- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.261
hayırlı akşamlar kızlarr. transferim oldu bu gün. 5. gün blastokist olmuş. 4 tane de donduruldu. 1 tanenin akıbeti de yarın belli olacak. şimdi evde uzanıyorum ama çok gazım var karnım 6 aylık hamile gibi(
merhaba kizlar, nasilsiniz,
arkadaslar gecmisi okuyayim dedim ama okadar ilerlemissinizki okuyamadim malesef.
son durum nedir beni bilgilendirirmisiniz?
ben 1000 tane okudum suana kadar 500 kaldi onuda yarin okurum insallah.
diger arkadas icin ne zaman baslayacagiz. belli oldumu 500 u okuyunca direk ona baslaya bilirim. benim misafirim yatili oldugu icin internete girme firsatim olmuyor fazla.
cnm polik 644 tane okuycaktı yarın 1000e kdr okurum dedı yarın oglen saatlerınde bır daha gırersen eger tam ögrenırız o kac tane daha okumus cunku 356 tane daha okursa sana 500 dıılde 144 kalmıs oluyo ben meryeme devam edıyorum cnmm bıtırenler var payına düşeni ama yarın bıtırıcek olanlarda var cnm benım
anladim canim. benim misafirim var kiz kardesimin dugunu olacagi icin bu ara dugun alisverisi yapmak icin hep disarida oluyoruz.
ogle giremem sanirim ama sabah kisaca bir girer bakarim disari cikmadan.
o zaman canim ben okumaya devam edeyim fazla olani polip icin sayariz, olmazmi?
slm kızlar herkese hayırlı akşamlar benimde 2. aşılama yapılacak perşembe günü ama bundan da umutllu değilim tüp bebek düşünüyorum tutmazsa ama kafamda soru işaretleri var izmirdeyim devlet hastanesinden rapor çıkarıpta yaptırmak istiyorum ama devlet hastanesinde rahim filmi falan çekerken yumurta toplarken anestezi uyguluyolarmı daha önce rahim filmi çekilmiştim anesteziyle ama onu kabul etmezler herhalde başka merkezden diye ban bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
merhaba
Aslinda benim bildigim kadari ile yemek icmenin cok bi faydasi yok yumurta buyutmede incir demislerdi bana bide eger sigara iciyorsan birakmalisin kalitesini ve ilaclarin etkisini azaltiyomus.transfer sonrasi ananas kabak cekirdegi diyorlar ama ne kadar etkili bilemiyorum
nur_efsan cnm esın okuyabıldımı? haber vermedın okuyamadıysa yorma esını ben hallederım son 2 kaldı benım
ozo canim esim abdest aliyo simdi meryem suresi okuyacak.
canim benim esim gec geldi biraz o yuzden biraz gecikti.okuyamam yorgunum filan demedi sagolsun
bu arada kizlar arkadaslarin test tarihlerini bilelimki herkesin test tarihi gecmeden duasi okunmus olsun. belki 1-2 gun arayla olan arkadas vardir o sure icinde yetistiremeye biliriz. onceden bilirsek daha iyi ayarlariz sureleri. kimseye haksizlik olmasin. yani olmazda allahin izniyle sure yuzunden sikinti yasamayalim.
bir cogumuzun ben dahil daha tedavisi baslamadigi icin bir sikinti yok ama diger arkadaslarin test tarihi hakkinde benim bir bilgim olmadigi icin biraz sure yetmez diye endiselendim acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?