iğne yerine hap mi verdi doktor. Mantarı allah kimseye göstermesin ya çok kötü.
Sanırım onun birde jeli varmış. En etkilisi iğne diyorlar.
Konuşup, bilgi alabileceğin doktor cidden çok önemli.
ben bu akşam başlayacağım iş çıkışı gidip vurulacağım. 12 gün boyunca neden vurulmam gerekiyor dedim doktora. İğneler rahim derisini inceltiyormuş.
Şayet aşılamada bebiş tutarsa düşük olasılığı yüksek dedi. O yüzden bu iğne o deriyi kalınlaştırmaya yarıyormuş ki bebek tutunsun
Konuşup, bilgi alabileceğin doktor cidden çok önemli.
ben bu akşam başlayacağım iş çıkışı gidip vurulacağım. 12 gün boyunca neden vurulmam gerekiyor dedim doktora. İğneler rahim derisini inceltiyormuş.
Şayet aşılamada bebiş tutarsa düşük olasılığı yüksek dedi. O yüzden bu iğne o deriyi kalınlaştırmaya yarıyormuş ki bebek tutunsun
canım progesteron hormonun yüksekliği bebeğin tutunması için sağlam zemin olduğunu ortaya koyar.. buı iğnelerde o kalınlığı artırıyo.. banada hapını verdi ama fitil olarak alıyorum.. yarın gidince sorcam.. mantarı bende bilirim illet bişey.. travazollar fitiller hak getire.. laporoskopi ameliyatımdan sonra rahatlamıştım ben ama yine çıktı
Evet gidince sor bakalım ne diyecek
biz ne zaman belirti yaşamaya başlıcaz yahiç bi atraksiyon yok bende ... sanki hiç bi işlem yaptırmamış gibiyim :)
iyisimi bu kötüsümü bilemedim
Canım senin testin neden 9 gün sonra erken değil mi?
Belirti adet olma belirtisi ile aynı dedi doktor. Ancak kanda gördüğünde inan dedi. Hayal kırıklığı yaşama.
Kislar esimin degerlerini yazsam yorumlar misiniz
canım haklıda doktor. işte sen gel bana sor :)
test tarihide hakikaten erken ama niye böyle istediler anlamadım. vardır bi bildikleri diyorum ne diyimm...
canım yaz bakalım dilimiz döndüğünce yorumlayalım
resim ekliyorum idencimmmmmmmm
Sana diyorumda bende tez canlıyımdır:) Amam bu sefer kendimi frenliyorum bakalım :)
Demek ki var bildikleri. İdrarda yapma iğnelerden dolayı hamileymişsin gibi gösteriyor
Kizlar benden siyah renkte bir kucuk bir parca dusmus:18::18::18:
Aşılama oldunmu canım sen
Kizlar benden siyah renkte bir kucuk bir parca dusmus:18::18::18:
dr demedi kanama olmadi kahve lekeler olmustu dun ama bu dusen siyah renk karnimda agri var oksururken.falan ağrı oluyor sizde de oldu mu
dr demedi kanama olmadi kahve lekeler olmustu dun ama bu dusen siyah renk karnimda agri var oksururken.falan ağrı oluyor sizde de oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?