haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

merhaba kizlar, nasilsiniz,

arkadaslar gecmisi okuyayim dedim ama okadar ilerlemissinizki okuyamadim malesef.
son durum nedir beni bilgilendirirmisiniz?

ben 1000 tane okudum suana kadar 500 kaldi onuda yarin okurum insallah.

diger arkadas icin ne zaman baslayacagiz. belli oldumu 500 u okuyunca direk ona baslaya bilirim. benim misafirim yatili oldugu icin internete girme firsatim olmuyor fazla.

merhaba canim, oncelikle hayirli olsun. simsiki tutunsunlar annelerine insallah. o eltinde yanimda olsaydi sacini basini yolardim simdi. allahim islah etsin diyorum boylelerini. kiskanclik, cekememezlik ne kotu birsey rabbim oduruma dusurmesin kimseyi.

cnm polik 644 tane okuycaktı yarın 1000e kdr okurum dedı yarın oglen saatlerınde bır daha gırersen eger tam ögrenırız o kac tane daha okumus cunku 356 tane daha okursa sana 500 dıılde 144 kalmıs oluyo ben meryeme devam edıyorum cnmm bıtırenler var payına düşeni ama yarın bıtırıcek olanlarda var cnm benım

birde polik sımdı kendı duasını paylastırsın herkese öle baslayalım sonra cok karısıyo herkes kendı duasını kendı takıp etsın bence ben valla her msja cvp vermeye calısıom butun gun netın basındayım 18 tane meryemı bıtıremedım:)

anladim canim. benim misafirim var kiz kardesimin dugunu olacagi icin bu ara dugun alisverisi yapmak icin hep disarida oluyoruz.
ogle giremem sanirim ama sabah kisaca bir girer bakarim disari cikmadan.

o zaman canim ben okumaya devam edeyim fazla olani polip icin sayariz, olmazmi?

olur cnmmm ztn fazla okucak olanda yıne kendısıydı ozaman o fazlalıklarını kendıne saysın ben sımdı ona ıletı yazarımm bende meryemlerımı bıtırcemm canımmm

slm kızlar herkese hayırlı akşamlar benimde 2. aşılama yapılacak perşembe günü ama bundan da umutllu değilim tüp bebek düşünüyorum tutmazsa ama kafamda soru işaretleri var izmirdeyim devlet hastanesinden rapor çıkarıpta yaptırmak istiyorum ama devlet hastanesinde rahim filmi falan çekerken yumurta toplarken anestezi uyguluyolarmı daha önce rahim filmi çekilmiştim anesteziyle ama onu kabul etmezler herhalde başka merkezden diye ban bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

son alti ay icerisinde cekilmis rahim filmin varsa onu kabul ediyorlar.

birde rapor icin rahim filmi disinda histeroskopide yaptira bilirsin. rahim filminden daha kolay bir islem. benimki anestezi altinda yapildi ama anestezisizde yapiliyormus. yaptiran arkadaslar cok rahat bir islem anesteziye hic gerek yok diyorlar.

birde canim raporu merkez vasitasiyla alirsan daha kolay oluyor ugrasmiyorsun yerine gore 400 tl oduyorsun ama dosyayi teslim ettikden 1 hafta sonra raporun elinde oluyor. kendin ugrasirsan para vermiyorsun ama o sekilde almasi cok zormus. 1 ay ugrasanlar varmis diye okudum burada. tabi bu hangi sehirde oldugunada bagli. ben ankara icin soyluyorum bunlari. izmirde isler nasil yuruyor bilmiyorum.

derin35 cnm rahimfilmini yakın bir zamanda çekildiysen istemezler bence yumurta toplamada da narkoz her merkezde uygulanıyor bildiğim kadarıyla

merhaba canim, merak ettim seni nasilsin?

sanirim ozo83 un dua si en gec yarin bitmis olur. sirada sen varsin sanirim hemen sana baslayalim . sayilari sen takip et
ben ortalama gunde 400-500 tane tefriciye insallah okurum.

bu arada kizlar arkadaslarin test tarihlerini bilelimki herkesin test tarihi gecmeden duasi okunmus olsun. belki 1-2 gun arayla olan arkadas vardir o sure icinde yetistiremeye biliriz. onceden bilirsek daha iyi ayarlariz sureleri. kimseye haksizlik olmasin. yani olmazda allahin izniyle sure yuzunden sikinti yasamayalim.

bir cogumuzun ben dahil daha tedavisi baslamadigi icin bir sikinti yok ama diger arkadaslarin test tarihi hakkinde benim bir bilgim olmadigi icin biraz sure yetmez diye endiselendim acikcasi.

sağol canım bende zor muayene olanlardanım 1. aşılamamı çok zor oldum çok acıdı şimdi 2. içinde korkuyorum ama başladım bi kere geri dönüş yok tüptede bu rapor için gerekli evraklar korkutuyo beni çalışıyorumda gerçi şuan yaz tatilindeyim ama hemen hı deyincede olmuyoki sizden fikir almak istedim

ozo canim esim abdest aliyo simdi meryem suresi okuyacak.

saolasınız cnm Allah eşinden de razı olsun...benım tefrıcıyelerım bıtmek uzere o yuzden esıne bana okuması ıcın soleme yarın söylerım demıstın ya sırada polık var yarın o lıstesını yapar kım ne kdr okuycaksa oraya bıldırırsın cnm sayını esınde ona okur cnm banada sayısını yazarsın burdan cnm

cnm ben gerılerde yapmıstım ılk 4 kısıyı suan hatırlamıorum polik, dileksultan,meryemin opusu carsamba olucak transferıde en gec ptesı yada ctesı olsa 3n az 3 kısının bellı daha tedavısı baslamamıs olanlar sen encan deryada yenı baslıcak carsamba ssönmezi bılmıyorum ne zaman basladımı baslıcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…