canım asıl beklemek bundan sonra zor
merhaba arkadaşlar. ben de 3 haziran da aşılama yaptırdım. henüz çok yeni ama kasıklarımda batmalar oluyor. ilaçların yan etkisi diye düşünüyorum. 17 haziran da test yaptırıcam tabi eğer o güne kadar adet olmazsam. inşallah güzel haberler veririz birbirimize. ayrıca ateş basması ve ani soğuk terleme var var ben de siz de de var mı?
canim.hayırlı olsun asilaman cok ani olmus ins bebeğinde ansızın geliverir
S ağol canımmcanim.hayırlı olsun asilaman cok ani olmus ins bebeğinde ansızın geliverir
slm kızlar ben geçen ay aşılama oldum sonuç negatif bu ay ara vermek istedik tedaviye kendi haline bıraktık anlayıcanız yumurtlama dönemim hafta başıydı acaip kasık agrılarım oldu bugünde midem bulandı......hiçbirsey kullanmadım sizce erken mi bulantı için ne olur fikirlerinizi paylaşın benleeee.
beysehirliyim sende mi konyalisin hangi dr gidiyorsun cnm
Haydi hayırlısı canım benimde gün kesinleşmemişti bilirim o stresi ama kontrole gittiğimde aşılamam olduKızlar pzt kontrole gidecem inş en geç Çarşamba aşılamam olurda kurtulurum sonra cumartesi tatile gideceğiz bekleme zamanı ii geçecek çok şükür ...
Kızlar aşılaması olan herkese hayırlı olsun güzel haberler alırız inş. Bize de dua edin lütfen .....
Benim Esime de sperm testi yapıldı hersey normal dendi . Sana da normal dendikten sonra mı sorun çıktı ? Ne sorunu çıktı ? Ne testleri yapıldı canım bizede sebepsiz deniyo çünkü
eşim ereğli li hicrancım konya geliniyim yaneeee..
sibelcim dr a demedim ama kontrole gittiğimde söylemek zorunda kalacağım amann ne yapayım ya o stresli süreci bişeler yapmadan bekleyemem.. birde ben bu aşılama olayını düşünmüyordum dr pat diye yapalım deyince mecbur kısa zamana sıkışmak zorunda kaldı
benim eşim ağustos gibi askere gidecekti tatil planını o yüzden bu ay yaptık tabi kasıma ertelenince de askerlik işi planlar değişemedi malesef ama ben bişe öğrendim gebelik için beklenen planlanan şeyler yapılınca stresten olmuyo biraz hayatı akışına bırakmak lazım aşılama oldum diye ongün yatmıcam yani hatta öyle ki aşılama yapılacağı hafta çok yoğun çalışıyorum sonra da tatile gidecez hiç umursamıyorum bebeğim bna gelecekse her şekilde gelir önemli olan bizim sağlığımız mutluluğumuz.....
saol cnm seninde inş ben hsg yi 5 ay önce falan çektirdim çooooooook korkak ve canımda kıymetli oldugu için anestezili yaptırdım yattık kaktım hhhoooopp bitmişti ama uyandıgımda okadar sancı acı vardiki ona bile tahhmmül edemeyip agladım 5dk falan 15 20 dk sonra da geçti gitti sonrada iyiki anestezili yaptırmışım dedim eger uynık olsaydım benm ve dr un hemşirenizn kabusu olurdu o an heralde çok şükür geçti gitti temiz de çıktı sen nasıl yaptırmayı düşünüyosunRabbim dualarımızı kabul etsin inş arkadaşlar.beni aşılama öncesi rahim filmi konusunda bilgilendirirmisiniz.Çok mu can yakıcı bi süreç bu?Bursa da rahim filmi için tavsiye edeceğiniz yer var mı.yardımcı olursanız sevinirim.
saol cnm seninde inş ben hsg yi 5 ay önce falan çektirdim çooooooook korkak ve canımda kıymetli oldugu için anestezili yaptırdım yattık kaktım hhhoooopp bitmişti ama uyandıgımda okadar sancı acı vardiki ona bile tahhmmül edemeyip agladım 5dk falan 15 20 dk sonra da geçti gitti sonrada iyiki anestezili yaptırmışım dedim eger uynık olsaydım benm ve dr un hemşirenizn kabusu olurdu o an heralde çok şükür geçti gitti temiz de çıktı sen nasıl yaptırmayı düşünüyosun
slm kızlar.ben hsg yi bursa burtom da 250tl ye çektirdim.Rabbim dualarımızı kabul etsin inş arkadaşlar.beni aşılama öncesi rahim filmi konusunda bilgilendirirmisiniz.Çok mu can yakıcı bi süreç bu?Bursa da rahim filmi için tavsiye edeceğiniz yer var mı.yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?