- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.241
430 kaldı canım ozaman sen onları oku ben meryemleri
cnm neden muayene olamıyorsun özel değilseiyi aksamlar arkadaslar.sonunda adet oldum ve randevumu aldım çarsamba günü gidicem inşallah.ben normal muayene olamadığım için anestezi altında muayene edicez ona göre hazırlıklı gel dediler.hakkımda hayırlısı..
ozo83 arkadasım 5 meryem suresi okuyabildim canım.5i kaldı.az önce arastırdım adetliyken de salatı tefriciye okunabiliyormus dua olduğu için.ben ona devam edeyim sen sureleri oku olur mu??kaç tane kaldı tefriciyeden??
hayırlısı olsun bebişin inşallah sana sımsıkı tutunsun cnmhayırlı akşamlar kızlarr. transferim oldu bu gün. 5. gün blastokist olmuş. 4 tane de donduruldu. 1 tanenin akıbeti de yarın belli olacak. şimdi evde uzanıyorum ama çok gazım var karnım 6 aylık hamile gibi(
hayırlı akşamlar kızlarr. transferim oldu bu gün. 5. gün blastokist olmuş. 4 tane de donduruldu. 1 tanenin akıbeti de yarın belli olacak. şimdi evde uzanıyorum ama çok gazım var karnım 6 aylık hamile gibi(
hayırlısı olsun bebişin inşallah sana sımsıkı tutunsun cnm
hayırlı olsun cnmm 5. gün iyidir daha saglam oluyolar..bu arada sana özelden msj attım cnm aldınmı?
dilek sultan bende tebrik ettim ama görmedin sanırım. tatlım inşallah bebişin sana sım sıkı tutunur annesini hiç bırakmaz
cnm neden muayene olamıyorsun özel değilse
hayırlı olsun cnmm 5. gün iyidir daha saglam oluyolar..bu arada sana özelden msj attım cnm aldınmı?
canım vajinismus var maalesef.yenemedim hala
7 aydır doktora gidiyorum zaten canım doktor vajinal ultrasonu direkt içeri sokuyor o masaya çıkmıyorum baska alet felan da takmıyor o yüzden rahatım.ama baska yerlerde olsa naparım bilemiyorum
aşılamalarım rahim filmim de anstezi altında oldu maalesef..
canım vajinismus var maalesef.yenemedim hala
7 aydır doktora gidiyorum zaten canım doktor vajinal ultrasonu direkt içeri sokuyor o masaya çıkmıyorum baska alet felan da takmıyor o yüzden rahatım.ama baska yerlerde olsa naparım bilemiyorum
10 dakikada 1 mesaj atılıyormuş.buradan cevaplayım. tamam okurum :)
geçmiş olsun cnm takma kafana herşey zamanla yoluna girercanım vajinismus var maalesef.yenemedim hala
ay cnm gecmiş olsun hıc cevremde duymadıgım ıcın bılmıyorumda nasıl oluyo sırf muayene dııl herhalde baska seylerıde etkılıomu cnm esınle ılıskınızı fln?
aynen canım ilişki asamasını bir süre sonra atlattık gibi bişey.ilk evlendiğimiz aylarda hiç olmuyordu.simdi de acıyo ama idare ediyorum.ama muayene asaması bambaska mümkünatı yok yaptıramıyorum 1 kere denedi bi doktor yok olmadı yani...
asılamadan sonra kullanılan vajinal jel vardı düşük önleyici o çok işime yaramıstı açıkçası kendimi kasmamayı öğrendim onun sayesinde biraz daha..
geçmiş olsun cnm takma kafana herşey zamanla yoluna girer
aslında psıkologla bırlıkte rahat halledılır dıye dusunuyorum ınsallah gecer zamanla canım benım...takma kafana rahat ol
sağol canım...inşallah muayene asamasını da atlatırım hayırlısıyla...kızlar kullanılan iğneler günde kaç kere vuruluyor???kaç gün sürüyor ortalama??annem gelecek de yanıma.annem hemsire emeklisi.iğne asamasında yanımda olsun istiyorum ne ben ne de eşim bu iğneleri yapamayız.transferden birkaç gün sonra da gidecek annem
istanbul ankarada felan özel klinikler var vaji.sorunu için..kendi doktorumla görüştüm zamanla atlatırsın ilk geldiğin günle simdiki durumun arasında çok fark var dedi..
ya uyurken bile asılamada felan kasıyomusum bacaklarımı kapatmaya çalsııyomusum düşünsenize ya halimi
benım 9 gun sürdü cnm gecesınde catlatmayı vurduk 1.5 gıbı 34 saat sonra yumurtalarım toplandı. catlatmanın saati cok önemlı cok dakık olması gerekıo transferınde ılk 7 gunu kalsın sonrası önemlı dııl ben bugun ılk defa markete gıttım annemle dısarı cıktık araba kullandım gunlerdır komsularla gıdıyodu annem alısverıse markette cok yakın dııl araba sart burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?