haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

cnm neden muayene olamıyorsun özel değilse

hayırlısı olsun bebişin inşallah sana sımsıkı tutunsun cnm

hayırlı olsun cnmm 5. gün iyidir daha saglam oluyolar..bu arada sana özelden msj attım cnm aldınmı?

h_derya merak ettim neden muayene olamıyosun bence kendını alıstırsan cnm ıyı olur 3 gunde bır muayeneye alıyorlar yumurtalar buyumusmu dıye her seferınde narkoz yersen ıyı dılkı

dilek sultan bende tebrik ettim ama görmedin sanırım. tatlım inşallah bebişin sana sım sıkı tutunur annesini hiç bırakmaz

hayırlısı olsun bebişin inşallah sana sımsıkı tutunsun cnm

amin canım inşallah.

hayırlı olsun cnmm 5. gün iyidir daha saglam oluyolar..bu arada sana özelden msj attım cnm aldınmı?

evet öyle diyorlar. inşallah sağlam güçlü kuvvetlidir de bırakmaz beni.. mesajına cevap yazdım.

dilek sultan bende tebrik ettim ama görmedin sanırım. tatlım inşallah bebişin sana sım sıkı tutunur annesini hiç bırakmaz

youtube de tüp bebekle ilgili videolar seyrediyorum görmemişim kusura bakma. inşallah öyle olur hepimiz güzel sonuçlar alırız.

cnm neden muayene olamıyorsun özel değilse

canım vajinismus var maalesef.yenemedim hala
7 aydır doktora gidiyorum zaten canım doktor vajinal ultrasonu direkt içeri sokuyor o masaya çıkmıyorum baska alet felan da takmıyor o yüzden rahatım.ama baska yerlerde olsa naparım bilemiyorum
aşılamalarım rahim filmim de anstezi altında oldu maalesef..

ay cnm gecmiş olsun hıc cevremde duymadıgım ıcın bılmıyorumda nasıl oluyo sırf muayene dııl herhalde baska seylerıde etkılıomu cnm esınle ılıskınızı fln?

ay cnm gecmiş olsun hıc cevremde duymadıgım ıcın bılmıyorumda nasıl oluyo sırf muayene dııl herhalde baska seylerıde etkılıomu cnm esınle ılıskınızı fln?

geçmiş olsun cnm takma kafana herşey zamanla yoluna girer

aynen canım ilişki asamasını bir süre sonra atlattık gibi bişey.ilk evlendiğimiz aylarda hiç olmuyordu.simdi de acıyo ama idare ediyorum.ama muayene asaması bambaska mümkünatı yok yaptıramıyorum 1 kere denedi bi doktor yok olmadı yani...
asılamadan sonra kullanılan vajinal jel vardı düşük önleyici o çok işime yaramıstı açıkçası kendimi kasmamayı öğrendim onun sayesinde biraz daha..

aslında psıkologla bırlıkte rahat halledılır dıye dusunuyorum ınsallah gecer zamanla canım benım...takma kafana rahat ol

geçmiş olsun cnm takma kafana herşey zamanla yoluna girer

sağol canım...inşallah muayene asamasını da atlatırım hayırlısıyla...kızlar kullanılan iğneler günde kaç kere vuruluyor???kaç gün sürüyor ortalama??annem gelecek de yanıma.annem hemsire emeklisi.iğne asamasında yanımda olsun istiyorum ne ben ne de eşim bu iğneleri yapamayız.transferden birkaç gün sonra da gidecek annem

aslında psıkologla bırlıkte rahat halledılır dıye dusunuyorum ınsallah gecer zamanla canım benım...takma kafana rahat ol

istanbul ankarada felan özel klinikler var vaji.sorunu için..kendi doktorumla görüştüm zamanla atlatırsın ilk geldiğin günle simdiki durumun arasında çok fark var dedi..
ya uyurken bile asılamada felan kasıyomusum bacaklarımı kapatmaya çalsııyomusum düşünsenize ya halimi

benım 9 gun sürdü cnm gecesınde catlatmayı vurduk 1.5 gıbı 34 saat sonra yumurtalarım toplandı. catlatmanın saati cok önemlı cok dakık olması gerekıo transferınde ılk 7 gunu kalsın sonrası önemlı dııl ben bugun ılk defa markete gıttım annemle dısarı cıktık araba kullandım gunlerdır komsularla gıdıyodu annem alısverıse markette cok yakın dııl araba sart burda

olsun cnm yaa canın sagolsun dermansız dert vermesın Rabbim

anladım canım.tesekkürler hayırlısıyla tedaviye baslayyaım da gerisi gelir herhalde.:))
ben çıkıyorum kızlar iii geceler hepinizeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…