerim bozuldu dengesiz mahluk medyummuymuş o nerden biliyormuş kalıp kalmiycanı salak tövbe tövbe bendede çok dengesiz bir bilsen :2:ben o kadar safım ki destek olmak için aradı sanıyorum fesat neler diyo ya rabbim sen sabır ver sonuçlar iyi olurda onlara güzel bi cevap olur inşallah
hadi hayırlı olsun tatlım inşallah emeklerin boşa girmez ve mutlu haberler verirsin bizehayırlı akşamlar kızlarr. transferim oldu bu gün. 5. gün blastokist olmuş. 4 tane de donduruldu. 1 tanenin akıbeti de yarın belli olacak. şimdi evde uzanıyorum ama çok gazım var karnım 6 aylık hamile gibi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?