haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

kızlaarr, az önce tüp bebek merkezinden aradılar 6 embriyonun 6 sı da çok iyiymiş. transfer için pazartesiyi bekleyeceğiz dediler. nasıl heyecanlandım bilemezsinz( aslında bilebilirsiniz eminim siz de yaşadınız) ben biraz karamsarımdır. 1 tane bile kalsa iyidir diyordum. 6sının da iyi olmasına çook sevindim.:52:

Cok sükür cnm cok sevindim adina benimde 7. Günüm sabah hafif lekelenmem oldu insallah bebeklerim bana tutunmustur bu arada 600 oldu son gaz okumaya devam dualarimiz kabul olsun Rabbim

merhaba arkadaslar.ben de bu ay tüp bebek denicem nasip olursa.
kısaca tedavilerimi özetleyeyim.
26 yasındayım bende pco var.3 ay serophene+ovitrelle kullandım.ardından rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı.2 asılama geçirdim olmadı.son asılamamda bir yumurtam çatlamadığı için 15 gün doğum kontrol hapı kullandım persembe bitti adet olmayı bekliyorum..
aranıza kabul ederseniz sevinirim..bu konuda desteğe ihtiyacım var:(((

26 yasındayım bende pco var.3 ay serophene+ovitrelle kullandım.ardından rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı.2 asılama geçirdim olmadı.son asılamamda bir yumurtam çatlamadığı için 15 gün doğum kontrol hapı kullandım persembe bitti adet olmayı bekliyorum..
hoşgeldin tatlım öncelikle tedavin hayırlı olsun bu mübarek günde rabbim gönlün muradını versin

Cok sükür cnm cok sevindim adina benimde 7. Günüm sabah hafif lekelenmem oldu insallah bebeklerim bana tutunmustur bu arada 600 oldu son gaz okumaya devam dualarimiz kabul olsun Rabbim

inşallah yerleşme kanamasıdır canım, sanırım da öyledir çünkü 7 gün oldukça erken bi süre..

Kahve kanama icin iyi derler kirmiziya donmuyorsa korkma yerlesme kanamasidir carsambaya kadar bitiririz bence okumaya devam

biz bu hizla gidersek carsambaya kadar bitirir yenisine bile baslariz. :)

ben yeni baslaya bildim okumaya 200 tane okudum simdilik aksama kadar ne kadar okuyabilirsem okuyacagim. gece yatmadan girer yazarim tam sayiyi.

arada yazalimki birbirimizi motive edelim. ben elimde tesbihle dolasiyorum evin icinde :) disari cika bilirsem sayac aleti alicam daha kolay olur sanirim saymasi...

rabbim emeklerimizi geri cevirmez insallah.
bu arada hepinizin mirac kandilini kutluyorum arkadaslar. hepimiz icin hayirlara vesile olur insallah...

hosgeldin canim
desene asagi yukari tedavimiz ayni zamana denk gelecek. bende 3-4 gun sonra adet olunca basliyorum tedaviye.

canim dua zincirimiz var istersen senide ekleyim listemize.
meryem suresi ve ayetel kursi okuyoruz hepimiz icin. sayi sinirlamamiz dua sinirlamamizda yok kimin icinde ne geliyorsa.
ayrica suan arkadaslarla tefriceye okuyoruz kim ne kadar okuya bilirse. buraya okudugu sayiyi yaziyor.

dileksultan canim cok sevindim senin adina insallah boyle devam eder ve bebeklein sana simsiki tutunurlar.
ozo83 canim senin dedigin gibi hafif kanamasi olan cok arkadas olmus burada bu normal hatta iyiye isaretmis sanirim. sakin korkma 4-5 gun sonra guzel haberlerini hep birlikde alacagiz insallah.

Son düzenleme:

hoş geldin derya.ben de pko dan muzdaribim. ben de klomen+ovitrelle vs defalarca kullandım. 3 de aşılama yaptım. hiçbiri sonuç vermedi. şimdi tüp bebek tedavisindeyim. pazartesi günü transferim var inşallah.. bu pko denen illette yaş önemli. vakit kaybetmemek lazım.

kızlaarr, az önce tüp bebek merkezinden aradılar 6 embriyonun 6 sı da çok iyiymiş. transfer için pazartesiyi bekleyeceğiz dediler. nasıl heyecanlandım bilemezsinz( aslında bilebilirsiniz eminim siz de yaşadınız) ben biraz karamsarımdır. 1 tane bile kalsa iyidir diyordum. 6sının da iyi olmasına çook sevindim.:52:

ben yeni baslaya bildim okumaya 200 tane okudum simdilik aksama kadar ne kadar okuyabilirsem okuyacagim. gece yatmadan girer yazarim tam sayiyi.

arada yazalimki birbirimizi motive edelim. ben elimde tesbihle dolasiyorum evin icinde :) disari cika bilirsem sayac aleti alicam daha kolay olur sanirim saymasi...

bu arada hepinizin mirac kandilini kutluyorum arkadaslar. hepimiz icin hayirlara vesile olur insallah...

Cnm benim simdilik 600 oldu ablam ve arkadasimda okuycak insallah daha cabuk bitiririz ve bİdaha baslariz bende cizik atiyorum elimde kagit kalem

hosgeldin canim
desene asagi yukari tedavimiz ayni zamana denk gelecek. bende 3-4 gun sonra adet olunca basliyorum tedaviye.

canim dua zincirimiz var istersen senide ekleyim listemize.
meryem suresi ve ayetel kursi okuyoruz hepimiz icin. sayi sinirlamamiz dua sinirlamamizda yok kimin icinde ne geliyorsa.
ayrica suan arkadaslarla tefriceye okuyoruz kim ne kadar okuya bilirse. buraya okudugu sayiyi yaziyor.

birbirimize destek oluruz inşallah canım aynı zamanlarda olmasına sevindim.senin de ilk tüp denemen mi??
meryem suresi ve ayetel kursiye katılabilirim canım.
tefriciye yi basska bir toppicte arkadaslar baslamıstı onlara katıldım.orası bitince sizinle devam ederim neden olmasın.dualara ihtiyacımız var zaten.

hoş geldin derya.ben de pko dan muzdaribim. ben de klomen+ovitrelle vs defalarca kullandım. 3 de aşılama yaptım. hiçbiri sonuç vermedi. şimdi tüp bebek tedavisindeyim. pazartesi günü transferim var inşallah.. bu pko denen illette yaş önemli. vakit kaybetmemek lazım.

dediğin gibi yas önemli..fazla vakit kaybetmeden tedavileri sıralıyoruz işte.nasip bakalım...

Super bencede bu hizla 2. Ye baslariz bende suan 250 deyim aksam tam sayiyi yazarim.

Cnm benim bende pkoyum 12 yasimdan beri boleyim 29 yasindayim ben ne asilama denedim nede baska bisey bir kez yumurta takibi pkolulara ztn nasil asilama yapiyolar anlamiyorum cunku bizlerde fazla yumurta oldugu icin cogul gebelik riski ztn cok fazla ikiz diil sadece ucuz dorduz ne kdr fazla olursa okadar risk bizler icin ztn dusuk tehlikemiz var bu nedenle bizler icin bence tek yol tup bebek en azindan kaliteliler konuyo risklerimiz azaltilio benimde ilk tup denemem martta yapildi simdide dondurulmuslarla deniyoruz 7. Gunum carsamba yada persembe netice alcam hayirlisi olsun hakkimizda hepimiz icin Allah dualarimizi kabul etsin

birbirimize destek oluruz inşallah canım aynı zamanlarda olmasına sevindim.senin de ilk tüp denemen mi??
meryem suresi ve ayetel kursiye katılabilirim canım.
tefriciye yi basska bir toppicte arkadaslar baslamıstı onlara katıldım.orası bitince sizinle devam ederim neden olmasın.dualara ihtiyacımız var zaten.

evet canim benimde ilk tup bebek denemem olacak insallah. ben 28 yasindayim. 5 senelik evliyim 1,5 senedir korunmuyorum. problemimiz sperm sayisi azligi.

canim ekliyorum senide listemize.
dua listemiz

1-polip
2-pinpol
3-dileksultan
4-meryem00006
5-ssonmez
6-ozo83
7-encan
8-h_derya

Cnm benim bende pkoyum 12 yasimdan beri boleyim 29 yasindayim ben ne asilama denedim nede baska bisey bir kez yumurta takibi pkolulara ztn nasil asilama yapiyolar anlamiyorum cunku bizlerde fazla yumurta oldugu icin cogul gebelik riski ztn cok fazla ikiz diil sadece ucuz dorduz ne kdr fazla olursa okadar risk bizler icin ztn dusuk tehlikemiz var bu nedenle bizler icin bence tek yol tup bebek en azindan kaliteliler konuyo risklerimiz azaltilio benimde ilk tup denemem martta yapildi simdide dondurulmuslarla deniyoruz 7. Gunum carsamba yada persembe netice alcam hayirlisi olsun hakkimizda hepimiz icin Allah dualarimizi kabul etsin

canım bende iğnelerle bile en fazla 2 yumurta olustu:( iki asılamada tutmadı sonuç olarak.
inşallah güzel haberler alırız senden...

evet canim benimde ilk tup bebek denemem olacak insallah. ben 28 yasindayim. 5 senelik evliyim 1,5 senedir korunmuyorum. problemimiz sperm sayisi azligi.

canim ekliyorum senide listemize.
dua listemiz

1-polip
2-pinpol
3-dileksultan
4-meryem00006
5-ssonmez
6-ozo83
7-encan
8-h_derya

okuduklarımızı günlük mü söyleyelim canım nasıl yapıyorsunuz??

ben meryem ve abese surelerini okuyorum ama sayıyla değil okuyabildiğimce okuyorum. bu arada abese suresinde geçen ayetlere baksanıza, tam bizim durumlarla ilgili.

18. Allah onu hangi şeyden yarattı?
19. Az bir sudan (meniden). Onu yarattı ve ona ölçülü bir şekil verdi.
20. Sonra ona yolu kolaylaştırdı.

bizim de ilk denememiz başarısızlıkla sonuçlandı.. biraz kendimizi toparladıktan sonra bu ay (Haziran) 2. denemeye karar verdik.. kontrolde doktorum bir çikolota kistimin olduğunu söyledi ve belli bir boyuta gelmeden ameliyat önermediklerini, şimdilik yumurtalarımın yeterli olduğunu belirtti.. ve bu hafta ilaç tedavisine başladık.. pazartesi tekrar kontrole gideceğim duruma göre yumurta toplama tarihi netleşecek.. hepimizin bu mutluluğu yaşayacağına inanıyorum.. uzun ve zorlu bu yolda herkese bol şanslar diliyorum :)

Back
X